Sari la conținut

🌸Kataleya🌸 in vizita! 0732412016

Vizitator kataleya77

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Simplu. Te urci în mașină și te duci pe Grigore Alexandrescu ;)

:laugh2 mersi mult!

Acum am coborât din alta galaxie cand ai zis.

Am crezut ca e in Dumbrăvița...:laugh2

Vizitator kataleya77
Postat

Felicitari pt poza,te pwp Kataleya :hug1

post-288216-0-09825100-1604567735.jpeg

Multumesc!

Te pup

Vizitator kataleya77
Postat

Buna dimineata!

Disponibila 😘

post-288216-0-72202200-1604652917_thumb.jpeg

Vizitator ccfdtig
Postat

pana la ce ora esti azi ?

Pana la 23:59:59 :laugh2
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat

Pana la 23:59:59 :laugh2

Ah ok , e bine de stiut !🙂

Si Kataleya ?

Vizitator kataleya77
Postat

pana la ce ora esti azi ?

Buna, pana la 23:00 😘

Vizitator ccfdtig
Postat

Si Kataleya ?

Si... :laugh2
Vizitator ccfdtig
Postat

Simplu. Te urci în mașină și te duci pe Grigore Alexandrescu ;)

:) Mai intai trebuie sa-i multumesc unui Bolovan binevoitor, fiindca asa am aflat ca sexy mama e in Timisoara si nu in Dumbrăvița. Instructiunile, le-am respectat întocmai...simplu...cu masina. :)

M-am intersectat cu Kat pa wapp si apoi m-am intersectat in locatie.

Wow! Sexy Mama Kat la fel de joviala, iar de comitet nu mai zic...râzi cu ea, te binedispune.

M-a servit fata cu un pepsi, am băgat o țigărilos si bineinteles diverse. :)

Cunoșteam locația, am mai fost acolo...e ok!

La baie tot ce e nevoie, geluri de dus, prosoape, apa de gura.

Fata foarte curata asa ca dupa niste mângâieri, pupături pe body, am coborât. :laugh2

Se manifesta mișto Kat, nu e pa mute. :laugh2

No, schimbam rolurile si fata action on Gogu. Are ceva ritm cu limba și nu numai.

După încălzire, fata cum ma cunoaste deja, a trecut pa imersiune. Adică s-a scufundat în the Gogu...pozition LOT.

LOT the LOT si într-un final Gogu a fost răpus...:laugh2

Bineinteles ca a urmat second țigărilos, după igienizare. Am trecut pa diverse part two si ne-am luat la revedere.

ON: 10

NP: 10

GFE: 10+

Thank's sexy mama! Ma bucur ca ne-am revăzut...a trecut ceva timp de la ultima întâlnire.:)

Te pup! Sper sa mai rămâi la noi, asa cum ti-ai propus. :) ;)

Vizitator kataleya77
Postat

:) Mai intai trebuie sa-i multumesc unui Bolovan binevoitor, fiindca asa am aflat ca sexy mama e in Timisoara si nu in Dumbrăvița. Instructiunile, le-am respectat întocmai...simplu...cu masina. :)

M-am intersectat cu Kat pa wapp si apoi m-am intersectat in locatie.

Wow! Sexy Mama Kat la fel de joviala, iar de comitet nu mai zic...râzi cu ea, te binedispune.

M-a servit fata cu un pepsi, am băgat o țigărilos si bineinteles diverse. :)

Cunoșteam locația, am mai fost acolo...e ok!

La baie tot ce e nevoie, geluri de dus, prosoape, apa de gura.

Fata foarte curata asa ca dupa niste mângâieri, pupături pe body, am coborât. :laugh2

Se manifesta mișto Kat, nu e pa mute. :laugh2

No, schimbam rolurile si fata action on Gogu. Are ceva ritm cu limba și nu numai.

După încălzire, fata cum ma cunoaste deja, a trecut pa imersiune. Adică s-a scufundat în the Gogu...pozition LOT.

LOT the LOT si într-un final Gogu a fost răpus...:laugh2

Bineinteles ca a urmat second țigărilos, după igienizare. Am trecut pa diverse part two si ne-am luat la revedere.

ON: 10

NP: 10

GFE: 10+

Thank's sexy mama! Ma bucur ca ne-am revăzut...a trecut ceva timp de la ultima întâlnire.:)

Te pup! Sper sa mai rămâi la noi, asa cum ti-ai propus. :) ;)

Multumesc frumos 🤗😘

Ma bucur ca te-am revazut si ca te-ai simtit bine in compania mea.

Speranta mea, moare ultima :))))

Vizitator kataleya77
Postat

Buna dimineata!

Disponibila 😘

• Oras:Matrix
Postat

Helooooo, hello futăcioși!

Bună Kataleya😘!

Am zis să mai fac o incursiune pe la voi până nu ne închid iar (dă-le Doamne minte să nu) chitit pe Kataleya.

Èšin să le mulțumesc veteranilor ale căror recenzii sunt de mare folos. Pentru asta a fost creat forumul, nu pentru "bălăcăreli".

I-am făcut 2 vizite fetei pentru că după prima riscam să fac o recenzie subiectivă. După cea de a doua vizită sunt cert că recenzia va fi subiectivă 🤣!!!

Nu pot altfel, fata e pe gustul meu, de prima dată m-a primit ca și cum ne cunoșteam de când lumea și pământul.

E frumoasă, trasă prin inel, părul lung și negru (slăbiciunea mea), buze rrroșiiii cărnoase pe care nu le oferă oricui dar asta în niciun caz nu e o problemă (compensează cu atitudinea și cu serviciile oferite), ochi negri, sâni fermi care încap bine în palmă și restul vă las să descoperiți singuri. Nu întorci capul după ea pe stradă; te întorci cu totul, îți dai jos ochelarii de soare și o fluieri🤪.

Despre acțiunea în sine pur și simplu nu pot vorbi, nici măcar nu o pot relua în minte fără să-mi crească pulsul și "nivelul politic" de testosteron și endorfine.

Mergeți numa' să vă convingeți 😎

Dăm și note dar sunt subiective și ele

Locație: 10

Gfe: 10*

On: 10*

Np: 10*

Locația e în spatele benzinăriei verzi de pe Torontal, ușor de găsit, serviciile se găsesc pe aici, pe forum, număru de telefon e cel din topic.

Halatul 300/oră

Hai noroc și ciocane tari! V-am salutat

Te pup, Kataleya😘!

• Like 6
  • Oras:Olimpico
  • Oras:Olimpico
Postat

Nu întorci capul după ea pe stradă; te întorci cu totul, îți dai jos ochelarii de soare și o fluieri.

Nu așa se comportă un domn!  :refoz
  • Like 3
Postat

Nu așa se comportă un domn! :refoz

Știu asta și nu o fac.

Era doar o figură de stil legată de frumusețea ei per total.

Apreciez totuși comentariul și voi avea grijă la exprimare pe viitor

• Like 2
Vizitator kataleya77
Postat

Helooooo, hello futăcioși!

Bună Kataleya😘!

Am zis să mai fac o incursiune pe la voi până nu ne închid iar (dă-le Doamne minte să nu) chitit pe Kataleya.

Èšin să le mulțumesc veteranilor ale căror recenzii sunt de mare folos. Pentru asta a fost creat forumul, nu pentru "bălăcăreli".

I-am făcut 2 vizite fetei pentru că după prima riscam să fac o recenzie subiectivă. După cea de a doua vizită sunt cert că recenzia va fi subiectivă 🤣!!!

Nu pot altfel, fata e pe gustul meu, de prima dată m-a primit ca și cum ne cunoșteam de când lumea și pământul.

E frumoasă, trasă prin inel, părul lung și negru (slăbiciunea mea), buze rrroșiiii cărnoase pe care nu le oferă oricui dar asta în niciun caz nu e o problemă (compensează cu atitudinea și cu serviciile oferite), ochi negri, sâni fermi care încap bine în palmă și restul vă las să descoperiți singuri. Nu întorci capul după ea pe stradă; te întorci cu totul, îți dai jos ochelarii de soare și o fluieri🤪.

Despre acțiunea în sine pur și simplu nu pot vorbi, nici măcar nu o pot relua în minte fără să-mi crească pulsul și "nivelul politic" de testosteron și endorfine.

Mergeți numa' să vă convingeți 😎

Dăm și note dar sunt subiective și ele

Locație: 10

Gfe: 10*

On: 10*

Np: 10*

Locația e în spatele benzinăriei verzi de pe Torontal, ușor de găsit, serviciile se găsesc pe aici, pe forum, număru de telefon e cel din topic.

Halatul 300/oră

Hai noroc și ciocane tari! V-am salutat

Te pup, Kataleya😘!

Saluut!

Multumesc frumos! Mi-a parut bine sa te cunosc!

Te pup 😘😘😘

Vizitator kataleya77
Postat

Buna dimineata!

Disponibila 😘

post-288216-0-75954900-1604829079_thumb.jpeg

Vizitator kataleya77
Postat

Nu prea e stilul tău...hmmm sa zicem ca e ok. Oricum esti "nesimtita" :))

Asa am zis si eu, dupa ce am postat :)))

Sau mai bine... am vrut sa va surprind 😬

Pupici 😘

• Oras:Semaforișoara
  • Oras:Semaforișoara
Postat

Seara bună everyone! Căutând de ceva vreme astăzi am zis să încerc și pe d-ra Kataley și bine am făcut! Am găsit-o într-o vestimentație neagră f foarte sexy, un om cu caracter, cu care poți discuta....și în timp ce discutam îmi coborau ochii ...de o trăgeam ușor ușor spre pat :)) detaliile se află în incintă și acolo rămân, pot spune cu drag că nu m-a lăsat să o văd făcând duș ul dintre acte* deși eram lângă ușă de la baie dar după și comunicam, dar un request se poate îndeplini (mi-a plăcut scena)

Atitudine 10* Corp 10* Prestanță, Senzualitate, de mișcări și stil de execuție wow, cu talia aceea de viespe și când îți întoarce spatele (pulsul crește la 200 instant) adică eu aș rămâne o perioadă de câțiva ani acolo behind, just looking. Yep y're awesome!!! 10x see ya :-*

• Like 2
Vizitator kataleya77
Postat

Seara bună everyone! Căutând de ceva vreme astăzi am zis să încerc și pe d-ra Kataley și bine am făcut! Am găsit-o într-o vestimentație neagră f foarte sexy, un om cu caracter, cu care poți discuta....și în timp ce discutam îmi coborau ochii ...de o trăgeam ușor ușor spre pat :)) detaliile se află în incintă și acolo rămân, pot spune cu drag că nu m-a lăsat să o văd făcând duș ul dintre acte* deși eram lângă ușă de la baie dar după și comunicam, dar un request se poate îndeplini (mi-a plăcut scena)

Atitudine 10* Corp 10* Prestanță, Senzualitate, de mișcări și stil de execuție wow, cu talia aceea de viespe și când îți întoarce spatele (pulsul crește la 200 instant) adică eu aș rămâne o perioadă de câțiva ani acolo behind, just looking. Yep y're awesome!!! 10x see ya :-*

Multumesc frumos! 😘

Ma bucur ca te-am cunoscut, ca ai fost domn si ai inteles ca dusul e o chestie de privacy.

Te pup 🤗

Vizitator kataleya77
Postat

Buna dimineata!

Disponibila de la orele 14:00 astazi. 😘

post-288216-0-47844700-1604908379_thumb.jpeg

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Buna dimineata!

Disponibila de la orele 14:00 astazi.

ce atmosfera de club e la tine!!!  :laugh2

te pup...zi faina! :kiss3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.