dobrix Reputație: 1185 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2020 Salutare, Am vizitat o si eu pe Eve ( am reusit sa ne sincronizam pana la urma ) . Programare pe whatapp unde am si discutat putin mai mult. Locatie: 8.75 : usor de ajuns pt mn,moderna, dar de aici si problema la programari pt ca imparte apartamentul cu o colega si de pe usa dai direct in camera de actiune. Mai este o camera unde cea care nu are treaba are pauza cat actiuna se petrece in odaia mare :))))). Daca era singura in locatie nota ar fi mai mare. Aspect fata: 7 : 6 fata 8 corp. E tipul de femeie care e dependenta de machiaj in opinia mea. Sanii = punctul forte . Nu este slim ( ai pe ce pune mana) ON: 8,5 umed , cu atentie la bilute, dar prea alert. NP: 8,80 . 1 nr pe la spate - senzatie misto. 2 nr - misionar si umeri craci unde se mangaie la pasarica permanent. Din pacate nu am reusit sa mai finalizez desi ea a zis sa mai incercam ( sa nu ma supar ). Bausem putin in seara aia, era si 4 dimi era greu sa mai finalizez , dar apreciez preocuparea. Medie/Recomandarea: 8.26. O fata careia ii place pula ( inca nu face meseria asta pe modul robot), danseaza prin camera, face FK iar pe timp de noapte merita vizitata pana intervine rutina. Bafta! 2
gabiandrei88 Reputație: 63 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Buna EveIntri si cu colega ta in acelasi timp?
gabiandrei88 Reputație: 63 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Si mai am o rugaminte ..cine e colega ta
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2020 Salutare, Am vizitat o si eu pe Eve ( am reusit sa ne sincronizam pana la urma ) . Programare pe whatapp unde am si discutat putin mai mult. Locatie: 8.75 : usor de ajuns pt mn,moderna, dar de aici si problema la programari pt ca imparte apartamentul cu o colega si de pe usa dai direct in camera de actiune. Mai este o camera unde cea care nu are treaba are pauza cat actiuna se petrece in odaia mare :))))). Daca era singura in locatie nota ar fi mai mare. Aspect fata: 7 : 6 fata 8 corp. E tipul de femeie care e dependenta de machiaj in opinia mea. Sanii = punctul forte . Nu este slim ( ai pe ce pune mana) ON: 8,5 umed , cu atentie la bilute, dar prea alert. NP: 8,80 . 1 nr pe la spate - senzatie misto. 2 nr - misionar si umeri craci unde se mangaie la pasarica permanent. Din pacate nu am reusit sa mai finalizez desi ea a zis sa mai incercam ( sa nu ma supar ). Bausem putin in seara aia, era si 4 dimi era greu sa mai finalizez , dar apreciez preocuparea. Medie/Recomandarea: 8.26. O fata careia ii place pula ( inca nu face meseria asta pe modul robot), danseaza prin camera, face FK iar pe timp de noapte merita vizitata pana intervine rutina. Bafta! Multumesc frumos pentru complimente te mai astept cu mare drag la mine.. Numai stau in locația acea . M-am mutat de acolo. Pupici🔞😘 1
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2020 Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata 💋🔞🤗
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2020 Hei dragilor disponibilă 💋🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 Buna dragilor disponibilă 🙈😘💋
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 🙈🙈🙈🔞 1
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 🔞💋😘🙈
nid 35 Reputație: 637 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 In ce zona te-ai mutat? 2
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 In ce zona te-ai mutat?[/quote Buna😘 In rond alba iulia deasupra la arogant cafe 1
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 🙈🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 14, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata 🔞😘😘
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 14, 2020 Buna dragilor disponibilă 🙈🔞😘
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 14, 2020 Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata 💋😘
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15, 2020 Buna dragilor disponibilă 💋🙈🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 💋🙈🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15, 2020 Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 🙈🔞💋😘🤗
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15, 2020 Buna dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce 💋🤗🔞
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 16, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata 🔞🤗
evelineeve Reputație: 48 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 16, 2020 Hei dragilor disponibilă până la ora 6 dimineata va pupic dulce
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum