Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 16, 2020 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Mai ramai si maine pe zona? Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Da dragul meu și mâine o sa fiu in zona ! Mă găsești pe Aleea nucului!!🥰😠Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 16, 2020 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Da dragul meu și mâine o sa fiu in zona ! Mă găsești pe Aleea nucului!!🥰ðŸ˜Stiu unde te gasesc D :) ca am fost si azi, doar ca nu stiai daca mai ramai :) Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 🙅â€â™€ï¸ Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 16, 2020 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Am fost si eu la domnisoara, platit o ora si doresc sa precizez urmatoarele:Din punctul meu de vedere fata e o finuta, un aspect fizic care e pe placul meu, aici parerile pot fi diferite, subliniez ca am o slabiciune pt minione;oralul foarte bun, normal 2 pozitii, eu on top si pe la spate, daca te prezinti ingrijit si cu bunul simt la tine se mai conformeaza la un fk pe care de obicei zice ca nu il presteazaIn linii mari e o prezenta de apreciat pt arealul nostruEu optez pt revenire daca va mai ramane pe zonaAici e recenzia marcus Link spre comentariu
nimfomanul222 Reputație: 3 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Nu e genul meu sa ii zic unui client să vină și să nu mai răspund la telelfon!! Probabil a intervenit altceva sau a venit altcineva!! Exact asta ai făcut! Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Poate nu ai ajuns in 10 minute și între timp a venit altcineva!! Sau poate nici nu m ai sunat Și spui așa sa lași o recenzie proasta despre mine !! Link spre comentariu
razvan_dor Reputație: 326 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Poate nu ai ajuns in 10 minute și între timp a venit altcineva!! Sau poate nici nu m ai sunat Și spui așa sa lași o recenzie proasta despre mine !!Chiar dacă nu a ajuns în 10 minute just mi se pare să oferi nu un sfert academic dar jumătate de sfert academic pentru un potențial oaspete. Altfel riști să fii catalogată drept fast fuck şi să nu fii vizitată ci evitată. Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Nu înțeleg de ce comentezi tu !! Eu cred ca băiatul nici nu a sunat ! Dar a zis așa sa îmi lase o recenzie proasta !! Trebuia sa facă print când ma sunat,Și nu am răspuns !! Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Razvan_dor. Credema ca tot timpul astept 10 20 de min peste. Dar daca zice ca vine in 10 min si nu vine sau vine peste o ora. E problema mea sau trebui sa il astept cateva zile pana ajunge. Daca într-adevăr a fost sa atașeze un print Link spre comentariu
razvan_dor Reputație: 326 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Razvan_dor. Credema ca tot timpul astept 10 20 de min peste. Dar daca zice ca vine in 10 min si nu vine sau vine peste o ora. E problema mea sau trebui sa il astept cateva zile pana ajunge. Daca într-adevăr a fost sa atașeze un print Sunt de acord cu tine, să atașeze print screen.Dacă mă întrebi de ce comentez îți răspund pentru că nu suport impolitețea. mea culpa Link spre comentariu
catalin28 Reputație: 32 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Eu am facut programare si a a fost ok am sunat cu 30 min inainte pt confirmare.E o tipa draguta simpatica si fara figuri o sa revin cu siguranta Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 19, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Te pup dragul meu !!🥰🥰â¤ï¸ Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Eu am facut programare si a a fost ok am sunat cu 30 min inainte pt confirmare.E o tipa draguta simpatica si fara figuri o sa revin cu siguranta și note nu dai? Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 19, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Dragii mei m-ai ma gasiti decat astazi in zona. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 ÃŽn care zonă Iubii? Unde pleci?😜😜😜 Link spre comentariu
mihn78 Reputație: 45 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Vizitat zilele acestea domnisoara, contactata telefonic, stabilit tarif(150fin/250h, cu ON) Contrar discutiilor de mai sus, mi-a explicat destul de bine unde are locatia si si-a respectat programarea!Ca si note:ON-7, se implica ea dar nu cine stie ceNP-7Igiena:10, nu am observat nimic suspect la eaLocatie- 8, destul de retrasa, curatenie in ap, o problema ar fi locurile de parcare dar avand in vedere ca e zona centrala, e de intelesAtitudine/actiune-7( nu m-a intrebat daca am nevoie la dus, sau un pahar cu apa......direct hai in camera si let's go...si la NP, nu se implica foarte tare)Ea ca si fata e ok..dar nu wow! 3 Link spre comentariu
catalin28 Reputație: 32 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 și note nu dai?Credeam ca scap fara sa dau noteLocatie 10 Igiena10 Corp 9. Halat 150 1 Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Ianuarie 19, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 â¤ï¸ðŸ¥° vă pup dragilor !! Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 Mai sunteti pe aici? Mai activeaza cineva pe la voi. ma gândeam sa va fac o vizita zilele astea Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Cred că ești bine primită rianna. Mai sunt fete, dar majoritatea țepare Link spre comentariu
archon Reputație: 550 Postat Iunie 1, 2020 Telefon: archon.archon Oras:Suceava Telefon: archon.archon Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 1, 2020 Te așteptăm 😊 Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Iunie 1, 2020 Membru Premium Partajează Postat Iunie 1, 2020 My favourite one...asteptam vesti ca esti pe zona Link spre comentariu
rianna Reputație: 67 Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 My favourite one...asteptam vesti ca esti pe zona. Caut cazare momemtan nu am gasit nimic 1 Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Iunie 3, 2020 Membru Premium Partajează Postat Iunie 3, 2020 . Caut cazare momemtan nu am gasit nimicNicio locatie disponibila?:( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum