zenaidazeny Reputație: 352 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Octombrie 7, 2019 Din seria „ de vizitat frumusetile patriei†by Zenaida....Din vacanta „all inclusive†de la Baia Mare si Cluj,Unde am fost primita cu bratele deschise de masculii acestor oraseFrumoase si pline de iubareti,am zis sa ajung si la Timisoara,la banatenii mei frumosiCe au binevoit si ei sa ma vizitezi,aflandu se si ei care,cum cu treaba prin orasele mai sus mentionateDeci „NEWS ALERTâ€ðŸ˜‚😂ZENAIDA E LA TIMISOARA PENTRU CATEVA ZILE!!!! Pentru cateva zile in vizita la Timisoara,va astept pentru momente de rasfat si relax alaturi de mine....sunt O bruneta inalta 175 cm,66kg,parul lung,ochii negri,creola.....Discreta,feminina si pasionala!!Programarile se pot face de maine 09.10.2019 ,incepand cu ora 11.00.serviciile mele suntâ¤Sex oral p/np in functie de igiena corporala😊Pozitia 69,daca igiena orala/corporala permiteNormal protejat in diferite pozitiiFrench Kiss(sarut)Cob(come on my body)Body-massageSarutari corporale....Putem profita de o partida de amor frumoasa,in care sa te relaxezi si sa pleci cu un zambet pe buze..😘Cadoul poate fi in functie de alegerea ta150finalizarea250/Pentru detalii amanuntite si poze,va astept si pe wtp/tel/msj 0730232626Va pup si maine ne vedem la Timisoara!!!Adresa(locatia) am sa o actualizez imediat ce ajung in Timisoaraâ¤â¤â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14381 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 7, 2019 Poze cu domnisoara: 5
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Bun venit in frumosul nostru oraș!Speram să își mai anunțe cineva sosirea odată cu tine :).
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Postat Octombrie 7, 2019 Bun venit in frumosul nostru oraș!Speram să își mai anunțe cineva sosirea odată cu tine :).Multumesc!Te pup😘💋O zi si o saptamana excelenta sa ai!!!Ne vedem curand😘
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Postat Octombrie 7, 2019 Poze cu domnisoara:Multumesc de ajutorâ¤ðŸ˜˜Nu stiu din ce motiv nu pot atasa poze🙈Te pup 😘😘😘
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14381 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 7, 2019 Multumesc de ajutor❤Nu stiu din ce motiv nu pot atasa pozeTe pup Din cauza asta nu poti atasa poze: https://nimfomane.com/forum/topic/141763-update-ultimele-modificari-de-pe-forum/ 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Din seria „ de vizitat frumusetile patriei” by Zenaida....O bruneta inalta 175 cm,66kg,parul lung,ochii negri,creola.....Discreta,feminina si pasionala!!❤❤❤Una dintre cele mai frumoase întâlniri ale mele din acest an!Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi :) 1
avadanei Reputație: 147 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 7, 2019 Recenzii Clujhttps://nimfomane.com/forum/topic/138823-zenaida-0730232626/ Recenzii Baia Marehttps://nimfomane.com/forum/topic/141898-zenaida%E2%9D%A4-0730232626fata-nouain-vizita-pentru-cateva-zile-in-baia-mare%E2%9D%A4%E2%9D%A4%E2%9D%A4/
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Postat Octombrie 7, 2019 Una dintre cele mai frumoase întâlniri ale mele din acest an!Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi :)Te puuuup😘😘😘😘😘😘Bine v-am gasit si sunt foarte entuziasmata ca vin la Timisoara🙈🙈🙈Acum ca s pe meleaguri banatene,zic sa fie si a doua intalnire frumoasa!!!Ps: astept sa mi mai tremure un pic genunchii😂😂😂😘😘😘😘 1
davind Reputație: -360 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 9, 2019 ce nume .... te mai suporti ?
ionut_dorin_m5 Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:belgia Oras:belgia Postat Octombrie 9, 2019 Labarule nu iti place numele sau nu iti permiți să ajungi la ea sarantocule??? Eu zic ca mai bn iti faci o laba decât să scrii lucruri urâte de ea ... Nu cred ca tea deranjat cu ceva vezi de laba ta
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 ce nume .... te mai suporti ?Dar prostia pe tine te mai suportă? De ce judeci un om superficial? Cine ești tu mă vierme să râzi de altul? E un prenume frumos, nu e uzual dar te-ai găsit tu să lași reflecții inepte pe aici.
bitchy Reputație: 1585 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 11, 2019 va rog nu va mai jigniti!Bitchy 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Unde-i cozonacul? :D
davind Reputație: -360 Postat Octombrie 12, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 12, 2019 hop si iibi cu bmw u si trening adidas o sarit sa i i a apararea lu iubii lui . date n sloboz de avorton penal ce esti mars la munca nu la pizda lu iubi.tatatu isi face laba la.obosita de pretenata grasa scursa besita toata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum