elgringo Reputație: 463 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 20, 2019 :laugh2 :laugh2Baaaa? In link-ul postat de tine nu e Laura. E o alta.Doar am văzut pa viu fata.Nu contest ca sunt false pozele, dar ultima postare din topic e anuntul ei.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 Nu contest ca sunt false pozele, dar ultima postare din topic e anuntul ei.Ultima postare, postată de un x...Pozele ei sunt reale acestea de pe Tm, crede-mă.:)Iar acolo pe Iași...mă repet, sunt pozele alteia...iar ultimul link e chiar cel de pe Tm...adică pozele Laurei.
cipitm Reputație: 112 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 20, 2019 Am vazut-o pe colega Cameliei doar in trecere si doar din profil ... dar nu seamana cu fata din pozele de pe topicul din Iasi. Cred ca doar colegul Tiru poate valida sau nu pozele!
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 Am vazut-o pe colega Cameliei doar in trecere si doar din profil ... dar nu seamana cu fata din pozele de pe topicul din Iasi. Cred ca doar colegul Tiru poate valida sau nu pozele!Pozele de pe pagina anterioară sunt ale ei. In topicul de pe Iași e altă fată.
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 *In topicul de pe Iași e altă fată.E mai frumoasă Valerica din Iași! :)
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 E mai frumoasă Valerica din Iași! :)Cea de aci oricum e o fătucă prea finuță pentru un bulangiu ca tine ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 E mai frumoasă Valerica din Iași! :)Tu du-te la Iași.:D
Membru Premium nellu2012 Reputație: 15117 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 21, 2019 Tu du-te la Iași. :DSi nu te mai intoarce(ca sa fiu in ton cu voi) :laugh2. 3
veresdan Reputație: 141 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Salut,Mai activeaza in Timisoara?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Salut,Mai activeaza in Timisoara?Cred că da. Abia a venit...
rock10 Reputație: 696 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 21, 2019 Arata bine la corp daca are si servici bune,, cel. Putin modovencele de peste prut au fost ok pana acuma..
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Si nu te mai intoarce(ca sa fiu in ton cu voi) :laugh2.Dacă vrei să fii în aceeași oală cu stimabilii mei colegi...să știi că te voi trata la fel ca și pe ei. Este o cale fără de întoarcere, n-o mai poți da la'ntors! Chiar îți dorești să fii (în ton) cu ei? :) 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Arata bine la corp daca are si servici bune,, cel. Putin modovencele de peste prut au fost ok pana acuma..Eu sunt de părere că marea majoritate au fost foarte ok. Din mai multe unghiuri chiar :) Edit: Una chiar a fost nambăr uan... Pentru mine! :)
rock10 Reputație: 696 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 21, 2019 Da da si pt mine sunt mai mult decat ok si ca prestatie si ca fizic...
Membru Premium nellu2012 Reputație: 15117 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 21, 2019 Dacă vrei să fii în aceeași oală cu stimabilii mei colegi...să știi că te voi trata la fel ca și pe ei.Este o cale fără de întoarcere, n-o mai poți da la'ntors! Chiar îți dorești să fii (în ton) cu ei? :)O sa ma documentez amanuntit sa vad cum ii tratezi pe ei si o sa-ti raspund la intrebare. Se accepta? 3
petefoxx Reputație: 233 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Vizitat domnisoara in aceasta seara.Atitudine rece, chiar plictisita, permanent cu nasul in telefon (la un moment dat chiar am remarcat ceva dar ea nimic.... parca era una Valerica, tot din Moldova, care era exact la fel)Totul a decurs extrem de rapid, pe sistem banda rulanta, nici vorba de "iluzia" unei amante... 1
raultiti Reputație: 396 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Am revizitato pe camy sambata iar domnisoara bruneta era in bucatarie, am vazuto si din fata si din spate, ea este cea din poze doar ca acuma avea toata fata plina de acnee, aproape ca nu am recunoscuto din pozele postate aici. 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Am revizitato pe camy sambata iar domnisoara bruneta era in bucatarie, am vazuto si din fata si din spate, ea este cea din poze doar ca acuma avea toata fata plina de acnee, aproape ca nu am recunoscuto din pozele postate aici.Felicitări!Informațiile aduse sunt foarte prețioase.Adică, ce a spus Tiru7 in recenzia lui la aspect fata...
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Felicitări!Informațiile aduse sunt foarte prețioase.Adică, ce a spus Tiru7 in recenzia lui la aspect fata...Băiatul cu 7 camioane nu prezintă încredere. 1
petefoxx Reputație: 233 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Am revizitato pe camy sambata iar domnisoara bruneta era in bucatarie, am vazuto si din fata si din spate, ea este cea din poze doar ca acuma avea toata fata plina de acnee, aproape ca nu am recunoscuto din pozele postate aici. Confirm ca este intocmai asa.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Confirm ca este intocmai asa.petefoxx?Care-i sensul confirmării, după cele scrise mai sus? Poți să ne explici? :)Adică Tiru7 scrie foarte clar la aspect fata ce și cum...și facem noi așa niste confirmări asupra unui aspect (prezentat deja) care după mine nu-i atât de important...Confirmarea ta și expunerea celui care o repeta, nu da dovada decât că ție nu ți-a convenit ceva...iar celălalt habar nu am de ce o face...un non-sens.As fi înțeles dacă Tiru7 nu specifică dar daca a făcut-o...nu mai înțeleg de ce punctam, confirmam...:slap2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Bă nu fute buha mă cocotierule măăăăăăăăăă!!!În primul rând băiatul cu Camioanele NU prezintă încredere!!În al doilea rând, aspectul fetei este foarte important!!În al treilea rând, ce tot comentezi tu bă bulache?? Ce nu-ți convine ție?? 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Bă nu fute buha mă cocotierule măăăăăăăăăă!!!În primul rând băiatul cu Camioanele NU prezintă încredere!!În al doilea rând, aspectul fetei este foarte important!!În al treilea rând, ce tot comentezi tu bă bulache?? Ce nu-ți convine ție??Nu-i treabă ta!Tu du-te la Iași.:D
manutm Reputație: 3110 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 22, 2019 Deci cate cosuri are, le-a numarat cineva? :) 1
petefoxx Reputație: 233 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 ccfdtig, Eu am scris o scurta recenzie ceva mai sus, pentru ca am vizitat-o aseara.Motivul pentru care am facut aceasta precizare este ca aspectul infatisare mi-a scapat din recenzie, pur si simplu.Am facut ceva rau? :blushing2 petefoxx?Care-i sensul confirmării, după cele scrise mai sus? Poți să ne explici? :)Adică Tiru7 scrie foarte clar la aspect fata ce și cum...și facem noi așa niste confirmări asupra unui aspect (prezentat deja) care după mine nu-i atât de important...Confirmarea ta și expunerea celui care o repeta, nu da dovada decât că ție nu ți-a convenit ceva...iar celălalt habar nu am de ce o face...un non-sens.As fi înțeles dacă Tiru7 nu specifică dar daca a făcut-o...nu mai înțeleg de ce punctam, confirmam... :slap2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum