Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 6 minute, laurc89 a spus: Ce ai ma frustratule? Fa ti o laba impotentule..... Ai probleme grave la mansarda Măi pulă cu urechi pe tine te-a întrebat cineva ceva? Sau te bagi ca pula in cur?Sugi ciorapii! Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 3 ore, gabriel75 a spus: Te-ai pus cu dracu copilă! Omule termina cu amenintarile nu ti am gresit cu nimic .. lasa ma te rog... Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 1 minut, Sonja21 a spus: Omule termina cu amenintarile nu ti am gresit cu nimic .. lasa ma te rog... Pentru că ai spus te rog mă opresc aici. Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 4 ore, gabriel75 a spus: Coviduța unde ai fugit? Înseamnă ca am mințit eu de te-ai dat la fund,deci am spus adevarul mămăliga ta de parasuta apari tu prin Bistrița, oricum mama ta o sa afle de la mine cu ce te ocupi. Deja am demarat demersurile spre Primăria de la voi din localitate. Esti penibil deja baiatule. Primaria Oradea? Vrei sa o prezinti lui Birta? 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 1 minut, imiplace_ a spus: Esti penibil deja baiatule. Primaria Oradea? Vrei sa o prezinti lui Birta? 😂😂😂 Măi labarule fa o pauză de la facut laba că prinzi fluturi. Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Chiar acum, gabriel75 a spus: Măi labarule fa o pauză de la facut laba că prinzi fluturi. Te-a cam facut praf fata. 😁 Mai bine labar decat idiot.😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator gabriel75 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 19 minute, imiplace_ a spus: Te-a cam facut praf fata. 😁 Mai bine labar decat idiot.😂😂😂 Se pare că tu ești un labar idiot😂😂😂😂 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 3 ore, gabriel75 a spus: Se pare că tu ești un labar idiot😂😂😂😂 Mars inapoi la Bistrita.🖕 Link spre comentariu
Mihail25 Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 15 ore, Vizitator gabriel75 a spus: Pentru că ai spus te rog mă opresc aici. Foarte interesant dacă a spus te rog ,o lasă in pace. Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 4 ore, Mihail25 a spus: Foarte interesant dacă a spus te rog ,o lasă in pace. 🤣🤣🤣🤣macar arat respect daca nu primesc ... stii cum e vb aia " obrazul intors vantul nu.l bate ! " sau ceva de genul :))) Link spre comentariu
Mihail25 Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 2 minute, Sonja21 a spus: 🤣🤣🤣🤣macar arat respect daca nu primesc ... stii cum e vb aia " obrazul intors vantul nu.l bate ! " sau ceva de genul :))) Sonya nu te cunosc și nu am treaba dar citind aici ce scrie lucru acesta mi-a atras atenția ,ceva a fost de sa oprit la un banal te rog frumos, poate cândva o fi avut și el un respect, zic nu știu si nu vreau să mă amestec dar mi sa parut cumva un gest ok👍 Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 1 minut, Mihail25 a spus: Sonya nu te cunosc și nu am treaba dar citind aici ce scrie lucru acesta mi-a atras atenția ,ceva a fost de sa oprit la un banal te rog frumos, poate cândva o fi avut și el un respect, zic nu știu si nu vreau să mă amestec dar mi sa parut cumva un gest ok👍 Baietii de pe.forum stiu mai bine ca e un obsedat :)))) e un client obsedat asta o fost intre noi sex doar :)))) sa atasat si cam atat Link spre comentariu
Mihail25 Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 7 minute, Sonja21 a spus: Baietii de pe.forum stiu mai bine ca e un obsedat :)))) e un client obsedat asta o fost intre noi sex doar :)))) sa atasat si cam atat Din curiozitate am văzut si eu pozele tale din anunț, fato la cum arăți creezi dependență nu te supăra și cine știe cum i-ai prestat serviciile că de omul poate nu a mai fost tratat așa, acuma mă gândesc că dacă îl tratai mai de mântuială nu te mai cauta. Cred că o să-mi programez si eu o ședință la tine, dacă mă primești, poate îmi dai și mie dependență. Link spre comentariu
papa69 Reputație: 49 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Eu zic sa nu mai vii pe la Oradea că nu ești primită bine ți-ai făcut o imagina urâtă Link spre comentariu
Mihail25 Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Văd că ai pareri pro și contra dar mi-a atras atenția ce a scris unul că ai probleme de sănătate, cred că trebuie să mă gândesc mai bine in privința programari nu vreau sa am probleme cu virusul dupa,imi pare rau. Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Faza cu Covidu nu e adevarata omul e la Bistrita nici nu a fost la oradea vreodata :))) am conversatiile cu el tot :)) ... iar care doreste sa vina sa vina care nu nu... normal ca am pareri pro si contra nu poti multumi pe toata lumea... nu sint perfecta nimeni nu e ... va pupacesc de nu va vedeti dragii mei Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 23 minute, papa69 a spus: Eu zic sa nu mai vii pe la Oradea că nu ești primită bine ți-ai făcut o imagina urâtă Mi.am luat si chirie chiar... ma gandesc sa ma mut aici :))) imagine proasta nu am ba chiar e foarte buna in viata reala nu virtuala Link spre comentariu
Mihail25 Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Sper ca nu te-am supărat, pupaceala imi place și mie dar de data aceasta aleg să fiu precaut, nu am de unde ști că este sau nu adevarat ce spun oamenii aceștia m-ai ales că o spun mai mulți. Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 2 minute, Mihail25 a spus: Sper ca nu te-am supărat, pupaceala imi place și mie dar de data aceasta aleg să fiu precaut, nu am de unde ști că este sau nu adevarat ce spun oamenii aceștia m-ai ales că o spun mai mulți. Suna ma pe web dragule si o sa te convingi ... multi mai infloresc stii cum e ... ti.am zis nu pot multumi pe toata lumea ... incerc dar nu reusesc ...nu sint perfecta repet :* Link spre comentariu
Mihail25 Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 1 minut, Sonja21 a spus: Suna ma pe web dragule si o sa te convingi ... multi mai infloresc stii cum e ... ti.am zis nu pot multumi pe toata lumea ... incerc dar nu reusesc ...nu sint perfecta repet :* Sonya nu te cunosc și nu vreau să gresesc eu doar am vrut să subliniez un aspect pe care l-am constat in mesajele de pe topicul tau și anume un banal te rog frumos spus in al 12 ceas a oprit brusc furia unui om,un lucru bun atât pentru tine cat si pentru el,poate adevărul este undeva la mijloc.Succes. In ce privește programarea vedem,mai vb. Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Chiar acum, Mihail25 a spus: Sonya nu te cunosc și nu vreau să gresesc eu doar am vrut să subliniez un aspect pe care l-am constat in mesajele de pe topicul tau și anume un banal te rog frumos spus in al 12 ceas a oprit brusc furia unui om,un lucru bun atât pentru tine cat si pentru el,poate adevărul este undeva la mijloc.Succes. In ce privește programarea vedem,mai vb. Multumesc pupici Link spre comentariu
matxxx Reputație: 1392 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 1 oră în urmă, Sonja21 a spus: Mi.am luat si chirie chiar... ma gandesc sa ma mut aici :))) imagine proasta nu am ba chiar e foarte buna in viata reala nu virtuala Urmăresc topicul tău de ceva vreme. Ești un personaj controversat și prin asta mi-ai stârnit interesul.Îmi place. Cine știe citi printre rânduri va pricepe. Muta-te ca așa poate ne cunoaștem și noi.😉 Link spre comentariu
Sonja21 Reputație: -5 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Luceafarul Oras:Luceafarul Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 1 minut, matxxx a spus: Urmăresc topicul tău de ceva vreme. Ești un personaj controversat și prin asta mi-ai stârnit interesul.Îmi place. Cine știe citi printre rânduri va pricepe. Muta-te ca așa poate ne cunoaștem și noi.😉 Haha chiar mi.am luat chirie fara gluma am de gamd sa stau un timp aici ... iubesc orasul asta si oamenii care locuiesc aici 1 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 50001 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 5 Link spre comentariu
laurc89 Reputație: 117 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 La mesaje daca ai raspunde ar fi magic.... Ti am scris pentru o programare pe vienri dar.... Nu raspunzi. Cu drag Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum