Sari la conținut

Eve 0729681312

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 💋😘🙈

Postat

Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 💋😘🙈

Postat

Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 💋😘🙊

Postat

Buna dragilor disponibilă 💋💋💋😘😘😘😘

Postat

Buna dragilor disponibilă 💋🙊🙈😘😘😘😘😘😘

Postat

Hei dragilor disponibilă până la ora 5 dimineata va pupic dulce 😘😘😘💋💋💋🙈🙈🙊🙊

Postat

Noroc baieti, aseara am vizitat-o si eu pe Eve, am sunat pe la 17:00 sa fac programare pentru ora 21:00, la ora 20:00 i-am trimis mesaj daca ramane stabilit si a confirmat, ca locatie e usor de ajuns, Rond Alba iulia langa o cafenea. Ajung cu 10 minute mai devreme, ma roaga daca pot sa vin la 21:10, ii zic ca am ajuns, ma mai amana inca 10 minute ca nu e gata inca. In final urc la ea, o vad ca e cea din pozele de-aici cat si cea de pe Whapp, intru in camera de "filmari" si ce sa vezi surpriza: colegul de dinainte a reusit sa rupa patul dar nu din cauza intensitatii futaiului, ci din cauza acceleratiei gravitationale + masa (colegul era de categoria grea) cand s-a aruncat in pat dupa spusele Evei  :laugh2 asa ca actiunea s-a petrecut pe salteaua pusa pe jos, sincer mi s-a parut mai confortabil decat in pat. Fumam o tigara, povestim etc, ma serveste cu o Cola, avea si bomboane :laugh2  facuse dus inainte sa urc, eu facusem de-acasa, pune muzica relaxanta pe telefon (asta a fost ceva inedit pentru mine) si incepe cu un ON fantastic, mai multe viteze, schimba ritmul, atentie la "sateliti" ceva actiune cu limba, pune prez-ul si trecem la NP pozitia LOT, sarutari si mangaieli din partea ei, geme frumos, se implica fata nimic de zis, termin si mai stam la vorba la o tigara dupa care ea se duce la dus, revine repede mai fumam o tigara (parca?) si trecem la nr 2 tot cu ON, aici ceva probleme din partea mea, probabil de la oboseala sau ca nu imi revenisem inca de la primul nr, sugereaza ea sa mai stam de vorba sa ne mai relaxam si continuam dupa, zis si facut, nr 2 finalizat CIM, decartat 300 RON (250 ora + CIM 50 ron) si am plecat

Aspect 9: Trasaturi frumoase la fata, tanara, par negru, buze pline, sanii fermi si frumosi, curul bun si frumos, per total mie mi-a placut ce am vazut :)

Atitudine 9: I-as fi dat 10 daca nu as fi inghetat de frig pe-afara vreo 20 de minute dar sincer, chiar a meritat asteptarea ! Ai ce povesti cu ea, este dezinvolta, glumeata, e cu zambetul pe buze si chiar foarte ok ca persoana, e open-minded, nu mai zic de faptul ca nu m-am simtit grabit nicio secunda, cand am stat la tigara am intrebat daca "stam pe ceas" si a zis sa stau linistit ca nu si asa a fost

ON 9.5: Se pricepe de minunte, acorda atentie peste tot, nicio senzatie de "ritm mecanic", face si DT, umezeala multa, actiune cu limba

NP 9:  Cum am zis si mai sus, se implica, geme frumos, a incercat si niste 8-uri (pozitia LOT), m-a si intrebat daca e ok si daca imi place 

Igiena 9.5: Niciu miros suspect, foarte curata, facuse dus cand am ajuns si a facut si dupa prima finalizare, a spus ca ea asa face de-obicei, parfumata discret, nu era machiata ca in poza de pe whapp dar facand dus asa des e mai greu, nu m-a deranjat insa

GFE 9.5: Am ramas uimit de atitudinea ei sincer, stie sa te relaxeze si ai ce sa discuti cu ea, m-am simtit foarte bine in compania ei, am pierdut notiunea timpului la un moment dat, pentru colegii care o sa intrebe nu a facut FK, nici nu am cerut eu si nici n-am intrebat-o daca face

Cu alte cuvinte, o experienta foarte placuta, planuiesc sa revin in viitorul apropiat, felicitari Eve :clapp tine-o tot asa 

• Like 3

Postat

Noroc baieti, aseara am vizitat-o si eu pe Eve, am sunat pe la 17:00 sa fac programare pentru ora 21:00, la ora 20:00 i-am trimis mesaj daca ramane stabilit si a confirmat, ca locatie e usor de ajuns, Rond Alba iulia langa o cafenea. Ajung cu 10 minute mai devreme, ma roaga daca pot sa vin la 21:10, ii zic ca am ajuns, ma mai amana inca 10 minute ca nu e gata inca. In final urc la ea, o vad ca e cea din pozele de-aici cat si cea de pe Whapp, intru in camera de "filmari" si ce sa vezi surpriza: colegul de dinainte a reusit sa rupa patul dar nu din cauza intensitatii futaiului, ci din cauza acceleratiei gravitationale + masa (colegul era de categoria grea) cand s-a aruncat in pat dupa spusele Evei :laugh2 asa ca actiunea s-a petrecut pe salteaua pusa pe jos, sincer mi s-a parut mai confortabil decat in pat. Fumam o tigara, povestim etc, ma serveste cu o Cola, avea si bomboane :laugh2 facuse dus inainte sa urc, eu facusem de-acasa, pune muzica relaxanta pe telefon (asta a fost ceva inedit pentru mine) si incepe cu un ON fantastic, mai multe viteze, schimba ritmul, atentie la "sateliti" ceva actiune cu limba, pune prez-ul si trecem la NP pozitia LOT, sarutari si mangaieli din partea ei, geme frumos, se implica fata nimic de zis, termin si mai stam la vorba la o tigara dupa care ea se duce la dus, revine repede mai fumam o tigara (parca?) si trecem la nr 2 tot cu ON, aici ceva probleme din partea mea, probabil de la oboseala sau ca nu imi revenisem inca de la primul nr, sugereaza ea sa mai stam de vorba sa ne mai relaxam si continuam dupa, zis si facut, nr 2 finalizat CIM, decartat 300 RON (250 ora + CIM 50 ron) si am plecat

Aspect 9: Trasaturi frumoase la fata, tanara, par negru, buze pline, sanii fermi si frumosi, curul bun si frumos, per total mie mi-a placut ce am vazut :)

Atitudine 9: I-as fi dat 10 daca nu as fi inghetat de frig pe-afara vreo 20 de minute dar sincer, chiar a meritat asteptarea ! Ai ce povesti cu ea, este dezinvolta, glumeata, e cu zambetul pe buze si chiar foarte ok ca persoana, e open-minded, nu mai zic de faptul ca nu m-am simtit grabit nicio secunda, cand am stat la tigara am intrebat daca "stam pe ceas" si a zis sa stau linistit ca nu si asa a fost

ON 9.5: Se pricepe de minunte, acorda atentie peste tot, nicio senzatie de "ritm mecanic", face si DT, umezeala multa, actiune cu limba

NP 9: Cum am zis si mai sus, se implica, geme frumos, a incercat si niste 8-uri (pozitia LOT), m-a si intrebat daca e ok si daca imi place

Igiena 9.5: Niciu miros suspect, foarte curata, facuse dus cand am ajuns si a facut si dupa prima finalizare, a spus ca ea asa face de-obicei, parfumata discret, nu era machiata ca in poza de pe whapp dar facand dus asa des e mai greu, nu m-a deranjat insa

GFE 9.5: Am ramas uimit de atitudinea ei sincer, stie sa te relaxeze si ai ce sa discuti cu ea, m-am simtit foarte bine in compania ei, am pierdut notiunea timpului la un moment dat, pentru colegii care o sa intrebe nu a facut FK, nici nu am cerut eu si nici n-am intrebat-o daca face

Cu alte cuvinte, o experienta foarte placuta, planuiesc sa revin in viitorul apropiat, felicitari Eve :clapp tine-o tot asa

Multumesc frumos pentru complimente esti foarte drăguț te mai astept cu mare drag 💋â¤ðŸ˜˜ðŸ™Š

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...