Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 14 ore, rechinii77 a spus: Esti tare Boy😋😅pei daca ai fost la ea!?ce retineri sa ai😋🤣🤣nici pe mine nu ma dezamagit deloc Inna😁buna ii mandra❤mai ales la ce sasiu are😅 Am gândurile amestecate ...eu am fost la ea mai demult...acum câțiva ani...și poate că colegi care scriu recenzii proaste au fost după mine și sunt șanse că sa schimbat fata ...doar asta mă retine ...am citit aici că fata e și pe fastfuck...și nu prea înțeleg că eu de cate ori am fost și dacă am fost doar la o finalizare după acțiunea am stat minute lungi in pat cu mângâieri ...și când văd că scrie careva că e pe fastfuck nu-mi vine sa cred .dar că sa mă conving singur cred că o vizitez sa vad situația 😂😂😂
rechinii77 Reputație: 50412 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 16, 2022 Acum 3 ore, boy boy23 a spus: Am gândurile amestecate ...eu am fost la ea mai demult...acum câțiva ani...și poate că colegi care scriu recenzii proaste au fost după mine și sunt șanse că sa schimbat fata ...doar asta mă retine ...am citit aici că fata e și pe fastfuck...și nu prea înțeleg că eu de cate ori am fost și dacă am fost doar la o finalizare după acțiunea am stat minute lungi in pat cu mângâieri ...și când văd că scrie careva că e pe fastfuck nu-mi vine sa cred .dar că sa mă conving singur cred că o vizitez sa vad situația 😂😂😂 Asa zic si eu😁cel mai bine ii sa te convingi tu,daca ii asa sau nu!😅 Spor sa ai😎 6 1
Bonbon12 Reputație: -5 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2022 Mai activeaza?
Membru Premium adrianradi Reputație: 178 Postat Noiembrie 23, 2022 Membru Premium Postat Noiembrie 23, 2022 1 hour ago, Bonbon12 said: Mai activeaza? ai dat ceva pagini in urma ca sa ajungi la topicul asta🤣🤣🤣
abubes Reputație: 136 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Severin Oras:Severin Postat Septembrie 21, 2023 S-a retras ?
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Septembrie 21, 2023 Postat Septembrie 21, 2023 Acum 3 ore, abubes a spus: S-a retras ? Sa măritat 🤣🤣
abubes Reputație: 136 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:Severin Oras:Severin Postat Septembrie 22, 2023 Acum 12 ore, BrasilAssLov a spus: Sa măritat 🤣🤣 Păcat
produsexxx Reputație: 146 Postat Ianuarie 5 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 5 0727207018 DE EVITAT
luzzu Reputație: 256 Postat Ianuarie 5 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Ianuarie 5 17 minutes ago, produsexxx said: 0727207018 DE EVITAT felicitari, ai dezgropat un topic mai vechi de un an. Daca nu argumentezi de ce anume i-ai pus eticheta de "de evitat", inseamna ca doar vrei s-o denigrezi nejustificat. 1
produsexxx Reputație: 146 Postat Ianuarie 6 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 6 Acum 16 ore, luzzu a spus: felicitari, ai dezgropat un topic mai vechi de un an. Daca nu argumentezi de ce anume i-ai pus eticheta de "de evitat", inseamna ca doar vrei s-o denigrezi nejustificat. Convinge-te! Fă-i o vizită! Dar întâi citește tot topicul să știi ce te așteaptă!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum