Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Chiar acum, jrcluj a spus: de ai umbli in curul gol Haha 🤣🤣🤣asta simt sa fac .... fa si tu daca te tine :))))) Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 13 minute, Sonja21 a spus: blCe haine sa.mi cumpar ... :)))) am destule iti dau si de pomana daca vrei ... pomana sa le dai la morti Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 4 minute, jrcluj a spus: pomana sa le dai la morti 🤣🤣🤣🤣 nu te contrazic Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 ai tras pe nas/ Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Da paracetamol cu aspirina vrei si tu 😅 Link spre comentariu
discret74 Reputație: 940 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 doi oameni nu sunt reprezentativi pentru un oras ca si Oradea iar Sonia daca iti pui mintea cu ei inseamna ca te-ai coborat la nivelul lor 1 Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 1 oră, discret74 a spus: doi oameni nu sunt reprezentativi pentru un oras ca si Oradea iar Sonia daca iti pui mintea cu ei inseamna ca te-ai coborat la nivelul lor Asa este Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 50001 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 2 Link spre comentariu
laurc89 Reputație: 117 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Așa da, ne vedem mâine 🤗💓 Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 du te dar nu pleca cum zicea roxen Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 2 ore, laurc89 a spus: Așa da, ne vedem mâine 🤗💓 Te astept Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 9 ore, Sonja21 a spus: Asa este Astăzi am tras concluziona că unii au dreptate in ceea ce zic atitudinea d-rei lasă de dorit,nu recomand de evitat fraților. Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Mai vreau să atrag atenția asupra faptului că astăzi m-am deplasat special de la Bistrița la Oradea pentru d-ra care pe lângă faptul că ma supus unui tratament josnic mai este și răcită cobza acuzând probleme de respirație cred că are COVID după simtome,am plecat în viteză fara sa mă uit in urma, sper că nu am luat nimic. Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 nu da ti bani pe prostii da ti bani la prosti tuate Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Gabriel sufera de nebagare in seama asta stiti so voi baieti ... Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Chiar acum, Sonja21 a spus: Gabriel sufera de nebagare in seama asta stiti so voi baieti ... Ai grijă cu COVIDUT că se face dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și voi băieți aveți grija că poate il duceți acasă și apoi distracție. Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Chiar acum, gabriel75 a spus: Ai grijă cu COVIDUT că se face dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și voi băieți aveți grija că poate il duceți acasă și apoi distracție. Vezi ca te am blocat peste tot pt prostiile tale care le scoti pe gura ... numai avem ce discuta .... esti un om fals si un marlan... Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 11 ore, discret74 a spus: doi oameni nu sunt reprezentativi pentru un oras ca si Oradea iar Sonia daca iti pui mintea cu ei inseamna ca te-ai coborat la nivelul lor canta la alta Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 3 minute, Sonja21 a spus: Vezi ca te am blocat peste tot pt prostiile tale care le scoti pe gura ... numai avem ce discuta .... esti un om fals si un marlan... Mai falsă si mincinoasă ca tine nu am văzut, mai facut să bat drumul degeaba de la Bistrița la Oradea și pedeasupra pote mi-ai dat și COVID .Poate mamica ta este curioasă să afle cu ce te ocupi,gata nu m-ai are rost să-ți acord atenție. Eu am scris doar sa afle băieții cu cine au de lucru. Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 22 minute, gabriel75 a spus: Mai falsă si mincinoasă ca tine nu am văzut, mai facut să bat drumul degeaba de la Bistrița la Oradea și pedeasupra pote mi-ai dat și COVID .Poate mamica ta este curioasă să afle cu ce te ocupi,gata nu m-ai are rost să-ți acord atenție. Eu am scris doar sa afle băieții cu cine au de lucru. Inca am conversatiile cu tine de azi cand imi spui sa vin la bistrita nu mai incerca o sa vij cand o sa simt eu ca este ok .... pentru ca de un om ca tine.mie imi este frica sa ma mai apropii sincer... psihopat esti Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 6 ore, Sonja21 a spus: Inca am conversatiile cu tine de azi cand imi spui sa vin la bistrita nu mai incerca o sa vij cand o sa simt eu ca este ok .... pentru ca de un om ca tine.mie imi este frica sa ma mai apropii sincer... psihopat esti Mie nu îmi este frică de una ca tine pt nu o să te mai caut și să te futi gratis cu mine. Dar la băieții care vreau sa vină la tine ar trebui să le fie frică. Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Alo Coviduța ești o pierdere de timp și bani!! Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Coviduța unde ai fugit? Înseamnă ca am mințit eu de te-ai dat la fund,deci am spus adevarul mămăliga ta de parasuta apari tu prin Bistrița, oricum mama ta o sa afle de la mine cu ce te ocupi. Deja am demarat demersurile spre Primăria de la voi din localitate. Link spre comentariu
laurc89 Reputație: 117 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Chiar acum, gabriel75 a spus: Coviduța unde ai fugit? Înseamnă ca am mințit eu de te-ai dat la fund,deci am spus adevarul mămăliga ta de parasuta apari tu prin Bistrița, oricum mama ta o sa afle de la mine cu ce te ocupi. Deja am demarat demersurile spre Primăria de la voi din localitate. Ce ai ma frustratule? Fa ti o laba impotentule..... Ai probleme grave la mansarda 1 1 Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Te-ai pus cu dracu copilă! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum