maverick69 Reputație: 655 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2019 Dragii mei, am ajuns azi la aceasta gazela.Chiar daca am citit pe aici "cur de baba" si alte alea, am zis sa merg si bine am facut. Nu e chiar asa. Răutăcisme!Sunat, programat (eram prin zona). Ajuns, vazut, placut, ramas, futut....Domnisoara e chiar frumusica, m-a primit zambitoare, imbracata sexy. Nu m-am intins la o ora ca eram cu traba, asa ca am ales o finalizare.M-a bagat rapid in camera de tortura, dus si trecut la treaba.N-am putut sa ma abtin si am bagat botul la savarina. Curata, fina, parfumata, proaspat epilata. Atat de placut ca aproape nu ma mai opream.Trecut la 69, unde am mai zabovit putin, montat preze si purces la NP, vreo 3 pozitii si incheiat cu CIM. Elegant, finut! Note: Fata: 9 - frumusica foc la fata, nu e foarte inalta, dar e bine proportionata, sani micuti si dragalasi iar curul e senzational, chiar si cu acele vergeturi. Este ferm si frumos.Locatia: 9 - Nerva Traian, dus cu tot ce trebuie, prosop, geluri, etc. Mi se pare ca mai are o colega, dar am uitat sa intreb. Poate ne lumineaza ea.ON: 8,5 - Isi da interesul, umed, atentie la zone adiacente, lins, batut peste limba. La deep mai are de lucrat. Poate o fi si vina mea...NP: 9 - Sta caprita, LOT, nu prea comenteaza, dar a cam durut-o. Chiar si asa, m-a lasat sa o chinui. poate m-a vazut pe mine ca sunt mai educat. Daca ii dai ca taranul, sigur te refuza. Am mai zis-o si o repet: Fii gentleman cu femeia, indiferent cu ce se ocupa.GFE: 9 - destul de sus, FK, DFK, glumite, am avut si o mica discutie la final. Dezghetata tipa. Halatul 150+50 pentru o finalizare care s-a lasat cu CIM.Mie unul mi-a cam placut si o sa mai revin. Sunt curios cine e colega. Asadar, se poate muta la testate!Luati-o la tinta, ca merita :)))) 11
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2019 Multumesc pentru recenzie❤ 2
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2019 Baga si analul in meniu daca vrei sa ai clientiFi serios!
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2019 Disponibila pana la 22:00 va astept❤
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2019 Up
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2019 Up
boboc00 Reputație: 473 Postat Octombrie 9, 2019 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2019 Salutare, Am ajuns si eu la titulara topicului si pot spune ca m-am simtit bine.Este colega cuhttps://nimfomane.com/forum/topic/138322-evelinnnn-0720169583/ Aveam programare pe la 20 dar am ajuns la 19 cand tocmai venise confratele, am zis ca nu este problema ca ma plimb pe afara, beau un suc etc.Dupa 2 min ma suna Evelin si imi spune sa nu stau in frig ca mai bine sa intru la caldura sa ne cunoastem daca tot am ajuns.Frumos din partea lor, am urcat si am stat la povesti cu Evelin timp de o ora cu toate ca puteam intra cu ea dar am decis totusi sa o astept pe colega daca tot am discutat cu ea.Nu s-a suparat ba chiar i-a facut placere sa stam sa ne cunoastem mai bine, ramanand ca data viitoare sa o vizitez si pe ea. Cat despre titulara topicului a fost o surpriza placuta, la fel de draguta cu un fund beton, miniona cu o piele fina si ciocolatie (nu sunt ciori)Actiunea a debutat dupa ce am fumat o tigara cu mentiunea ca Roxy dupa ce a terminat cu confratele, a venit si s-a scuzat pentru asteptare cu toate ca eu ajunsesem devreme si imediat a intrat la dus. Ca si note: ON 8NP 9FK 10Atitudine 10+Igiena 10+GFE 8 M-am simtit bine, de revenitMultumesc Roxy 4
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2019 Multumesc si te mai astept te pup😘
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2019 Up
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2019 Dragii mei, am ajuns azi la aceasta gazela.Chiar daca am citit pe aici "cur de baba" si alte alea, am zis sa merg si bine am facut. Nu e chiar asa. Răutăcisme!Sunat, programat (eram prin zona). Ajuns, vazut, placut, ramas, futut....Domnisoara e chiar frumusica, m-a primit zambitoare, imbracata sexy. Nu m-am intins la o ora ca eram cu traba, asa ca am ales o finalizare.M-a bagat rapid in camera de tortura, dus si trecut la treaba.N-am putut sa ma abtin si am bagat botul la savarina. Curata, fina, parfumata, proaspat epilata. Atat de placut ca aproape nu ma mai opream.Trecut la 69, unde am mai zabovit putin, montat preze si purces la NP, vreo 3 pozitii si incheiat cu CIM. Elegant, finut! Note: Fata: 9 - frumusica foc la fata, nu e foarte inalta, dar e bine proportionata, sani micuti si dragalasi iar curul e senzational, chiar si cu acele vergeturi. Este ferm si frumos.Locatia: 9 - Nerva Traian, dus cu tot ce trebuie, prosop, geluri, etc. Mi se pare ca mai are o colega, dar am uitat sa intreb. Poate ne lumineaza ea.ON: 8,5 - Isi da interesul, umed, atentie la zone adiacente, lins, batut peste limba. La deep mai are de lucrat. Poate o fi si vina mea...NP: 9 - Sta caprita, LOT, nu prea comenteaza, dar a cam durut-o. Chiar si asa, m-a lasat sa o chinui. poate m-a vazut pe mine ca sunt mai educat. Daca ii dai ca taranul, sigur te refuza. Am mai zis-o si o repet: Fii gentleman cu femeia, indiferent cu ce se ocupa.GFE: 9 - destul de sus, FK, DFK, glumite, am avut si o mica discutie la final. Dezghetata tipa. Halatul 150+50 pentru o finalizare care s-a lasat cu CIM.Mie unul mi-a cam placut si o sa mai revin. Sunt curios cine e colega. Asadar, se poate muta la testate!Luati-o la tinta, ca merita :))))De ce ai dat 50 in plus? In prezentare, nu se spune ca e extra.
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2019 Up 6
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 11, 2019 Upnumar de telefon, ceva?
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2019 Up
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2019 numar de telefon, ceva?Numărul este în descriere
roxy_bruneta Reputație: 35 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2019 Up
viktordan88 Reputație: 12 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2019 buna - azi pana la ce ora te gasesc?
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 29, 2019 mai lucrezi?
action Reputație: 165 Postat Februarie 5, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 5, 2020 Am fost si eu la domnisoara, doar tatele de ea, in rest 0. Nu stie sa faca oral, nu e prea placuta senzatia la futut desi e stramta. Nu isi merita cei 150 lei investiti. Am plecat nemultumit de la ea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum