Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Ăștia înapoiați mintali, clujenii ti-au futut femeia pestișor... pe bani mărunți :))) Au facut doar laba la poze :laugh2
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Eu zic sa îți iei toți solzii și sa te cam cari de pe aici. Lasă topicul fetei in pace. Ai PM dacă ai ceva personal cu mine.
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Eu zic sa îți iei toți solzii și sa te cam cari de pe aici. Lasă topicul fetei in pace. Ai PM dacă ai ceva personal cu mine. A durut baboi mic ? =))
Vizitator rekted Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 S-a uscat lacu' in Bucale? Hai, inapoi in Drumu' Taberei ca prea mult poluezi.
bitchy Reputație: 1585 Postat Octombrie 12, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 12, 2019 Date-n plm de troll prost, mai ai frati ? Voi astia de la Cluj sunteti cam inapoiati mintal ! :laugh2te rog sa ai un limbaj civilizat!Bitchy 1
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 te rog sa ai un limbaj civilizat!Bitchy ok :innocent 1
bogdy80 Reputație: 6 Postat Octombrie 12, 2019 Telefon: 0740615396 Oras:cluj Telefon: 0740615396 Oras:cluj Postat Octombrie 12, 2019 Buna seara dragi futaciosi, tocmai am iesit de la domnisoara Sasha.Nu imi place sa dau detalii multe, asa ca va zic pe scurt:E o scumpete de fata, putin nervoasa la inceput, dar din vina mea. Am incurcat putin strazile si nu am ajuns unde trebuia la ora stabilita.Dar pe parcurs m-a iertat si totul a decurs super ok. Domnisoara e slim asa cum imi place mie si e dulce ca o bomboana. :droolSi acum notele. GFE de 10 eu am simtit ceva acolo....sper sa nu ma fi indragostit :)))Locatie: 9 patul e moale fara suntele ciudate cand il misti, baia micuta dar destul de ok, am primit si un prosop curatFK la greu probabil traba sa fie si ceva chimie, sau asa e domnisoara, asta nu stiu sa va spun exact. Dar cu mine a fost ca si cum as fi cu prietena :kiss3Oral : 9Normal 9Aspect : ce sa zic, mie imi place fata, pentru mine e de 10. Ce sa mai...de revenit zic eu.PS: e si prima mea postare, deci daca cumva am gresit ceva, sa ma scuzati.Decartat 300 inainte, mii ceruse ea. 4
nwacomoton78 Reputație: 16 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Xvxxc Oras:Xvxxc Postat Octombrie 13, 2019 Dragul meu cu tot respectul,sunt foarte multe fete frumoase la Cluj din ce am vazut pe site :*. Cadoul meu nu este negociabil! :*Ok , nu sunt dragul tau in primu rand.. am inteles, esti firma SRL si pretul tau nu se ,,negociaza,, desi eu zic ca nu te durea pizda sa lasi la 150 daca am renuntat la atatea ,,servicii,, .. infine , mult succes
Vizitator doruxray Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Ok , nu sunt dragul tau in primu rand.. am inteles, esti firma SRL si pretul tau nu se ,,negociaza,, desi eu zic ca nu te durea pizda sa lasi la 150 daca am renuntat la atatea ,,servicii,, .. infine , mult succesCe ratat esti omule :)))) fa-ti o laba ca iesi mai ieftin
nwacomoton78 Reputație: 16 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Xvxxc Oras:Xvxxc Postat Octombrie 13, 2019 Ce ratat esti omule :)))) fa-ti o laba ca iesi mai ieftincu ce mortii matii sunt ratat ma ? bai futuva in gura genul asta de oameni ca tine creste pretul curvelor pe piata cluj . La 300 finalizarea se va ajunge ratatilor va spun eu daca continuati asa
Vizitator doruxray Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 cu ce mortii matii sunt ratat ma ? bai futuva in gura genul asta de oameni ca tine creste pretul curvelor pe piata cluj . La 300 finalizarea se va ajunge ratatilor va spun eu daca continuati asaNu-ti convine nu te duci. Ia-ti pastilele ca ai probleme :))
nwacomoton78 Reputație: 16 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Xvxxc Oras:Xvxxc Postat Octombrie 13, 2019 RUSOAICO, UN SFAT PRIETENESC ,POTI CERE 500 FINALIZAREA CA VEI FACE BANI MULTI MULTI PE BUNE !!! VOR FI FRAIERI CARE O SA VINA ! ONLY IN CLUJ NAPOCA THE CITY OF MONEY =)))))))))))))))))))))))))
sasha_blonde Reputație: 36 Postat Octombrie 13, 2019 Autor Postat Octombrie 13, 2019 Buna seara dragi futaciosi, tocmai am iesit de la domnisoara Sasha.Nu imi place sa dau detalii multe, asa ca va zic pe scurt:E o scumpete de fata, putin nervoasa la inceput, dar din vina mea. Am incurcat putin strazile si nu am ajuns unde trebuia la ora stabilita.Dar pe parcurs m-a iertat si totul a decurs super ok. Domnisoara e slim asa cum imi place mie si e dulce ca o bomboana. :droolSi acum notele. GFE de 10 eu am simtit ceva acolo....sper sa nu ma fi indragostit :)))Locatie: 9 patul e moale fara suntele ciudate cand il misti, baia micuta dar destul de ok, am primit si un prosop curatFK la greu probabil traba sa fie si ceva chimie, sau asa e domnisoara, asta nu stiu sa va spun exact. Dar cu mine a fost ca si cum as fi cu prietena :kiss3Oral : 9Normal 9Aspect : ce sa zic, mie imi place fata, pentru mine e de 10. Ce sa mai...de revenit zic eu.PS: e si prima mea postare, deci daca cumva am gresit ceva, sa ma scuzati.Decartat 300 inainte, mii ceruse ea.multumesc frumos :*
sasha_blonde Reputație: 36 Postat Octombrie 13, 2019 Autor Postat Octombrie 13, 2019 Sunt disponibila si astazi :*
Membru Premium derwall Reputație: 693 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 13, 2019 Eu zic sa îți iei toți solzii și sa te cam cari de pe aici. Lasă topicul fetei in pace. Ai PM dacă ai ceva personal cu mine.Mai pierde , mai câștiga , tot proxe rămâne. 4 5
codita90 Reputație: 43 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Cj Oras:Cj Postat Octombrie 13, 2019 Salut. Am vizitat domnita. Locația pe A. Saguna. Programare făcută pe whatsapp. Ajuns la locație, clasica întâmpinare de după usa. Cum am intrat am fost poftit direct în camera. Am zis ca vreau sa fumez o țigară și sa povestim puțin înainte. Răspunsul a fost ca în bucătărie e deranj mare ca acolo sta colega....O fi ... când am făcut programarea am rugat-o sa mă aștepte în fustita, a confirmat, dar nu s-a întâmplat. Locatia: nu foarte curat, la baie era frână de camion în toaleta și ud pe jos. Primit un prosop (nu părea curat). Domnita: as zice ca e undeva de nota 8. Slabuta, sâni mici, la fata draguta,accent de moldoveanca de peste Prut, epilată nu foarte proaspăt (as zice de 2 zile), nu cred ca făcuse dus înainte (am observat asta ca înainte sa plec s-a șters cu șervețel umed și s-a imbracat) .pozele o avantajează. Prestatia:am ales doar oral nep. Făcut bine, corespunzător, fără dințișori, dar și fără alte artificii gen zonele adiacente...O ia în gurita dar așa, un sfert. Am avut parte de fk la greu. Finalizarea a fost orala. Aici încă ceva. La anunțul ei scrie ca face fin pe buze. Ei bine când am zis asta a zis ca ea nu face așa ceva...și nici dominare (aviz celor care prefera asta)Oral:cam 8 as spuneNormal: nu am făcut A: nu faceCadou: 200 .Per total, părerea mea este ca nu prea merita. La prețul ăsta găsești ceva mai bun. Am uitat sa precizez ca pe parcursul acțiunii telefonul i-a sunat incontinuu. E un fel de fast fuck cu friend kiss inclus...poate altcineva o sa aibă experiență mai buna. Inca ceva. Cand am intrat m-a intrebat daca erau 2 fete jos. Am zis ca nu. Cand am iesit, inainte sa deschida usa s-a uitat lung pe geam sa verifice...weird...Bafta! 3
sasha_blonde Reputație: 36 Postat Octombrie 13, 2019 Autor Postat Octombrie 13, 2019 La clientul care a fost inaintea ta si a lasat recenzie eram epilata si era totul curat si pus la punct,la tine deja nu mai eram epilata proaspat :))) creste repede parul la cluj :))) Inteleg ca alte fete iti fac reducere ca sa imi strici mie imaginea dar nu o sa reusesti :* p
sasha_blonde Reputație: 36 Postat Octombrie 13, 2019 Autor Postat Octombrie 13, 2019 Si in conversatia din poza e alt client care a fost dupa tine :)
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Octombrie 13, 2019 Ai colegă sau nu ai colegă?
sasha_blonde Reputație: 36 Postat Octombrie 13, 2019 Autor Postat Octombrie 13, 2019 Colega mea este irina_skinny am scris asta deja si eu si ea si in mesaje tot scriem :*
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Octombrie 13, 2019 Deci sunt 2 variante:1 Colegul de sus chiar a fost și nu a avut o întâlnire reușită. Asta înseamnă că fetele trebuie să m-ai lucreze la ceva puncte slabe.2 Colegul minte și este ceva putred.Casă descoperi adevărul câteodată trebuie să verifici?
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Octombrie 13, 2019 Alte păreri pro sau contra. Hai că raportul este 1 la 1 și nici unu nu este colorat.
sabinnemes Reputație: -1 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 salut. miercuri esti disponibila?
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Alte păreri pro sau contra. Hai că raportul este 1 la 1 și nici unu nu este colorat.Mie mi se pare cam trasă de păr recenzia pro, dar hai să urmărim atent evoluția. Oricum la felul cum au intrat pe piață la noi se vede ca nu-s necunoscătoare. Să spui că ai postat din greșeală direct la testate că nu știi cum e cu forumul dar când te enervează o recenzie să ști face upload la o captură e ceva... nu vreau să il numesc management, mă rezum la a avea anumite rezerve. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum