Sari la conținut

Preturi 2019

Postări Recomandate

Postat

De ce să încetez? Nu am voie să-mi spun și eu părerea aici?

Repet, sunt Amada, ai vorbit cu mine legat de o fata pentru ca eu nu am vrut sa ma intalnesc cu tine, nu o fac pe bani.

Ai spus peste o luna, te-am lasat in pace, peste alte niste luni inca spuneai ca nu te-ai intalnit cu nimeni...

Eu inteleg dificultatea ta fizica, esti si mitoman?

Se rezolva daca ai fi vrut, pe cine acuzi acum?

• Oras:Bucuresti
Postat

Repet, sunt Amada, ai vorbit cu mine legat de o fata pentru ca eu nu am vrut sa ma intalnesc cu tine, nu o fac pe bani.

Ai spus peste o luna, te-am lasat in pace, peste alte niste luni inca spuneai ca nu te-ai intalnit cu nimeni...

Eu inteleg dificultatea ta fizica, esti si mitoman?

Se rezolva daca ai fi vrut, pe cine acuzi acum?

Știu cine ești. unde am mai postat eu și spune-am că nu m-am întâlnit cu nimeni?

M-am întâlnit, și nu vreau să spun cu cine pt că e de aici pe forum, vreau să văd dacă intră ea aici să confirme că a fost cu mine, și nu cred că va intra...

Postat

Știu cine ești. unde am mai postat eu și spune-am că nu m-am întâlnit cu nimeni?

M-am întâlnit, și nu vreau să spun cu cine pt că e de aici pe forum, vreau să văd dacă intră ea aici să confirme că a fost cu mine, și nu cred că va intra...

Cu Eva stiu ca ai vorbit, ai pus-o public.

Iar faci pe victima? Asa iti place cel mai mult, sa le fie tuturor mila de tine?

Zau asa, devine scarba! 

Nu ai idee cate aspecte ne dor sufleteste, in general vorbesc, eu inteleg ca pentru tine ar fi mai greu, dar uneori pare ca ar fi mai usor sa stai in rotile si sa spui ce vrei cu ochii mari... 

Las-o balta!

Postat

Amada sunt.

Inceteaza. Iti gaseam o fata, nu ai vrut.

Te dai așa mare, caută să vedem dacă găsești, sigura condiție o dată pe lună, la ea sau la hotel, cadoul vedem peste ce cere ea

Postat

Cu Eva stiu ca ai vorbit, ai pus-o public.

Iar faci pe victima? Asa iti place cel mai mult, sa le fie tuturor mila de tine?

Zau asa, devine scarba! 

Nu ai idee cate aspecte ne dor sufleteste, in general vorbesc, eu inteleg ca pentru tine ar fi mai greu, dar uneori pare ca ar fi mai usor sa stai in rotile si sa spui ce vrei cu ochii mari... 

Las-o balta!

unde am spus-o public hai caută

Postat

Te dai așa mare, caută să vedem dacă găsești, sigura condiție o dată pe lună, la ea sau la hotel, cadoul vedem peste ce cere ea

Nesimtirea ta nu are limite, este?!

Sunt sclava ta sa-ti caut femei?! Vorbeste cu bun simt, sa nu-ti spun pe nume!

amando

ce fut si eu in seara asta ?

Am devenit impresara azi? Eu m-as fute, te descurci cu 200 kile?  :laugh2  :rax2

unde am spus-o public hai caută

Nu face sa vorbesc pe limba ta... O lingeai virtual pe Eva un timp, nu am urmarit ce ai facut dupa.

Nu fac ambitii sa te pun cu adevarul pe labe, noi stim care este, tu esti mitomanul victimos...

Aaaaah, ce femei nesimtite sa nu-i faca pe plac acestui conte cu stea in frunte!  :slap2

Postat

nu ma bag amando

daca e te taiem si te mancam da craciun ca tot ai 200 da kile

As vrea eu. Da' lasa, sa le spui si celorlalti ce nesexoasa sunt, ma dispera! ;)

Postat

Nesimtirea ta nu are limite, este?!

Sunt sclava ta sa-ti caut femei?! Vorbeste cu bun simt, sa nu-ti spun pe nume!

Am devenit impresara azi? Eu m-as fute, te descurci cu 200 kile?  :laugh2  :rax2

Nu face sa vorbesc pe limba ta... O lingeai virtual pe Eva un timp, nu am urmarit ce ai facut dupa.

Nu fac ambitii sa te pun cu adevarul pe labe, noi stim care este, tu esti mitomanul victimos...

Aaaaah, ce femei nesimtite sa nu-i faca pe plac acestui conte cu stea in frunte!  :slap2

contul care îl ai acum cât îl ți?????????????????

Postat

contul care îl ai acum cât îl ți?????????????????

Poftim?

Il tin pizda de obicei, dar azi l-am scos sa-l bag in curul adminului... Nu aveai pe cine sa futi, contul meu era relevant acum. E de inteles.

Alte dureri mai ai legat de mine, poate iti trec cele din coaie, oricand altruista ca ajut vesnicele victime... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...