Sari la conținut

❤️❤️Larisa,noua in Bucuresti❤️❤️0729721288

Postări Recomandate

Buna,dragilor!!Este foooarte frig afara,eu zic ca un dus fierbinte impreuna v ar prinde bine!!🤗🤗🥰🥰

Va astept la mine in “Cuibusorul de Nebuniiâ€!!Nu o sa va para rau!!

Pt programari sunati-ma la 0729721288

â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Link spre comentariu

Hello!!Care vreti sa uitati de probleme,vreti sa va relaxati!Cei care vreti sa incercati ceva nou,ceva ce nu ati m ai facut pana acum!!Va astept la mine,pt a va implini toate aceste dorinte si fantezii!!🤗🤗â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

0729721288

â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Link spre comentariu

Am fost la titulara topicului. Pe scurt: locatie ok; comportament fast fuck;sani frumoși, restul mediocru.

Servicii: op slab, np mediocru,pret 150/finalizarea; pentru on +50, pentru anal +100, total 300 finalizarea sub 30. min; fk nu, pupat da. Raspunde la tel. si mes. Programare respectata. Dus nu, ceva mirosuri. Fata e pusă pe 'smechereala', bani foaaarte multi, servicii proaste.

Concluzii: pret f. mare, servicii slabe! Eu nu mai merg, sincer, nici dacă ar fi 70 finalizarea! Sunt fete mult peste ea cu 70. Platit 150, investitie f. proastă.

Nu recomand, deloc!

• Like 3
Link spre comentariu

Buna!!Dragi mei azi sunt disponibila pana la orele 20:00!!Va astept cu mare drag,pt a petrece clipe de neuitat impreuna,pt ceva nou,ceva ce nu faceti oricand si cu oricine!!Eu sunt sigura ca nu ve ti regreta,sunt in totalitate la dispozitia voastra!!

Lasa ti gurile rele,deoparte.... veni ti si convingeti va singuri!!â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Programari la:0729721288

😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna!!Dragi mei azi sunt disponibila pana la orele 20:00!!Va astept cu mare drag,pt a petrece clipe de neuitat impreuna,pt ceva nou,ceva ce nu faceti oricand si cu oricine!!Eu sunt sigura ca nu ve ti regreta,sunt in totalitate la dispozitia voastra!!

Lasa ti gurile rele,deoparte.... veni ti si convingeti va singuri!!❤❤❤❤

Programari la:0729721288

Pai convinge-ne cu niste poze incitante
Link spre comentariu

Neata!! sunt aici pentru a va ajuta sa iesiti din monotonia zilnica, oferindu-va clipe relaxante si fierbinti.Nu rata-ti ocazia de a ma intalni si de a petrece momente unice alaturi de mine.Va astept in locatia mea calduroasa!!

Nu ezita-ti sa ma suna-ti:0729721288

❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Larisa, una din muistele orasului care ne ia la misto si nu stie se tine de cuvant.

Nu am vazut vreun comentariu al ei la recenzia colegului de msi sus si....pozele puse de ea sunt caca maca!!! Banii multi pt case si masini pt pula pestelui NU SE FAC IN STILUL ASTA !!!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...