gica 1955 Reputație: 4371 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Ianuarie 14, 2020 Fata este slăbuța are cel mult 22 de ani este ok la fata nu sunt adeptu celor slim trebuie sa ai neapărat locație. Lucrează doar după ora 10 seara. Are copilu mic și îl adoarme după care face ce face ok multumesc colega
robert1981 Reputație: 124 Postat Februarie 2, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 2, 2020 Am fost eu. O domnișoară comuna(nimic deosebit) la fața si corp. Genul skinny, fără tate. Am luat un nr. On, 100 lei fin în masina prin spatele blocurilor, in Navodari. Bunicel oralul. M a intrebat de 3 ori ,,mai ai până termini"... lucrează doar dupa ora 21. Se recomandă Georgiana.Pentru o tragere rapida... sa zicem ca merge în lipsa de altceva. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Martie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Martie 4, 2020 de evitat De ce crezi tu că ar fi de evitat? Ai fost la ea? Daca da da o recenzie corecta sau altfel abține te de la păreri ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum