Sari la conținut

Inna 0736933103

Vizitator orpheus

Postări Recomandate

Vizitator boy boy23
Reputație: 0
Postat
Acum 14 ore, rechinii77 a spus:

Esti tare Boy😋😅pei daca ai fost la ea!?ce retineri sa ai😋🤣🤣nici pe mine nu ma dezamagit deloc Inna😁buna ii mandra❤mai ales la ce sasiu are😅

Am gândurile amestecate ...eu am fost la ea mai demult...acum câțiva ani...și poate că colegi care scriu recenzii proaste au fost după mine și sunt șanse că sa schimbat fata ...doar asta mă retine ...am citit aici că fata e și pe fastfuck...și nu prea înțeleg că eu de cate ori am fost și dacă am fost doar la o finalizare după acțiunea am stat minute lungi in pat cu mângâieri ...și când văd că scrie careva că e pe fastfuck nu-mi vine sa cred .dar că sa mă conving singur cred că o vizitez sa vad situația 😂😂😂

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 3 ore, boy boy23 a spus:

Am gândurile amestecate ...eu am fost la ea mai demult...acum câțiva ani...și poate că colegi care scriu recenzii proaste au fost după mine și sunt șanse că sa schimbat fata ...doar asta mă retine ...am citit aici că fata e și pe fastfuck...și nu prea înțeleg că eu de cate ori am fost și dacă am fost doar la o finalizare după acțiunea am stat minute lungi in pat cu mângâieri ...și când văd că scrie careva că e pe fastfuck nu-mi vine sa cred .dar că sa mă conving singur cred că o vizitez sa vad situația 😂😂😂

Asa zic si eu😁cel mai bine ii sa te convingi tu,daca ii asa sau nu!😅

Spor sa ai😎

• Like 6
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
1 hour ago, Bonbon12 said:

Mai activeaza? 

ai dat ceva pagini in urma ca sa ajungi la topicul asta🤣🤣🤣

Reputație: 256
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat
17 minutes ago, produsexxx said:

0727207018

DE EVITAT 

felicitari, ai dezgropat un topic mai vechi de un an. 

Daca nu argumentezi de ce anume i-ai pus eticheta de "de evitat", inseamna ca doar vrei s-o denigrezi nejustificat. 

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 16 ore, luzzu a spus:

felicitari, ai dezgropat un topic mai vechi de un an. 

Daca nu argumentezi de ce anume i-ai pus eticheta de "de evitat", inseamna ca doar vrei s-o denigrezi nejustificat. 

Convinge-te! Fă-i o vizită! Dar întâi citește tot topicul să știi ce te așteaptă!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...