Sari la conținut

Sonia 0750606973

fun_boy

Postări Recomandate

Postat

Sonya, cand cineva scrie despre tine vezi cate postari are si de cand este inscris... si nu pune la suflet toate, stii bine ca sunt si oameni mai ciudati. Daca crezi ca are cat de cat dreptate, multumeste si incearca sa remediezi, asta cred eu ca este o atitudine profesionista. Bafta

• Like 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Sonia, nu fi niervoasa 😇 și mai stai puțin la noi. Sapt viitoare ma întorc și eu în oraș iar mie îmi plac naravasele cu personalitate. Sa vezi ce versuri frumoase ne ies 😇🥰

Postat

In fine fie ca voi... eu nu cred ca exista oameni perfecti dar.... voi poate sunteti cine stie ... imi pare rau pe bune chiar ma atasasem de orasul asta dar... degeaba in realitate imi vb frumos si pe forum urat... cum ma simt sau ce sa inteleg din asta ?

Sa intelegi ca ar fi timpul sa pleci dracului, tepara ce esti.

• Minus 1
  • Oras:Pitești
Postat

Sa intelegi ca ar fi timpul sa pleci dracului, tepara ce esti.

... doamne fereste :))))
  • Like 1
Vizitator sanyi2020
Reputație: 0
Postat

Mai bine sa nu mai revina.are recenzii proaste.

Postat

Mai bine sa nu mai revina.are recenzii proaste.

degeaba va luati dupa recenzii is numai frustrati aici
  • Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Imi place cea ce vad dar după recenzii am o indoliala sper sa iti fac o vizita cat de curând

Postat

E praf ..... plina de fite .............nu recomand .............

:))) "pai cum asa plina de fite" de cand m.am intors inapoi n am mai avut fite cu nimeni pe bune dar na... poate inainte da dar acum nu....
  • Like 1
Postat

Imi place cea ce vad dar după recenzii am o indoliala sper sa iti fac o vizita cat de curând

... te astept dragule cu ocazia asta vii si lasi si o recenzie la baieti si le spui parerea :* :* pupici
Postat

O actualizare a serviciilor si tarifelor oferite Sonia?

150 fin 250 ora : oral neprotejat in functie de ugiena sarutari 69 masaj de relaxare diferite pozitii finalizarea se poate orala la fel totul depinde de igiena.... ofer igiena dar doresc sa si primesc :* pupici dragilor va astept la mn :)
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

150 fin 250 ora : oral neprotejat in functie de ugiena sarutari 69 masaj de relaxare diferite pozitii finalizarea se poate orala la fel totul depinde de igiena.... ofer igiena dar doresc sa si primesc :* pupici dragilor va astept la mn :)

Prin Ploiesti,Brasov când ajungi?

Vizitator sanyi2020
Reputație: 0
Postat

Nu mai reveni ca tot scrii prima data in oras.

Postat

Nu mai reveni ca tot scrii prima data in oras.

dar nu pt tine dragule :* lasa com in alt topic daca aici nu iti convine de mine te rog frumos... nu mai vreau jogniri aiurea ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...