Sari la conținut

Eve 0729681312

Postări Recomandate

Postat

Hai căă.. m-ai așteptat „astăzi” (adică ieri) dacă e...

de nu ai mai putut.

Stii ca a precizat ca are dreptul de a-si selecta clientela nu?

• Oras:Bucuresti
Postat

Stii ca a precizat ca are dreptul de a-si selecta clientela nu?

Buna dragul meu 😘😘😘

Dormeam cand ma sunat

Postat

Am revizitat ieri frumoasa din padurea adormita...sau cum este frumoasa adormita???? Un act sexual intens de placut, chiar si pe salteaua pusa pe jos..poate mai bine ca nu mai scartatie patul, care la o inspectie sumara, era foarte subred si normal ca sub o greutate de 200 Kg a cedat intr o secunda/ Eve la fel de joviala, naturala, cu muuuult spirit de responsabilitate la oral, cateva chair deep, iar normal, ce sa spun? stramta si chiar fara ""opturi"""reuseste sa se faca senzuala , sexoasa, si buna de fu tut, privind o cum isi atinge clit, 3 pozitii ,dupa mine, nota maxima. Rabda cu stoicism, sa fie penetrata si pare sa i placa sa urmareasca actul, te strange si are zvacnirile acelea de placere care tradeaza..corp, super, cu sani bestiali de adolescenta, locatie ok, intimitate, fara colega, igiena fara repros, dus dupa act, 150 lei finalizarea , bani meritati pe deplin de domnisoara

Bafta, sanatate si noroc! Ai toata viata inainte, Eve

• Like 3
Postat

Am revizitat ieri frumoasa din padurea adormita...sau cum este frumoasa adormita???? Un act sexual intens de placut, chiar si pe salteaua pusa pe jos..poate mai bine ca nu mai scartatie patul, care la o inspectie sumara, era foarte subred si normal ca sub o greutate de 200 Kg a cedat intr o secunda/ Eve la fel de joviala, naturala, cu muuuult spirit de responsabilitate la oral, cateva chair deep, iar normal, ce sa spun? stramta si chiar fara ""opturi"""reuseste sa se faca senzuala , sexoasa, si buna de fu tut, privind o cum isi atinge clit, 3 pozitii ,dupa mine, nota maxima. Rabda cu stoicism, sa fie penetrata si pare sa i placa sa urmareasca actul, te strange si are zvacnirile acelea de placere care tradeaza..corp, super, cu sani bestiali de adolescenta, locatie ok, intimitate, fara colega, igiena fara repros, dus dupa act, 150 lei finalizarea , bani meritati pe deplin de domnisoara

Bafta, sanatate si noroc! Ai toata viata inainte, Eve

Buna dimineata dragul meu ma bucur enorm de mult ca ți-a plăcut și te mai astept cu mare drag la mine 💋💋💋😘😘
Postat

Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 😘😘😘😘😘

Postat

N-are poze?

Buna dragul meu 😘

Eu am încărcat niște poze aici dar vad ca numai apar asa ca te rog sa imi scri pe whatsapp si iti trimit acolo

Postat
Postat

Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 💋😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...