Sari la conținut

Stapana Randunica 0758609361

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
La 01.11.2023 la 18:12, randunica a spus:

In caz ca m-ati uitat:  here i am!

nu fac eu prea multa dominare daaaar... o sa va scriu despre saptamana lunara pofticioasa.

Sa va pregatiti limbutele pricepute!

Nepriceputii sa stea departe!

20230912_191309.jpg

Delicioasa🥰🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

postare pentru cei care imi scriu:

ce naiba inseamna mesajul "dominare"/ sau "cu dominarea"?...sau vreau si eu niste dominare...sau...

stati sa mai citesc in telefon din cele cateva zeci de mesaje primite zilnic...

ma rog..toate la fel..din acelasi capitol..prost rau!

asta cu "dominarea" e ca si cum intrati in farmacie si intrebati de "medicamente"...sau in restaurant si cereti "ceva de mancare"...

ce naiba e aia "oferi dominare"? ...ce cauti?! asta trebuie sa spui..

ma doare capul..vreau un analgezic..

ma doare maseaua..ma doare burta..ma doare in cur..sa stie omul ce iti da..

asa si cu dominarea...ce doresti?ce iti place?ce te atrage?ce pasiuni ai?ce ai mai incercat si ti-a adus placere? ce ai vazut in vreun film si te-a captat si crezi ca ti s-ar potrivi...eeeeetc! 

apoi.."sunt incepator, vvreau sa ma intitiezi"..in ce? in ce vrei initiat? in Guru in ce pana mea?😃 ce e aia sa fii initiat? pai daca iti place cea din bdsm stii deja exact ce iti place. nu ai cum sa spui vreau sa ma initiezi in tot..ca acolo e tocana, nu mai e soft domination.. poate esti atras de picioare si atunci un facesitting de exemplu nu e pe placul tau. Poate este pasionat de cunni si atunci nu vin eu sa iti bag straponu'n cur, stii ce zic? poate vrei trampling sau iti place doaar sa savurezi un ceai direct de la sursa. doar nu ma apuc sa te leg si sa te gadil in talpa. nu e logic ca atunci cand vrei ceva sa spui si ce anume vrei?! 

am primit cateva zeci de mesaje, la 90 la suta nici nu le-am raspuns si nu o voi face, garantat, daca nu primesc si ceva continuare la care sa pot raspunde... pt ca nu am de unde sa stiu ce intrebari sa iti dau cata vreme tu nu mi-ai adresat intrebari concrete carora sa le gasesc solutii. 

asta doar asa, ca idee!

si pt cine a intrebat: da, sunt asistent medical generalist, stiu sa montez branula, sa pun sonda, sa gauresc cu ace, sa fac intramsuculare si intravenoase. si am si drept de libera practica. Dar nu fac, pt ca nu sunt sadica, nu imi place violenta si tortura si nu gasesc nici o placere ina rani pe cineva. prefer sa fie cat mai incitant, sexy si care sa IMI GENEREZE MIE PLACERE mai intai de toate.  eu sunt cea care vreau sa primeasca placerea, tu sa muncesti si eu sa ma bucur. vrei altceva, nu imi scrie mie!

mersi!

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 27 minute, Bebebebita a spus:

Bună seara de Stapana Delia ști ceva mai activează ca era foarte foarte bună pe dominare mai ales partea de umilire un nr de telefon al ei mar ajuta foarte mult sa fac imediat programare la dânsa.Va mulțumesc?

Nu mai lucreaza de ani de zile. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 13.11.2023 la 18:42, Bebebebita a spus:

Nu mai lucrează nici cu sclavii mai fideli ai dânsei ceva mai restrâns.Am fost foarte mulțumit de serviciile dânsei ca Stapana 

Ti-am zis de atatea ori ca nu!!! Nu inteleg de ce tot insisti... nu mai are de-a face cu acest domeniu, este casatorita, are copii, lucreaza altceva , nu mai locuieste in Romania si nu va mai reveni. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
La 13.11.2023 la 17:19, randunica a spus:

ce naiba inseamna mesajul "dominare"/ sau "cu dominarea"?...sau vreau si eu niste dominare...sau...

asta cu "dominarea" e ca si cum intrati in farmacie si intrebati de "medicamente"...sau in restaurant si cereti "ceva de mancare"...

"vreau si eu niste dominare; 200 de grame asa"  :)))

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj/Oradea
  • Oras:Cluj/Oradea
La 13.11.2023 la 17:19, randunica a spus:

ma doare capul..vreau un analgezic..

ma doare maseaua..ma doare burta..ma doare in cur..sa stie omul ce iti da..

asa si cu dominarea...ce doresti?ce iti place?ce te atrage?ce pasiuni ai?ce ai mai incercat si ti-a adus placere? ce ai vazut in vreun film si te-a captat si crezi ca ti s-ar potrivi...eeeeetc! 

apoi.."sunt incepator, vvreau sa ma intitiezi"..in ce? in ce vrei initiat? in Guru in ce pana mea?😃 ce e aia sa fii initiat? pai daca iti place cea din bdsm stii deja exact ce iti place. nu ai cum sa spui vreau sa ma initiezi in tot..ca acolo e tocana, nu mai e soft domination.. poate esti atras de picioare si atunci un facesitting de exemplu nu e pe placul tau. Poate este pasionat de cunni si atunci nu vin eu sa iti bag straponu'n cur, stii ce zic? poate vrei trampling sau iti place doaar sa savurezi un ceai direct de la sursa. doar nu ma apuc sa te leg si sa te gadil in talpa. nu e logic ca atunci cand vrei ceva sa spui si ce anume vrei?! 

am primit cateva zeci de mesaje, la 90 la suta nici nu le-am raspuns si nu o voi face, garantat, daca nu primesc si ceva continuare la care sa pot raspunde... pt ca nu am de unde sa stiu ce intrebari sa iti dau cata vreme tu nu mi-ai adresat intrebari concrete carora sa le gasesc solutii. 

asta doar asa, ca idee!

si pt cine a intrebat: da, sunt asistent medical generalist, stiu sa montez branula, sa pun sonda, sa gauresc cu ace, sa fac intramsuculare si intravenoase. si am si drept de libera practica. Dar nu fac, pt ca nu sunt sadica, nu imi place violenta si tortura si nu gasesc nici o placere ina rani pe cineva. prefer sa fie cat mai incitant, sexy si care sa IMI GENEREZE MIE PLACERE mai intai de toate.  eu sunt cea care vreau sa primeasca placerea, tu sa muncesti si eu sa ma bucur. vrei altceva, nu imi scrie mie!

mersi!

Buna Miss, desi nu ne cunoastem(din nefericire, in special din cauza distantei😁) nu pot sa nu remarc si sa nu apreciez continutul acestui topic. Te prezinti impecabil din toate pdv, incepand cu aspect, profesionalism si exprimare, felicitari.

Din pacate, cum ziceai mai sus, multi nu stiu ce vor si nu au habar cu ce se mananca partea asta frumoasa de " dominare" cum spunem noi romanii 😅

Ce m a facut sa scriu aceste cuvinte, este ultima parte a mesajului mai sus citat si pot sa zic ca ai 100% dreptate; mai exact ca toata actiunea TREBUIE SA ITI GENEREZE TIE PLACERE!!! 

Placerea noastra a celor care cautam serviciul acesta trebuie sa fie centrata pe satisfacerea Stapanei in cazul de fata, incepand cu partea financiara si terminand cu supunerea totala.

Sper ca sa pot sa iti trec si eu candva pragul... pana atunci iti doresc numai bine, si sa stii ca dai o pata frumoasa de culoare aici in comunitatea asta 👍👍👍

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...