Sari la conținut

Sonia 0750606973

fun_boy

Postări Recomandate

Vizitator gabriel75
Reputație: 0
Acum 9 ore, Sonja21 a spus:

Asa este :*

Astăzi am tras concluziona că unii au dreptate in ceea ce zic atitudinea d-rei lasă de dorit,nu recomand de evitat fraților. 

Link spre comentariu
Vizitator gabriel75

Mai vreau să atrag atenția asupra faptului că astăzi m-am deplasat special de la Bistrița la Oradea pentru d-ra care pe lângă faptul că ma supus unui tratament josnic mai este și răcită cobza acuzând probleme de respirație cred că are COVID după simtome,am plecat în viteză fara sa mă uit in urma, sper că nu am luat nimic.

Link spre comentariu
Vizitator gabriel75
Chiar acum, Sonja21 a spus:

Gabriel sufera de nebagare in seama asta stiti so voi baieti ... 

Ai grijă cu COVIDUT că se face dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și voi băieți aveți grija că poate il duceți acasă și apoi distracție. 

Link spre comentariu
  • Oras:Luceafarul
Chiar acum, gabriel75 a spus:

Ai grijă cu COVIDUT că se face dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și voi băieți aveți grija că poate il duceți acasă și apoi distracție. 

Vezi ca te am blocat peste tot pt prostiile tale care le scoti pe gura ... numai avem ce discuta .... esti un om fals si un marlan...  

Link spre comentariu
Vizitator gabriel75
Acum 3 minute, Sonja21 a spus:

Vezi ca te am blocat peste tot pt prostiile tale care le scoti pe gura ... numai avem ce discuta .... esti un om fals si un marlan...  

Mai falsă si mincinoasă ca tine nu am văzut, mai facut să bat drumul degeaba de la Bistrița la Oradea și pedeasupra pote mi-ai dat și  COVID .Poate mamica ta este curioasă să afle cu ce te ocupi,gata nu m-ai are rost să-ți acord atenție. Eu am scris doar sa afle băieții cu cine au de lucru.

Link spre comentariu
Acum 22 minute, gabriel75 a spus:

Mai falsă si mincinoasă ca tine nu am văzut, mai facut să bat drumul degeaba de la Bistrița la Oradea și pedeasupra pote mi-ai dat și  COVID .Poate mamica ta este curioasă să afle cu ce te ocupi,gata nu m-ai are rost să-ți acord atenție. Eu am scris doar sa afle băieții cu cine au de lucru.

Inca am conversatiile cu tine de azi cand imi spui sa vin la bistrita ;) nu mai incerca o sa vij cand o sa simt eu ca este ok .... pentru ca de un om ca tine.mie imi este frica sa ma mai apropii sincer... psihopat esti

Link spre comentariu
Vizitator gabriel75
Acum 6 ore, Sonja21 a spus:

Inca am conversatiile cu tine de azi cand imi spui sa vin la bistrita ;) nu mai incerca o sa vij cand o sa simt eu ca este ok .... pentru ca de un om ca tine.mie imi este frica sa ma mai apropii sincer... psihopat esti

Mie nu îmi este frică de una ca tine pt nu o să te mai caut și să te futi gratis cu mine. 

Dar la băieții care vreau sa vină la tine ar trebui să le fie frică. 

Link spre comentariu
Vizitator gabriel75

Coviduța unde ai fugit? Înseamnă ca am mințit eu de te-ai dat la fund,deci am spus adevarul mămăliga ta de parasuta apari tu prin Bistrița, oricum mama ta o sa afle de la mine cu ce te ocupi. Deja am demarat demersurile spre Primăria de la voi din localitate.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Chiar acum, gabriel75 a spus:

Coviduța unde ai fugit? Înseamnă ca am mințit eu de te-ai dat la fund,deci am spus adevarul mămăliga ta de parasuta apari tu prin Bistrița, oricum mama ta o sa afle de la mine cu ce te ocupi. Deja am demarat demersurile spre Primăria de la voi din localitate.

Ce ai ma frustratule? Fa ti o laba impotentule..... Ai probleme grave la mansarda 

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...