marchese de sade Reputație: 124 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 17, 2013 "BRUNETA deosebita, sani mari, fundulet obraznic, te astept in locatia mea pentru momente unice, reala, Berceni 0732867895 " Avand treaba prin zona de sud a capitalei m-am gandit sa incerc si duduia din anuntul de mai sus. Sunat programat in 10 min. Locatia Bd. Obregia, bloc stradal, etaj inferior, o garsoniera micuta, destul de curata. Domnisoara este cea din fotografiile atasate: inaltime 1,65, sani mari destul de tari, cam lata in solduri, fund pe masura lor.La fata nu cine stie ce, dar merge, oricum nu urata, datura ok.Ca servicii: oral protejat, normal protejat. Note: Locatie - 8Aspect - 9 (pentru cei carora le plac fetele mai late in solduri si cu fund mare)Oral - 8 (se descurca ok, minus pentru protectie)Normal - 9 (pasarica frumoasa, geme putin, chiar daca se abtine se vede ca ii place) Pentru un fast fuck merge, dar doar atat. Era sa uit, halatul: 70 lei/fin. Nu stiu daca presteaza si la ora. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum