imperfect Reputație: 46 Postat August 2, 2013 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 2, 2013 da dar lumea trebuie sa stie bine despre ce e vorba.La swing vine fiecare cu partenera-acela este swing.Iar lumea trebuie sa stie despre ce este vorba-nu unul sa vina cu partenera sa i-o buleasca 5 insi veniti singuri ))
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat August 2, 2013 Fanus, noi vorbim aici despre swing momentan, ce spui tu e cu totul altceva... Are dreptate imprefect ... Hai sa nu confundam swingul cu un gang-bang.
fanus Reputație: 29 Postat August 2, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 2, 2013 Buun, cum zici tu, swing sa fie! Atunci eu vin cu "partenera" mea, sa consideram ca ne intalnim 5 perechi.. Daca eu sau oricare altul din grup doreste sa fie si cu celelalte partenere din grup? Nu tot la "bulit" ajungem? ))
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat August 2, 2013 La 5 perechi e cam dificil sa ajungi la un inteles, unii vor deschis, altii vor soft s.a.m.d. Daca la inceput toti participantii opteaza pentru soft swing, atunci fiecare e cu partenera lui, nu mai exista nici un schimb si tot la "bulit" se ajunge numai ca "ochii vad, inima cere, vai mama ce placere".
imperfect Reputație: 46 Postat August 2, 2013 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 2, 2013 Buun, cum zici tu, swing sa fie! Atunci eu vin cu "partenera" mea, sa consideram ca ne intalnim 5 perechi.. Daca eu sau oricare altul din grup doreste sa fie si cu celelalte partenere din grup? Nu tot la "bulit" ajungem? )) te cam repezi sincer ))
guest12 Reputație: -432 Postat August 2, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat August 2, 2013 Ce nostimi sunteti....asta asa ca sa fiu bland,puteam sa zic penibili,fara nicio retinere.
fanus Reputație: 29 Postat August 2, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 2, 2013 Coane, la ce "saracie" de idei, de initiativa e in Galati la ora actuala, normal ca o dam in penibil.. Vezi tu, din penibil doar-doar s-o naste vreo idee mai geniala.. E o vorba pe undeva: la omul sarac, si matza curva si motanul pidaraz (homosexual).. )
costin30 Reputație: 132 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat Ianuarie 7, 2014 Ma bag si eu daca se organizeaza ceva...........
guest12 Reputație: -432 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Ianuarie 8, 2014 Ma bag si eu daca se organizeaza ceva...........Pai...tu parca erai..."**spam editat**" ?
costin30 Reputație: 132 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat Ianuarie 8, 2014 **spam editat** la 30 ani........
guest12 Reputație: -432 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Ianuarie 8, 2014 .
guest12 Reputație: -432 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Ianuarie 8, 2014 DreamGirl nu am acces ca sunt "**spam editat**" inca, Belle nu raspunde pe mess, .....Poi nu stiu,asa te plangeai tu ieri
costin30 Reputație: 132 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat Ianuarie 8, 2014 In fine... stiu ca varsta era de 33 sau 35 ani parca minim
procust Reputație: 53 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 9, 2014 Deci grupul swing va avea strictetea prin definite a numarului par si nu imparitatea...insa cum rezonati la posibilitatea ca unul din membri participanti poate veni pereche cu o forumista adica cu o fata deja platita pt serviciile eii in particular de toti membrii grupului constituit ?
bubu77 Reputație: 142 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 9, 2014 Ce avem noi aici?Swing! Ma bag si eu.
The Sinner Reputație: 3 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 11, 2014 Cel putin dintr-un pct.de vedere,vad acest "proiect" nerealizabil.Fara sa fiu posesiv,si fara a ma acuza de minte incuiata....ori ca privesc numai inainte,zic ca sunt putine cupluri,chiar si peste medie cand vine vorba de IQ,care sa fie de acord cu o intalnire in care,metaforic vorbind,se fute la paușal,care pe care,care pe cine apuca.Aaaaa,sa am o "iubita" pe care o am la produs,cum se poarta pe la Gl,si in care isi baga pula cine apuca,sau....ma rog,cine marcă banul,normal ca nu m-ar deranja sa merg la o intalnire Swing cu ea.E ca un job....stiti voi,timpul trece leafa merge.
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 11, 2014 Genul acela de intalniri intra la categoria sex in grup, swingul e altceva.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Ianuarie 11, 2014 SWING - usor de zis greu de facut . Usor de zis "ma bag si eu " dar .....de organizat cine se ocupa ? Toata lumea vrea , dar nimeni nu face nimic .Defapt aici pe forum e deja o moda "statul la panda " - unu isi bate capul si isi sacrifica banuti , incercand ceva nou sa aduca pe piata , iar altul linistit culege ce este mai bun , fara bataie de cap .CLASIC .Parerea mea , swingul nostru o sa se rezume doar la un topic de stat la barfa despre "swing".Sau , in cel mai fericit caz , la un SEX IN GRUP . Dar swing , sigur NU .
bubu77 Reputație: 142 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 12, 2014 Singurul lucru care ma retine e partenera(care e plecata putin)restul sun detalii,tinem legatura.
bgdandrei Reputație: 2 Postat Mai 9, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Mai 9, 2014 Salut!e prima oara cand scriu aici.....dc se mai face cu swing-ul ma bag si eu cu prietena care are fantezia asta.... 2
Tatiana Reputație: 465 Postat Mai 15, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Postat Mai 15, 2014 Pana la urma sa inteleg si eu bine, vreti sa faceti intalnire doar in cupluri sau si cei fara partener?
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Mai 15, 2014 Tatiana. Haidi sa formam amandoua un cuplu. Te bagi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2014 Postat Mai 15, 2014 Tatiana, Dream........ma primiti intre voi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum