evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2020 Disponibilă 💋💋🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2020 Vizitata si de mine dameaza din titlu.Sunat la ora foarte tarzie, prezentat retetarul, programat cu usurinta.Locatie - Piata Alba iulia, un bloc, parca ultimul etaj. Putina dezordine insa usor neaerisita. Are pat dar foloseste salteaua jos. Dameza - o tipa foarte tanara, 2x ani, cu multi fluturasi in cap, specific varstei. Oricum e cooperanta si arata foarte bine.Actiunea, dupa dusul meu, pe salteaua de era direct pe jos, primit oral ne, executat foarte bine, foarte umed si adanc, tehnica buna folosind privirea. Apoi normal, nu mai retin ce pozitii dar destul de multe inclusiv cu ea deasupra unde a cooperat bine si finalizat in balonas pe la spate.Note - locatia 8 - cam dezordonataDameza - 8 - usor ametita si aiurita insa simpatica cu un corp bun, specific varstei.Actiunea - oral 10, sustinut, umed, adanc, priviri. Normal -8.5, corect exacutat dar nu sustinut.Pret - parca 250 lei undeva la 45-55 minute toata actiunea.Ma bucur ca ți-a plăcut si te mai astept cu drag 💋💋
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2020 Hei dragi mei disponibilă 🔞🔞😘😘😘😘
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2020 https://ibb.co/WnB4tTb
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 17, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 17, 2020 https://i.ibb.co/jrG0kCK/20200212-210854.jpghttps://i.ibb.co/bNVWq03/20191202-155301.jpghttps://i.ibb.co/BLT5N1X/20200217-195354.jpg 2
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Disponibilă 🔞💋😘
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Februarie 18, 2020 Oras:București. Oras:București. Postat Februarie 18, 2020 Am fost aici si o recomand pentru celor ce cauta sex oral neprotejat. 50 ron in plus,dar merita,ejacularea...se stie...
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Februarie 18, 2020 Oras:București. Oras:București. Postat Februarie 18, 2020 Am fost aici si o recomand pentru celor ce cauta sex oral neprotejat. 50 ron in plus,dar merita,ejacularea...se stie...
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 https://ibb.co/8gvBd08
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Am fost aici si o recomand pentru celor ce cauta sex oral neprotejat. 50 ron in plus,dar merita,ejacularea...se stie...Multumesc frumos ma bucur ca ți-a plăcut si te mai astept cu mare drag 💋💋
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 https://ibb.co/8gvBd08
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Disponibilă 💋💋🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 5 dimineata va pupic 💋🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Disponibilă 💋😘🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 https://ibb.co/VJG2Yh5
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 18, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 18, 2020 https://i.ibb.co/b5w32Pd/IMG-20200218-WA0000.jpg
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 18, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 18, 2020 https://i.ibb.co/b5w32Pd/IMG-20200218-WA0000.jpg
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Disponibilă până la ora 5 dimineata 😘😘
iphone7red Reputație: 151 Postat Februarie 18, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 18, 2020 Testat domnișoara,ce pot sa spun este:Locație-nota 9,curat in apartament strictul necesar in el,la baie găsiți de la apa de gura,la multe sortimente de Geluri de dus și deodorante spray!Oral Neprotejat-nota 9,face Deep se îneacă cu ea,este permisiva poți sa preiei tu controlul,cu saliva destula,atenta la coițe,finalizare orală!se plătește câte 50 de lei in plus fiecare finalizare orală!Normal Protejat-nota 8,sta cum o pui,geme frumos,poate chiar prea de tot cine știe poate sunt eu armasar😂este cu tine in acțiune,ce punctez la ea ca este foarte strimtă in pasă intri cam greu dacă esti mai dotat,senzație frumoasa!Stat 1 ora achitat 300 de parai! 1
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Disponibilă 💋💋
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Testat domnișoara,ce pot sa spun este:Locație-nota 9,curat in apartament strictul necesar in el,la baie găsiți de la apa de gura,la multe sortimente de Geluri de dus și deodorante spray!Oral Neprotejat-nota 9,face Deep se îneacă cu ea,este permisiva poți sa preiei tu controlul,cu saliva destula,atenta la coițe,finalizare orală!se plătește câte 50 de lei in plus fiecare finalizare orală!Normal Protejat-nota 8,sta cum o pui,geme frumos,poate chiar prea de tot cine știe poate sunt eu armasar😂este cu tine in acțiune,ce punctez la ea ca este foarte strimtă in pasă intri cam greu dacă esti mai dotat,senzație frumoasa!Stat 1 ora achitat 300 de parai!Multumesc frumos pentru complimente esti foarte drăguț te mai astept cu mare drag la mine 💋💋💋😘😘😘😘😘
maleacatalin Reputație: 42 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2020 Jegosule marsi in pula mea de imbecil...Ba esti handicapat daca eram jegoasa si puteam etc la morti tai ai stat team obligat eu creier de găină..Mie sila de tine oameni de NIMIC da-te-n mortii tai de imputita, mai ai si tupeu, ne mai vedem noi jegoaso 1
only-me Reputație: 17116 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 19, 2020 Ba , eu nu stiu ce cacat se intampla cu forumul asta, ori sunt numai pesti ori numai boschetari ce dau reviuri pozitive unor curve jegoase. Pai cu imputita asta am avut cea mai nasoala experienta dintre toate vizitele la curve, ever. Pana sa ii dau banii, totul a fost perfect, bine si eu tampit ca am insistat sa raman si sa ii dau o sansa, desi a facut tot posibilul sa ma faca sa vomit pe ea. Sincer, daca mai am o singura experienta nasoala, cred ca ma las de forum, de curve imputite si cu ifose. In primul rand, dupa ce a primit banii, a acuzat dureri mari de cap, instantaneu, apoi ma informeaza ca nu are apa de trei zile (probleme cu dusul) si confirmarea a venit din pizda extrem de puturoasa. O pun sa ma suga, incepe cu intreaga tirada de figuri , termin repede in gura, fuge efectiv la baie si se intoarce informandu-ma ca nu ii place si i se face rau de la sperma. La pauza de tigara spune ca e ultima noapte, ca se apuca de program de zi, ca e prea obositor si se muta in doua zile maxim, ca nu are apa. Apoi incercam numarul doi, o intreb ce ii face placere, incercand un mini-click, la care imi raspunde plictisita ca e satula de pula... Deci efectiv nu mi se scula pula de putoare, mi se face rau cand ma gandesc. Asta face reclama la "glina de vara".Apoi imi spune sa nu o tin de cap ca nu ii place, ca o suge numai dintr-o singura pozitie, ca se fute numai intr-un fel, ca rimming nu face desi la telefon si chiar inainte de primit banii facea, apoi se prefacea ca nu stie ce inseamna. Parea beata sau drogata, am intrebat daca a baut si imi raspunde cu intrebarea "arat eu a femeie beata ?" desi ea saraca nu arata nici macar a femeie. Facand tot posibilul de efort omenesc, ma asez pe spate si inchid ochii gandindu-ma ca ma suge J.L. cand dupa cateva minute, cad cu patul ! Ii zic da-l in cacat de pat, hai sa continuam, dar ea nu vrea sa auda si se apuca de reparat, reusim intr-un final sa il refacem, schimbam zona patului, o pun sa ma suga cu prezervativ, cu o pula semi sculata, cu eforturi imense din partea mea incerc sa o bag in pizda, pizda intradevar mica si cum ma chinuiam eu acolo sa o inghesui, ieseau danfuri de hoit si pula se miscora constant, la cum ma concentram eu acolo stiind ca fiecare secunda e pretioasa, pula devenind din ce in ce mai flasca, cade iar patul ! Bai , nu e nimic haios, mai ales cand dai 300 Ron si astepti un minim de recompensa, in schimb te alegi cu o taranca proasta, prefacuta si jegoasa. Am plecat , nu inainte de a o ajuta pe imbecila sa doarma si sa se futa pe viitor, dandui ideea de a scoate saltea si a o aseza direct pe jos, se uita la mine si zice cu o privire tampa "ia ! nu mi-a venit ideea acu` o sa ma fut aici".Stimabile,iarta-ma ca iti spun,dar...asa iti trebuie,plm,daca ai vazut ca se impute treaba trebuia sa ii ceri banii inapoi si invocai tu un motiv,acu...daca ai ramas,asumati!!Zi buna!!
only-me Reputație: 17116 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 19, 2020 Jegosule marsi in pula mea de imbecil...Ba esti handicapat daca eram jegoasa si puteam etc la morti tai ai stat team obligat eu creier de găină ..Mie sila de tine oameni de NIMIC 🤮🤮🤮🤮🤮Evelin!,asta este un limbaj demn de o domnisoara???Pierzi foarte mult teren cu astfel de iesiri.O explicatie civilizata, detaliata si adevarata,te-ar avantaja,bineinteles daca ai ce sa explici...sau...este adevarat ce spune colegu?? 1
evelineeve Reputație: 48 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2020 Buna dragilor disponibilă 💋💋💋🔞🔞🔞
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum