Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Buuuuuu!!!

Cu interjectii de genul, singurul lucru pe care il poti face e sa sperii toata padurea... De fete ce sa mai zicem...

• Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
Postat

Deja dupa primul comentariu sunt putin dezamagita :(. Ma asteptam la reactii mai frumoase dar.... se pare ca nici sapt asta nu cred ca voi ajunge la voi :(

Postat

apropo de cel cu locatia,ma bag eu a 5-a persoana,dar....sunt disponibile doar 2 camere,e apartamentul propriu,sper sa nu lase zona de dorit?! :P ...si vorbesc cat se poate de serios,am urmarit ci interes topicul,dar...vb lui junior...multa vorba :)

• Oras:galati
Postat

gata cu vrajeala...

4 baieti x 500 lei ( 100 protocolul) pentru 2-3 ore

al 5 lea pune locatia la "bataie"

asteptam oferte ???

pana acum suntem 2...
tu cu locatia...Ramane sa vedem daca mai gasim doritori.
apoi sa vedem de fete 
rabdare si tutun
Postat

Buuuu!!! :)))))) doar atat? Nu mai zici nimic? :))

eeee......sunt multe de spus dar sunt chitra,poooop!

Postat

Adica un baiat da cite 5 milioane de lei vechi...sa inteleg de la tine...

ai inteles foarte bine...daca stam 2 ore, fetele trebuiesc platite 200 ron /ora pt 2 ore, 3 ore platim sa zicem 400 ron plus protocolul ...ceva drink si o gustare... Sau fiecare vine cu cate o fata si in cazul asta...fiecare se descurca pe cont propriu...

Postat

Si pana la urma se mai face ceva? Ca vad ca numai vb dar de miscat nimic :)

Postat

Si pana la urma se mai face ceva? Ca vad ca numai vb dar de miscat nimic :)

tatiana...eu te invit pe tine sa ma insotesti...Ce spui ? Si daca nu sunt amatori ne intalnim numai noi...

• Like 1
Postat

tatiana...eu te invit pe tine sa ma insotesti...Ce spui ? Si daca nu sunt amatori ne intalnim numai noi...

Cu cea mai mare placere :)

• Like 2
Postat

Pai nu zicea dream ca vrea si ea? Sa razgandit cumva?

• Like 2
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Pai daca ne confirma Dream ca mai e inca in joc , atunci suntem 4 , ce s-o mai dam de colo colo , vorbim , stabilim , fixam bine toate amanuntele si gata. Ca .....deh , am tot vorbit pana acum , hai sa trecem si la fapte . Numai bine ajung si eu prin zona si ne facem de cap .  :laugh2

Pe bune acum .

Dream ?????? Mai esti akolo  :hug1

Sa vezi recenzii ce ne facem unu la altu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  deabea astept sa vad concretizarea si recenziile reciproce  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  deabea astept sa vad concretizarea si recenziile reciproce  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Asteptam raspunsul lui Dream , daca nu ne onoreaza cu prezenta , lansam un casting pentru o noua candidata   :2qm40hg

Pe bune acum : o facem , abia astept  :clap2

Postat

Si cu locatia sa rezolvat? Unde va fi?

Postat

Hai ma nu mai visați atat!!!

V-ați gandit ca mai exista si oameni care inca mai tin la discretie,persoane publice,sau aproape publice,oameni cu funcții de conducere...s.a.m.d.Nu cred ca ati reactiona ok cand vedeti cu cine dați ochii la o asemenea intalnire.

De ex,eu cunosc binisor 2 persoane de pe Gl, care habar nu au cine sunt eu,(chiar 3 pers. daca il socotesc si pe lingăul care a luat-o cu VW-ul,pe @Tinadiamond de la autogara Galati,pe 25 mai ora 12 si ceva,asa ca nu mai bodoganiți atat, mergeți futeți,lingeți,simțiți-va bine.

Nu uitati un lucru, la futut nu se duce cu alaiul!!!!

Postat

apropo de cel cu locatia,ma bag eu a 5-a persoana,dar....sunt disponibile doar 2 camere,e apartamentul propriu,sper sa nu lase zona de dorit?! :P ...si vorbesc cat se poate de serios,am urmarit ci interes topicul,dar...vb lui junior...multa vorba :)

colegul andrey.86 si-a pus locatia la dispozitie... dar inteleg ca nu are o fata...Cauta o fata andrey...

macavely o asteapta pe Dream...daca nu este plecata ! Daca este plecata va trebui sa-si gaseasca alta partenera.

Eu am invitat-o pe Tatiana...

Alti amatori ?

• Like 1
Postat

Hai ma nu mai visați atat!!!

V-ați gandit ca mai exista si oameni care inca mai tin la discretie,persoane publice,sau aproape publice,oameni cu funcții de conducere...s.a.m.d.Nu cred ca ati reactiona ok cand vedeti cu cine dați ochii la o asemenea intalnire.

De ex,eu cunosc binisor 2 persoane de pe Gl, care habar nu au cine sunt eu,(chiar 3 pers. daca il socotesc si pe lingăul care a luat-o cu VW-ul,pe @Tinadiamond de la autogara Galati,pe 25 mai ora 12 si ceva,asa ca nu mai bodoganiți atat, mergeți futeți,lingeți,simțiți-va bine.

Nu uitati un lucru, la futut nu se duce cu alaiul!!!!

Ne asumam si riscul asta . Cel mai tare ar fi sa vina unu la intalnire cu nevasta-mea  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ce tare ar fi  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

colegul andrey.86 si-a pus locatia la dispozitie... dar inteleg ca nu are o fata...Cauta o fata andrey...

macavely o asteapta pe Dream...daca nu este plecata ! Daca este plecata va trebui sa-si gaseasca alta partenera.

Eu am invitat-o pe Tatiana...

Alti amatori ?

Eu astept raspunsul lui Dream , daca nu am noroc , fac un casting si gasesc eu pana la urma si tot o comitem  :iagree 

Postat

Maka daca esti dornic de senzatii tari poti sa.mi dai nr. Doamnei tale :)) :))

Imi plac senzatiile tari , dar si surprizele  ;) ....asa ca stau la mana sortii  :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...