Sari la conținut

O noua tipa? 0746886859

israfel

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Deci mi s-a sculat pula. E reala?

Buna ma numesc Larisa, sunt o persoana foarte discreta si gata pentru ati satisface placerile ofer clipe de neuitat nici nu realizezi cum ati trece timpul petrecut langa mine, nu ramane decat sa ma apelezi pt mai multe detali te astept kiss 0746886859

Postat

Am sunat eu, sta in Blocul turn de pe Milea, tarife 150 finalizarea, totul protejat.

Daca vrei sex intre sani sau finalizare pe sani e 50 extra.

Drum bun inapoi la Bucuresti din partea mea.

• Oras:Deva
  • Oras:Deva

Postat

M-am dus. :)) Ca deh, asa e cand gandesti cu scula.
I-am zis ca ii dau 150 max, cu finalizare corporala, daca vrea, bine, daca nu iara bine. M-a luat asa.
Tipa e miniona, cu sani foarte mari pt corpul ei, cam lasati, dar se intelege si de ce.

E putin negruta, dar de treaba, totul protejat, oral nu e rau avand in vedere ca e protejat. Isi da silinta fata.
La normal se misca ok, dar nu a scos niciun sunet. mai bine decat gemete false, parerea mea. Dar la GFE nu ia prea multe puncte.
Sex intre sani, cum ii spui sa stea asa sta. Finalizare pe sani.

Imbracat si plecat. Acum ca am bifat, nu as mai merge.

Ca locuinta, e blocul turn de pe Milea... Cei din bransa stiti cum sunt apartamentele alea.. 

Ca nota de final, cand am sunat si am intrebat la ce apartament sa sun, am luat-o pe neasteptate si parca nu stia, ca si cum am luat-o prin surprindere. Adica o pauza de vreo 7 secunde. Si mi s-a parut ca am auzit pe fundal intreband si ea unde sa sun. In baie nu am fost, deci nu stiu aca era cineva sau nu. Restul am vazut. Fata e cu hainele in geanta de voiaj, nu cred ca o sa stea mult.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...