Sari la conținut

sasha 0723907864 - GFE+

Postări Recomandate

Vizitator jimmiys
Reputație: 0
Postat

Ăștia înapoiați mintali, clujenii ti-au futut femeia pestișor... pe bani mărunți :)))

Au facut doar laba la poze  :laugh2

Vizitator ga971774
Postat

Eu zic sa îți iei toți solzii și sa te cam cari de pe aici. Lasă topicul fetei in pace. Ai PM dacă ai ceva personal cu mine.

Vizitator jimmiys
Postat

Eu zic sa îți iei toți solzii și sa te cam cari de pe aici. Lasă topicul fetei in pace. Ai PM dacă ai ceva personal cu mine.

A durut baboi mic ?  =))

Vizitator rekted
Postat

S-a uscat lacu' in Bucale? Hai, inapoi in Drumu' Taberei ca prea mult poluezi.

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Date-n plm de troll prost, mai ai frati ? Voi astia de la Cluj sunteti cam inapoiati mintal !  :laugh2

te rog sa ai un limbaj civilizat!

Bitchy

• Like 1
Vizitator jimmiys
Postat

te rog sa ai un limbaj civilizat!

Bitchy

ok :innocent  

• Like 1
  • Telefon: 0740615396
  • Oras:cluj
  • Telefon: 0740615396
  • Oras:cluj
Postat

Buna seara dragi futaciosi, tocmai am iesit de la domnisoara Sasha.

Nu imi place sa dau detalii multe, asa ca va zic pe scurt:

E o scumpete de fata, putin nervoasa la inceput, dar din vina mea. Am incurcat putin strazile si nu am ajuns unde trebuia la ora stabilita.

Dar pe parcurs m-a iertat si totul a decurs super ok. Domnisoara e slim asa cum imi place mie si e dulce ca o bomboana.  :drool

Si acum notele.

GFE de 10 eu am simtit ceva acolo....sper sa nu ma fi indragostit :)))

Locatie: 9 patul e moale fara suntele ciudate cand il misti, baia micuta dar destul de ok, am primit si un prosop curat

FK la greu probabil traba sa fie si ceva chimie, sau asa e domnisoara, asta nu stiu sa va spun exact. Dar cu mine a fost ca si cum as fi cu prietena  :kiss3

Oral : 9

Normal 9

Aspect : ce sa zic, mie imi place fata, pentru mine e de 10.

Ce sa mai...de revenit zic eu.

PS: e si prima mea postare, deci daca cumva am gresit ceva, sa ma scuzati.

Decartat 300 inainte, mii ceruse ea.

• Like 4
  • Oras:Xvxxc
Postat

Dragul meu cu tot respectul,sunt foarte multe fete frumoase la Cluj din ce am vazut pe site :*. Cadoul meu nu este negociabil! :*

Ok , nu sunt dragul tau in primu rand..  am inteles, esti firma SRL si  pretul tau nu se ,,negociaza,,  desi eu zic ca nu te durea pizda sa lasi la 150 daca am renuntat la atatea ,,servicii,, .. infine , mult succes

Vizitator doruxray
Postat

Ok , nu sunt dragul tau in primu rand..  am inteles, esti firma SRL si  pretul tau nu se ,,negociaza,,  desi eu zic ca nu te durea pizda sa lasi la 150 daca am renuntat la atatea ,,servicii,, .. infine , mult succes

Ce ratat esti omule :)))) fa-ti o laba ca iesi mai ieftin

Postat

Ce ratat esti omule :)))) fa-ti o laba ca iesi mai ieftin

cu ce mortii matii sunt ratat ma ? bai futuva in gura genul asta de oameni ca tine creste pretul curvelor pe piata cluj  . La 300 finalizarea se va ajunge ratatilor va spun eu daca continuati asa

Vizitator doruxray
Postat

cu ce mortii matii sunt ratat ma ? bai futuva in gura genul asta de oameni ca tine creste pretul curvelor pe piata cluj  . La 300 finalizarea se va ajunge ratatilor va spun eu daca continuati asa

Nu-ti convine nu te duci. Ia-ti pastilele ca ai probleme :))

Postat

RUSOAICO,  UN SFAT PRIETENESC ,POTI CERE 500 FINALIZAREA CA VEI FACE BANI MULTI MULTI PE BUNE !!!   VOR FI FRAIERI CARE O SA VINA ! ONLY IN CLUJ NAPOCA THE CITY OF MONEY =)))))))))))))))))))))))))

Postat

Buna seara dragi futaciosi, tocmai am iesit de la domnisoara Sasha.

Nu imi place sa dau detalii multe, asa ca va zic pe scurt:

E o scumpete de fata, putin nervoasa la inceput, dar din vina mea. Am incurcat putin strazile si nu am ajuns unde trebuia la ora stabilita.

Dar pe parcurs m-a iertat si totul a decurs super ok. Domnisoara e slim asa cum imi place mie si e dulce ca o bomboana.  :drool

Si acum notele.

GFE de 10 eu am simtit ceva acolo....sper sa nu ma fi indragostit :)))

Locatie: 9 patul e moale fara suntele ciudate cand il misti, baia micuta dar destul de ok, am primit si un prosop curat

FK la greu probabil traba sa fie si ceva chimie, sau asa e domnisoara, asta nu stiu sa va spun exact. Dar cu mine a fost ca si cum as fi cu prietena  :kiss3

Oral : 9

Normal 9

Aspect : ce sa zic, mie imi place fata, pentru mine e de 10.

Ce sa mai...de revenit zic eu.

PS: e si prima mea postare, deci daca cumva am gresit ceva, sa ma scuzati.

Decartat 300 inainte, mii ceruse ea.

multumesc frumos :*

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Mai pierde , mai câștiga , tot proxe rămâne.

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Cj
  • Oras:Cj
Postat

Salut. Am vizitat domnita. Locația pe A. Saguna. Programare făcută pe whatsapp. Ajuns la locație, clasica întâmpinare de după usa.

Cum am intrat am fost poftit direct în camera. Am zis ca vreau sa fumez o țigară și sa povestim puțin înainte. Răspunsul a fost ca în bucătărie e deranj mare ca acolo sta colega....O fi ... când am făcut programarea am rugat-o sa mă aștepte în fustita, a confirmat, dar nu s-a întâmplat.

Locatia: nu foarte curat, la baie era frână de camion în toaleta și ud pe jos. Primit un prosop (nu părea curat).

Domnita: as zice ca e undeva de nota 8. Slabuta, sâni mici, la fata draguta,accent de moldoveanca de peste Prut, epilată nu foarte proaspăt (as zice de 2 zile), nu cred ca făcuse dus înainte (am observat asta ca înainte sa plec s-a șters cu șervețel umed și s-a imbracat) .pozele o avantajează.

Prestatia:am ales doar oral nep. Făcut bine, corespunzător, fără dințișori, dar și fără alte artificii gen zonele adiacente...O ia în gurita dar așa, un sfert. Am avut parte de fk la greu. Finalizarea a fost orala. Aici încă ceva. La anunțul ei scrie ca face fin pe buze. Ei bine când am zis asta a zis ca ea nu face așa ceva...și nici dominare (aviz celor care prefera asta)

Oral:cam 8 as spune

Normal: nu am făcut

A: nu face

Cadou: 200 .

Per total, părerea mea este ca nu prea merita. La prețul ăsta găsești ceva mai bun. Am uitat sa precizez ca pe parcursul acțiunii telefonul i-a sunat incontinuu. E un fel de fast fuck cu friend kiss inclus...poate altcineva o sa aibă experiență mai buna. Inca ceva. Cand am intrat m-a intrebat daca erau 2 fete jos. Am zis ca nu. Cand am iesit, inainte sa deschida usa s-a uitat lung pe geam sa verifice...weird...

Bafta!

• Like 3
Postat

La clientul care a fost inaintea ta si a lasat recenzie eram epilata si era totul curat si pus la punct,la tine deja nu mai eram epilata proaspat :))) creste repede parul la cluj :))) Inteleg ca alte fete iti fac reducere ca sa imi strici mie imaginea dar nu o sa reusesti :* p

post-307912-0-95165600-1570977536_thumb.png

• Oras:Pamant
  • Oras:Pamant
Postat

Deci sunt 2 variante:

1 Colegul de sus chiar a fost și nu a avut o întâlnire reușită. Asta înseamnă că fetele trebuie să m-ai lucreze la ceva puncte slabe.

2 Colegul minte și este ceva putred.

Casă descoperi adevărul câteodată trebuie să verifici?

Vizitator ga971774
Postat

Alte păreri pro sau contra. Hai că raportul este 1 la 1 și nici unu nu este colorat.

Mie mi se pare cam trasă de păr recenzia pro, dar hai să urmărim atent evoluția. Oricum la felul cum au intrat pe piață la noi se vede ca nu-s necunoscătoare. Să spui că ai postat din greșeală direct la testate că nu știi cum e cu forumul dar când te enervează o recenzie să ști face upload la o captură e ceva... nu vreau să il numesc management, mă rezum la a avea anumite rezerve.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...