Pascal08 Reputație: -3 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Pentru cei care vor să cunoască o femeie în adevărata sa valoare căutați să obțineți o programare la Andreea. Acest înger de femeie este fără concurență în Brașov, cu condiția ca și tu să te ridici la nivelul ei, de comporament și măiestrie în face dragoste. Pentru a te bucura de o experiență cum o am adevărată trebuie să ai și un pic de noroc să prinzi o programare și apoi foarte important să o cucerești cu un comportament de adevărat gentleman și de restul se ocupă o femeie 100% atrăgătoare și o mare cunoscătoare la ce își dorește un bărbat. Mulțumesc super Andeea pentru întâlnirile noastre. 1 1 Link spre comentariu
cobra5 Reputație: -9 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Bună seara, Am spus sa las și eu un mic comentariu..în cele din urmă am reușit și eu sa ajung la Andreea.Dupa o programare stabilita în prealabil și respectata de ambele părți am ajuns la locație.. Este o locație curata cu tot ce trebuie sa fie ptr a te simți super bine. Andreea te face sa te simți nu bine ci super bine din toate pctele de vedere ,de la cea în a discuta și a te face sa te destinat pana la cea în a te face sa te simți super fericit. Detalii picante nu o sa dau acuma atât pot spune ca este o prezenta agreabila și sigur voi mai revenii la ea . Mulțumesc ptr ora petrecuta împreună. 1 1 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Bună dimineața! Disponibilă pentru programări 😘😘 2 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Bună dimineața! Disponibilă de la ora 11:30 programările doar pe WhatsApp 🤗🤗🤗 1 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Bună dimineața! Disponibila pentru programări ❤️ 1 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Bună dimineața❤️ Disponibilă de la ora 11:00 până la ora20 Va pup și va îmbrățișez cu drag 😘🤗 1 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Bună dimineața! Disponibilă pentru programări, ultimele 3zile Va pup😘😘😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Din pacate contul Andreei s-a innegrit inainte sa poata sa-si ia ramas bun de la noi. M-a rugat pe mine sa postez mesajul de mai jos in numele ei. “Dragii mei dragi, va mutumesc pentru vizite. Sunteti deosebiti si va iubesc. ❤️ Va doresc Sarbatori fericite❗️ Ne revedem la anul care vine. 🚫 INDiSPONIBILA🚫” Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Bună dimineața!❤️❤️❤️ Va fost dor de mine?Am revenit în frumosul vostru oraș. Aceleași servicii și aceleasi tarife,pe care vi le reamintesc:OP/ON(în funcție de igienă),sex normal în diferite poziții (numai protejat),COB,69,dus împreună sau asistat, masaj de relaxare (numai la ora),deschisă la fantezii in limita bunului simț. Nu ofer anal/CIM/COF. 150 lei o finalizare (30min) 250 lei ora (1/2finalizari) Aștept pe watsapp programările voastre începând cu ora 12:00 la numărul de telefon:0770823169. Va pup💋💋💋 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Bine ai revenit frumoasa moldoveanca!🥰 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Bună dimineața! Disponibilă pentru programări 💋💋💋 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5957 Postat Ianuarie 26 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26 On 1/25/2024 at 7:22 AM, Andreea44 said: Bună dimineața!❤️❤️❤️ Va fost dor de mine?Am revenit în frumosul vostru oraș. Aceleași servicii și aceleasi tarife,pe care vi le reamintesc:OP/ON(în funcție de igienă),sex normal în diferite poziții (numai protejat),COB,69,dus împreună sau asistat, masaj de relaxare (numai la ora),deschisă la fantezii in limita bunului simț. Nu ofer anal/CIM/COF. 150 lei o finalizare (30min) 250 lei ora (1/2finalizari) Aștept pe watsapp programările voastre începând cu ora 12:00 la numărul de telefon:0770823169. Va pup💋💋💋 Te-as vizita și eu, doar să-mi răspunzi la mesaje, nu știu cu ce te-am supărat... Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Bună dimineața! Disponibilă de la ora 12 Programarile doar pe WhatsApp Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Bună dimineața!Sunt disponibilă de la ora 9:30 pana la ora 21:00 Programările se fac doar pe WhatsApp Va îmbrățișez cu drag 🤗🤗🤗 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Buna dragii mei! Disponibilă programările se fac doar pe WhatsApp Va îmbrățișez cu drag 🤗🤗🤗🤗 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Bună dimineața! Disponibilă de la 11:30 pana la ora 20:00 Programările pe WhatsApp 1 Link spre comentariu
Andreea44 Reputație: 458 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Dragi brașoveni, sunteți pe sufletul și inima mea.Este singurul oraș în care am activat și m-am identificat cu voi.Va mulțumesc pentru vizitele pe care mi le-ati făcut. M-am simțit bine în compania voastră și sper ca sentimentul este reciproc A fost ultima mea vizita,ma voi retrage definitiv din aceasta activitate. Va mulțumesc ,va iubesc ❤️ și va las în compania colegelor mele ❌️INDISPONIBILA ❌️ 1 1 Link spre comentariu
jerry87 Reputație: 8 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 1 oră, Andreea44 a spus: Dragi brașoveni, sunteți pe sufletul și inima mea.Este singurul oraș în care am activat și m-am identificat cu voi.Va mulțumesc pentru vizitele pe care mi le-ati făcut. M-am simțit bine în compania voastră și sper ca sentimentul este reciproc A fost ultima mea vizita,ma voi retrage definitiv din aceasta activitate. Va mulțumesc ,va iubesc ❤️ și va las în compania colegelor mele ❌️INDISPONIBILA ❌️ Mult succes superba doamna! Din punctul meu de vedere ai fost un etalon in acest domeniu! Iti doresc tot binele din lume, viata fericita si sa fii iubita pt ca meriti! Ma inclin!!! Link spre comentariu
Pascal08 Reputație: -3 Postat Martie 20 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Martie 20 Cea mai frumoasă și caldă femeie care a fost în Brașov. SPA vin-o înapoi. Te aștept cu multă dragoste!!! 🥰 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum