Sari la conținut

0734836101

Postări Recomandate

Postat
 2 /
Descriere Matrimoniale

matura singura in locație, te astept intr o locatie discreta, usor accesibila pentru a ti oferi momente unice de plăcere seriozitate si bun simt. Telefon
0734.836.101

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Hai acum repede cat e singura in locatie

😆

• Like 3
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă
Postat

Hai acum repede cat e singura in locatie

😆

Pânã mâine la 19:00, cã se întoarce bãrba-su din delegatie.

• Like 2
Postat

Activeaza. 100/200 oral si normal insa asteptam o parere de la cineva care a fost. Dupa voce e pe repede inainte, nu n-a atras deloc. Dar poate ma insel si ma gandeam ca o fi fost careva din voi care poate confirma sau infirma

Postat

discretă și atentă la detalii, foto reale din locatie, î mi aparțin 100%! compania mea va fi tot ce ai nevoie pentru a petrece plăcute momente de relaxare si pasiune pentru a ți lăsa o amintire plăcută!

Nu pot atasa poze !!!!!

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Nu pot atasa poze !!!!!

Ba poți, că ești galben! Click-dreapta pe poza din anunț, copy image location, apeși butonul Image de la Răspuns nou, Ctrl+V, OK, ș.a.m.d. pentru fiecare poză...

Și puteai să pui măcar link-ul către anunț...

Postat

Ba poți, că ești galben! Click-dreapta pe poza din anunț, copy image location, apeși butonul Image de la Răspuns nou, Ctrl+V, OK, ș.a.m.d. pentru fiecare poză...

Și puteai să pui măcar link-ul către anunț...

multumesc de informatie, nu stiam. Insa trebuie sa recunosc ca intortocheata procedura, sa ne scarpinam la urechea stanga cu mana dreapta

• Oras:Da
Postat

Roscata are 21 de ani,blonda 40,concluzia este ca roscata a mostenit numarul de telefon

Postat

Din pacate nici o recenzie multumitoare. Chiar nu a fost nimeni ?

Nu, pentru ca nu mai este in Bucuresti

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, 

Am fost eu Luni la ea pe 3.02 mai exact, stati linistiti ca nu ati pierdut nimic, ba chiar ati ramas cu banii in buzunar si cu o eventuala experienta reusita.Locatia unde am fost strada Vlad Judetul parca langa Mall Vitan, blocul V13 nr.4, etajul 1 apartament 21.Am asteptat ceva la usa pana mi-a deschis si evident ca majoritatea ascunsa dupa usa.Am facut un scan repejor si incarcat am decis sa raman la ora 200 lei.Ii cer un prosop si ma duc la dus, inainte de asta o intreb daca este singura in apartament si spune ca da.Dupa ce i-am dat banutii a plecat cu ei intr-o alta camera.Cand ies din dus aud o voce de barbat din camera unde s-a dus cu banii, vorbea in soapta, iese si ea si ii spun ca m-a mintit ca este singura.Ea imi spune ca este colega dar eu o corectez si ii spun ca am auzit o voce de barbat si imi spune ca este un client mai vechi dar ca asteapta sa termin eu si apoi intra el.

Actiunea a fost jalnica , nu am ce sa descriu, atitudinea ei la fel, ma invita in pat si a si scos un prezervativ, i-am spus sa o ia mai usor unde se grabeste asa.

In concluzie de evitat clar, nu aveti ce pierde in afara de suma ceruta si niste nervi.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.