timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Postat Octombrie 20, 2019 nu stiu cum sati zic ca sint timid si nu pot vorbii decat daca beau..vreau sa iti spun urmatoarele lucruri..esti o femeie fff frumoasa cu simtu omorului si as vrea sa ne vedem sa stau in compania ta pt o ora si dupa cine stie daca tu o sa mai vrei cu mn dar te asigur ca o sati placa..te pup ps: sper sa citesti topiucl si sa imi dai un raspuns te sarut dulce fata mea
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2019 Daca nu e la caterinca.. Suna 🤙 deja pari indragostit 1
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 nu stiu cum sati zic ca sint timid si nu pot vorbii decat daca beau..vreau sa iti spun urmatoarele lucruri..esti o femeie fff frumoasa cu simtu omorului si as vrea sa ne vedem sa stau in compania ta pt o ora si dupa cine stie daca tu o sa mai vrei cu mn dar te asigur ca o sati placa..te pup ps: sper sa citesti topiucl si sa imi dai un raspuns te sarut dulce fata mea"simtu omorului" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 20, 2019 a nascut Carla ? 1
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2019 a nascut Carla ?De cine zice timidu e gravida? Lol
timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Autor Postat Octombrie 21, 2019 e gestanta ????
mossu Reputație: 87 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 21, 2019 Care carla ??? 😳
Vizitator carla0784482719 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Bravo ba tot veniti cu inventi !!! Sunt bine sanatoasa , nu am nicio sarcina. Mam retras o perioada pentru a fi mai ok . Cat despre cel ce a deschis topicul ...... no coment nu imi doream numele la discuti generale ! :( . Pentru cei ce m-au cunoscut voi reveni inainte de sarbatori sau cel tarziu dupa !!!
costi002 Reputație: 78 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Octombrie 22, 2019 dc ?
timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Autor Postat Octombrie 22, 2019 Bravo ba tot veniti cu inventi !!! Sunt bine sanatoasa , nu am nicio sarcina. Mam retras o perioada pentru a fi mai ok . Cat despre cel ce a deschis topicul ...... no coment nu imi doream numele la discuti generale ! :( . Pentru cei ce m-au cunoscut voi reveni inainte de sarbatori sau cel tarziu dupa !!!imi pare rau n-am stiu ca nu-ti vroiai numele la discutii generale dar calcaiele mi s-au aprins dupa tine si am zis sa incerc marea cu degetul..esti f sensuala..
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 ... dar calcaiele mi s-au aprins dupa tine...0784482719 - apel/sms/whatsapp în funcție de capitolul la care excelezi după ce bei - vorbit/scris - și ceri o programare la doamna. Cu plăcere; hai că nu e greu, și răbdare! Carla, ia-l ușor că e cam varză!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum