tinkerbell Reputație: 3 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 9, 2019 Buna! Ma gandeam sa fac o surpriza prietenului meu si vroiam sa va intreb (cei care sunt bi) cum ati reactiona daca prietena voastra va surprinde cu o femeie trans? Sau cum v-ar place sa fiti surprinsi? Recomandati vreo femeie trans, preferabil feminina (asa incat sa nu isi dea seama din prima despre ce e vorba)? Am vazut o trans de aici la tv si chiar nu ma gandeam ca de fapt a fost baiat. Astept si mesaje de la trans care au facut sau sunt interesate. 1
xoxobestia Reputație: -1 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 transu vrei sa te futa pa tine sau pa el? sau sa va dea la muie amandurora in acelasi tinp? 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Mi ar placea sa fiu surprins in actiune... :laugh2 :laugh2
Vizitator paramilitar Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 de unde stii de forum ?
tinkerbell Reputație: 3 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 9, 2019 transu vrei sa te futa pa tine sau pa el? sau sa va dea la muie amandurora in acelasi tinp?Pe el 1
tinkerbell Reputație: 3 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 9, 2019 de unde stii de forum ?Nu stiu de ce conteaza asta?De pe tpu forum era o postare cu Loredana Lorens si avea linkul postarea de aici.Curiosule! :) 1
xoxobestia Reputație: -1 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Pe el va fut eu pe amandoi in cur
tinkerbell Reputație: 3 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 9, 2019 Mi ar placea sa fiu surprins in actiune... :laugh2 :laugh2Dragut! :)
catalin2015 Reputație: 1733 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 9, 2019 Surprinde-l cu tine in actiune cu un alt barbat :)))) Vorbind serios, cred ca Loredana https://nimfomane.com/forum/topic/117069-lory-0758567875/page-214?do=findComment&comment=5864794 e o varianta destul de buna pentru ce vrei tu Buna! Ma gandeam sa fac o surpriza prietenului meu si vroiam sa va intreb (cei care sunt bi) cum ati reactiona daca prietena voastra va surprinde cu o femeie trans? Sau cum v-ar place sa fiti surprinsi?Recomandati vreo femeie trans, preferabil feminina (asa incat sa nu isi dea seama din prima despre ce e vorba)? Am vazut o trans de aici la tv si chiar nu ma gandeam ca de fapt a fost baiat.Astept si mesaje de la trans care au facut sau sunt interesate.
tinkerbell Reputație: 3 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 10, 2019 Ha ha ha. Am inteles initial altceva. Sa ma suprinda el cu altcineva in actiune, nu cu el. Sunt sigura ca asta nu era o idee buna :) Tu cum ai vrea sa fii surprins? Eu am ceva in minte dar vreau sa vad ce isi imagineaza barbatii. Poate vine cineva cu o idee mai buna. Multumesc de recomandare! Surprinde-l cu tine in actiune cu un alt barbat :)))) Vorbind serios, cred ca Loredana https://nimfomane.com/forum/topic/117069-lory-0758567875/page-214?do=findComment&comment=5864794 e o varianta destul de buna pentru ce vrei tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum