juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 17, 2013 Salutare, stimati futaciosi!Am remarcat, in ultima perioada, sa fie o luna-doua, cel putin, diminuarea semnificativa a activitatii utile pe acest Forum, a se citi scaderea dramatica a numarului de recenzii – si nu e vorba doar de Braila – unde avem doar 3 recenzii in ultimele 2 saptamini - si pe Galati exista o “seceta”, de nu iti vine sa crezi…ca doar nu s-a lasat lumea de “pacate”…e drept, este si perioada de concedii, multe fete sunt plecate ori s-au lasat…care credeti ca este cauza acestei “crize” si, daca credeti ca poate fi depasita, cind credeti ca se va intimpla “minunea” si prin ce mijloace/strategii? 5 2
Bosssu Reputație: 405 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iulie 17, 2013 Juniomorais iei bataie acest topik trebuia deschis la discutiii generale, rog staful sa-l mute acolo.
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 17, 2013 Juniomorais iei bataie acest topik trebuia deschis la discutiii generale, rog staful sa-l mute acolo.Rog 5 2
xtrey Reputație: 163 Postat Iulie 18, 2013 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 18, 2013 pai mai sunt doar cateva topicuri cu fete la braila si alea sunt cu scoruri sf. o vad pe nicoleta aia pe mess ce are la status, cica 100 lei numarul, 150 lei ora si in paranteza scrie locatie hotel. pe bune? a aparut si asta ca ciupercile peste noapte si are pretentii de hotel dupa ce ca are preturi de bucuresti. de fapt asta e fata care le cerea astora si bani de taxiu de parca clientul ar fi mers cu taxiul mai aveam si eu vreo 3 fete cu 50 lei numarul dar au disparut si astea pe afara. pe una am apucat-o s-o iau doar de 2 ori ca a disparut apoi in spania. pe una o luasem de vreo 5 ori, i-am spus de forum daca vrea mai multi clienti si a zis sa nu-i dau numarul cuiva. iar cu a 3-a, funny story cum am pierdut-o am luat-o o data si a 2-a oara cand am chemat-o, i-am explicat de forum, i-am zis daca vrea mai multi clienti ca i-am spus ca la 50 lei pe numar o sa aiba o gramada daca ii fac un topic si de atunci n-am mai auzit de ea, si-a schimbat si numarul si mi-a zis o cunostinta de-a ei pe care o stiam si eu cica a crezut ca-s peste de ii ofeream clienti si credea ca o parte din banii pe care ii facea ea de la "clientii mei" o sa-mi revina mie si uite asa am mai ramas cu o singura fata, scrisese si bossu despre ea pe forum, acea marinela care de fapt o cheama ana, o luasem acum vreo saptamana si ceva pentru o descarcare ca e cam naspeta pentru gusturile mele. daca vrea cineva numarul ei, sa-mi dea pm si-i las si facebookul ei sa vedeti daca va place sa stiti pe ce dati banii. si cam asta cu fetele de la braila, nu-s fete, nu-s recenzii.
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Iulie 18, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 18, 2013 e al 10-lea topic inutil deschis pe acesta tema.inchis si mutat la arhiva.
Postări Recomandate