Sari la conținut

Andreea_Milf 0770823169

Postări Recomandate

• Oras:Selimbar
  • Oras:Selimbar
Acum 5 ore, taine a spus:

Inca nu te-ai facut bine?

nu ai vazut ca viroza asta tine  si 6 luni ? nu mai scapi de tuse, toata lumea scuipa pe strada, iesi afara si te-ai mai fcut cu 2-3 virusi sau bacterii. Eu sunt la al patrulea tratamet cu antibiotice din noiembrie si tot nu am scapat de tuse si gadilat in gat

Link spre comentariu
  • Oras:brasov
Acum 1 oră, Andreea44 a spus:

Bună băieții.....am revenit!!!!

Disponibilă de la ora 11 pana la ora 20...

Va aștept cu drag 🤗🤗🤗 

WhatsApp:0770823169💥

V-am scris pe whatsapp insa nici un raspuns,este un numar care se termina cu 153

Link spre comentariu

Am vizitat titulara topicului cu cateva zile in urma Nu pot decat sa confirm cele spuse in comentariile anterioare,squirtul este cireasa de pe tort.Pentru mine a fost foare faina intalnirea cu toate ca am avut ceva "probleme tehnice"si nu din cauza ei ci din vina mea.De revenit? Pentru mine cu siguranta da O recomand si celorlalti,apartament curat,baie cu tot ce ai nevoie,pe scurt are si gasesti tot ce este necesar pentru o intalnire reusita.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, taine a spus:

Am vizitat titulara topicului cu cateva zile in urma Nu pot decat sa confirm cele spuse in comentariile anterioare,squirtul este cireasa de pe tort.Pentru mine a fost foare faina intalnirea cu toate ca am avut ceva "probleme tehnice"si nu din cauza ei ci din vina mea.De revenit? Pentru mine cu siguranta da O recomand si celorlalti,apartament curat,baie cu tot ce ai nevoie,pe scurt are si gasesti tot ce este necesar pentru o intalnire reusita.

Mulțumesc frumos, te pup 😘😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...