Sari la conținut

Silvia noua in oras

silviaaa

Postări Recomandate

Postat

ai un cadou destul de exagerat ce zici???salarul minim in cluj nu i ca in munchen sau londra sau barcelona, ar trebui sa te multumesti co o sticla de R26 sau V33 si 2 - 3 bonuri de masa si eventual un pachet de carpati!!!ce zici???daca e ok trec pa la tine bine draga????

Postat

ai un cadou destul de exagerat ce zici???salarul minim in cluj nu i ca in munchen sau londra sau barcelona, ar trebui sa te multumesti co o sticla de R26 sau V33 si 2 - 3 bonuri de masa si eventual un pachet de carpati!!!ce zici???daca e ok trec pa la tine bine draga????

Eu zic sa pui osul la treaba si sa nu te mai plangi de “cadou” daca nu mergi sa experimentezi personal (poate ca dreapta sau stanga e prietena ta in cazul asta) stai in bancuta ta si vezi ca sunt promotii la lidl/coltu blocului

Vizitator bubico
Reputație: 0
Postat

La cum ai scris cred ca ii dai sticla goala de V33  :laugh2 .

Postat

asa i pinteacelinalt la lidl ma duc numa ca io la lidlul din regensburg umblu de obicei, iar la dat muie sarim jos la granita ceha - germana e un campus pt domnisoare acolea unde tu no sa prea ajungi sunt si romance destule la preturi putin peste cele din cluj si fara fite, acolo cim ul si oralul normal sunt servicii de baza deci ce e in cluj e mult mult exagerat!!!si da poate din v33 ul ala numai o jum de sticla as da dar problema e ca io nu beau asa ceva

Postat

asa i pinteacelinalt la lidl ma duc numa ca io la lidlul din regensburg umblu de obicei, iar la dat muie sarim jos la granita ceha - germana e un campus pt domnisoare acolea unde tu no sa prea ajungi sunt si romance destule la preturi putin peste cele din cluj si fara fite, acolo cim ul si oralul normal sunt servicii de baza deci ce e in cluj e mult mult exagerat!!!si da poate din v33 ul ala numai o jum de sticla as da dar problema e ca io nu beau asa ceva

Steffy domnule....Bravo! Analfabet cu certificat! Tare bine ar fi sa inveti sa scrii romaneste inainte sa te bagi in sema.... Numai bine...mincati-as 

• Oras:In timp!
Postat

Hai salut, tocmai ce am iesit de la silvia, dupa multe abtineri am zis sa vizitez si eu fata, sunat, facut programare, fata foarte prompta, programare respectata de ambele parti, ajuns la locatie si urcat la etajul 1 unde bat la usa iar usa se deschide si dupa usa o fata micuta, blonda, tunsa mai scurt, ma invita inauntru unde o si iau la intrebari despre ce si cum, ok, dupa o tigara pe balcon trec la dus, dupa dus intru in camera unde silvia ma astepta dezbracata pe pat, ma intind pe pat incepe cu sarutari pe corp, ajunge la junior si incepe cu un oral umed, fara deep fara artificii mari, dupa oral monteaza caciula si sare pe junior, se misca frumos, mai tare, mai incet mai plm, mai schimbam doua pozitii etc.

Atitudine-9 se face placuta

ON- nu sunt fan oral dar a fost ok

NP- se misca, nu face figuri la pozitii

Concluzie- de revizitat clar da, decartat 200 la inceput din propria initiativa, de recomandat clar da

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Prostane esti fan laba cu orele. Ai spus-o nu trebuie sa dai detalii . Lumea stie ce faci tu. De povestiti nimic? Cand te-ai abtinut prostane? :))) cand ai fost la laba?:))))))))) 

Hai salut, tocmai ce am iesit de la silvia, dupa multe abtineri am zis sa vizitez si eu fata, sunat, facut programare, fata foarte prompta, programare respectata de ambele parti, ajuns la locatie si urcat la etajul 1 unde bat la usa iar usa se deschide si dupa usa o fata micuta, blonda, tunsa mai scurt, ma invita inauntru unde o si iau la intrebari despre ce si cum, ok, dupa o tigara pe balcon trec la dus, dupa dus intru in camera unde silvia ma astepta dezbracata pe pat, ma intind pe pat incepe cu sarutari pe corp, ajunge la junior si incepe cu un oral umed, fara deep fara artificii mari, dupa oral monteaza caciula si sare pe junior, se misca frumos, mai tare, mai incet mai plm, mai schimbam doua pozitii etc.

Atitudine-9 se face placuta

ON- nu sunt fan oral dar a fost ok: 

NP- se misca, nu face figuri la pozitii

Concluzie- de revizitat clar da, decartat 200 la inceput din propria initiativa, de recomandat clar da

Postat

Prostane esti fan laba cu orele. Ai spus-o nu trebuie sa dai detalii . Lumea stie ce faci tu. De povestiti nimic? Cand te-ai abtinut prostane? :))) cand ai fost la laba?:)))))))))

Elevupe mai ai de invatat dupa cum spunea naratorul "date-n plm de prostan"😂

Postat

analfabetule cand copiezi ai grija la -. DA-TE-N PLM:))) . e marca inregistrata labache:))). foloseste-o corect! daca tot iti permit macar atat.

P.S. nu uita daca maine nu vizitezi 4 fete si nu torni recenziile te fut in gura in Piata Muzeului si te dau pe Antena Stars:))))))))))).

Elevupe mai ai de invatat dupa cum spunea naratorul "date-n plm de prostan"

Postat

analfabetule cand copiezi ai grija la -. DA-TE-N PLM:))) . e marca inregistrata labache:))). foloseste-o corect! daca tot iti permit macar atat.

P.S. nu uita daca maine nu vizitezi 4 fete si nu torni recenziile te fut in gura in Piata Muzeului si te dau pe Antena Stars:))))))))))).

Cu amenintari din astea obosite ameninti fetele?!!!, pai ma prostane, inca nu s-a nascut unul in familia ta care sa aiba fata de plm🤣

Postat

Intrebati fetele de mine?🤣🤣 pisatilor, va trimit cate o shaorma doar ca sa va frec in gura🤣🤣

Postat

:))) ai de plm. hai ca e superfun! si pe pisicuts l-am amenintat:)))). pe toata lumea in plm.:))))))))) ba labache: sincer : jos palaria. dar nu uita: maine trebuie sa vizitezi 4 fete. tic tac tic tac. altfel ai belit pula. iti fac sio olista scurta. sa nu mergi ampulea:)))). 3 labe si o laba mare:))))))))))).

Cu amenintari din astea obosite ameninti fetele?!!!, pai ma prostane, inca nu s-a nascut unul in familia ta care sa aiba fata de plm

Postat

fetele? pai eu intreb pe toata lumea. esti in eroare ma labache:))). si pe strada cand merg intreb de tine. pai cum plm . de super baiatu rau ce merge 6 ore la laba cum plm sa nu intrebi. eu am trimis in scris la boc. cum plm. te face omu labar de onoare in Cluj:)))))))))))).

Intrebati fetele de mine? pisatilor, va trimit cate o shaorma doar ca sa va frec in gura

Postat

fetele? pai eu intreb pe toata lumea. esti in eroare ma labache:))). si pe strada cand merg intreb de tine. pai cum plm . de super baiatu rau ce merge 6 ore la laba cum plm sa nu intrebi. eu am trimis in scris la boc. cum plm. te face omu labar de onoare in Cluj:)))))))))))).

Saracule cum am zis, o sa platesc 6 ore de laba in avans doar sa aflu cine esti, daca aflu cine esti chiar daca esti pensionar amarat am sa te frec in cur doar pentru ca pot, asta te asigur😂

Postat

Sa citez o persoana "nu te pune cu prostii ca au mintea odihnita" scopul meu e sa aflu cine sa-mi sugi pl cu ma-ta esti!!😂 sa te rogi sa nu aflu!!

Postat

ma pizda daca iti doresti sa ma cunosti trebuie doar sa ceri asta. ma pis pe tine oricand, oriunde. tu crezi ca daca din nou te dai baiat rau DOAR aici te crede cineva? ma pizda tu te caci pe tine in fata calculatorului :))). labache. ma pis pe tine si pe amenintarile tale. esti vai de pula ta. 

P.S. ba labache sa stii un lucru: cei ce fac fac. nu latra pe aici. eu atat iti spun. in rest:)) joc de glezne. poti latra cat vrea pula ta. altii fac.tu latra!

Saracule cum am zis, o sa platesc 6 ore de laba in avans doar sa aflu cine esti, daca aflu cine esti chiar daca esti pensionar amarat am sa te frec in cur doar pentru ca pot, asta te asigur

Postat

afla!:) te provoc ma pizda! afla! dar fa-o barbateste. anunta DUPA. nu latra inutil. iti repet: cine face face. cine latra...face laba si latra! fii barbat ba pula si tu o data in viata ta si afla si apoi te dai smecher aici. cum imi vei suge pula te-n gura de labache imputit.

Sa citez o persoana "nu te pune cu prostii ca au mintea odihnita" scopul meu e sa aflu cine sa-mi sugi pl cu ma-ta esti!! sa te rogi sa nu aflu!!

Postat

ma pizda daca iti doresti sa ma cunosti trebuie doar sa ceri asta. ma pis pe tine oricand, oriunde. tu crezi ca daca din nou te dai baiat rau DOAR aici te crede cineva? ma pizda tu te caci pe tine in fata calculatorului :))). labache. ma pis pe tine si pe amenintarile tale. esti vai de pula ta.

P.S. ba labache sa stii un lucru: cei ce fac fac. nu latra pe aici. eu atat iti spun. in rest:)) joc de glezne. poti latra cat vrea pula ta. altii fac.tu latra!

Pai ma prostane, alege o fata de aici, ora si acolo ne vedem, uite platesc eu fata 2 ore sa-mi inchirieze ap ca sa ma poti suge in liniste, pai ma cacatule asa ai aj7ns sa ameninti fetele ca sa iti faca reducere???!!! Fututi rasa mati!!!

Postat

afla!:) te provoc ma pizda! afla! dar fa-o barbateste. anunta DUPA. nu latra inutil. iti repet: cine face face. cine latra...face laba si latra! fii barbat ba pula si tu o data in viata ta si afla si apoi te dai smecher aici. cum imi vei suge pula te-n gura de labache imputit.

O sa aflu!! Sigur voi afla,ti-am dat pace futemas in gura ta, am zis sa radem pana la final, dar nici sa ameninti fetele facetias copii sub limba, asta a intrecut orice masura, acum sa te astepti la ce e mai rau de la un "labar" cacamas pe lumanarea mati!!

Postat

ioi. ce m-am speriat iar:)))))). ai de plm. ba labache zi concret fata aia pe care am amenintat-o! sigur aia stie cine sunt. deci e superusor sa afli tot:)). dar zi-le oamenilor de aici cine e fata. sa stie tot forumul.

O sa aflu!! Sigur voi afla,ti-am dat pace futemas in gura ta, am zis sa radem pana la final, dar nici sa ameninti fetele facetias copii sub limba, asta a intrecut orice masura, acum sa te astepti la ce e mai rau de la un "labar" cacamas pe lumanarea mati!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...