Sari la conținut

Asiatica masaj

Postări Recomandate

• Oras:Hunedoara
Postat

Am găsit anunț pe publi , nu pot pune linkul, Elena se numește doamna, origine asiatica, numărul de telefon 0740520423. Masaj cu finalizare 50 minute 100ron. A fost cineva? Este reală?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

...

Elena se numește doamna, origine asiatica

...

Elena + origine asiatica = a crede in Mos Crăciun!!!
Postat

Din poze pare a fi asiatica

La telefon susține că este de origine asiatica. Doar sâmbătă am timp să ajung la ea
Postat

Am postat aici în speranța că a mai fost cineva și vrea să dea detalii, dar se pare că mulți de aici sunt neantrecuti la comentarii, dar recenzii nu fac

Postat

pai pune numarul corect daca-l ai

Fă și tu o recomandare, nu aștepta doar să primești totul pe tavă. Eu cer recomandări de ceva vreme și nimeni nu vrea să spună nimic, de ce ași schimba ceva?
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am fost la ea cand presta pe unirii in perioada cu Untold, atunci pretul era de 150, era mult pentru ce presta. Pe masaj nu exceleaza iar pe partea cu erotismul foloseste mult ulei e si mai slaba ... locatia e ok, iti permite sa bagi degete mana unde vrei cat vrei, primeste nota de trecere. 

• Like 1
Postat

Am fost la ea cand presta pe unirii in perioada cu Untold, atunci pretul era de 150, era mult pentru ce presta. Pe masaj nu exceleaza iar pe partea cu erotismul foloseste mult ulei e si mai slaba ... locatia e ok, iti permite sa bagi degete mana unde vrei cat vrei, primeste nota de trecere.

Si e asiatica pe bune?

E frumoasa,cat de cat?

Postat

A apărut din nou, dar acum vrea 150 masaj cu finalizare și se pot atinge doar sânii

Si cum se justifica acest pret? Din cate am inteles din recenzii la masaj de relaxare nu prea se pricepe, si nici la cel oriental/erotic nu exceleaza (ca sa ma exprim PC). La 150/h mergi la un salon, unde poti alege dintre mai multe maseuze cat de cat dragute, frumoase, (mai) pricepute si mai primesti si un "drink" din partea casei.
  • Like 1
Postat

Si cum se justifica acest pret? Din cate am inteles din recenzii la masaj de relaxare nu prea se pricepe, si nici la cel oriental/erotic nu exceleaza (ca sa ma exprim PC). La 150/h mergi la un salon, unde poti alege dintre mai multe maseuze cat de cat dragute, frumoase, (mai) pricepute si mai primesti si un "drink" din partea casei.

Cred că la mai puțin de 150 ora nu prea are cum să facă destui bani.
Postat

Am fost, are aspect de asiatica , dar declara ca e din partile ruse, vorbeste f bine romaneste. Ca aspect 6 mult mai plina decat in poze. Masaj 6 , erotic 6 te lasa  sa i bagi mana  , insa ea e in picioare langa masa de masaj. Concluzia o trageti voi

Postat

Am fost, are aspect de asiatica , dar declara ca e din partile ruse, vorbeste f bine romaneste. Ca aspect 6 mult mai plina decat in poze. Masaj 6 , erotic 6 te lasa sa i bagi mana , insa ea e in picioare langa masa de masaj. Concluzia o trageti voi

Sa-i bagi mana unde?

La pizda? :))

Postat

Dupa poze pare chirgiza, cazaha, uzbeha sau asa ceva.

Daca nu face atatia bani cat si-a inchipuit, intotdeauna sunt locuri de munca libere la banda. Asamblat cabluri sau ceva de genul, 8 ore pe zi. Nu exista motiv sa o compatimim.

Postat

Face mai mult decât masaj acum bântuie prin Pitesti . am fost la duduie dar am plecat dezamăgit in afară de finalizare orală nu merită banii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.