Sari la conținut

Buna băieți!!❤️Vă aștept la mine,poze reale 100%

rianna

Postări Recomandate

• Membru Premium

Am fost si eu la domnisoara, platit o ora si doresc sa precizez urmatoarele:

Din punctul meu de vedere fata e o finuta, un aspect fizic care e pe placul meu, aici parerile pot fi diferite, subliniez ca am o slabiciune pt minione;oralul foarte bun, normal 2 pozitii, eu on top si pe la spate, daca te prezinti ingrijit si cu bunul simt la tine se mai conformeaza la un fk pe care de obicei zice ca nu il presteaza

In linii mari e o prezenta de apreciat pt arealul nostru

Eu optez pt revenire daca va mai ramane pe zona

Aici e recenzia marcus
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Poate nu ai ajuns in 10 minute și între timp a venit altcineva!! Sau poate nici nu m ai sunat Și spui așa sa lași o recenzie proasta despre mine !!

Chiar dacă nu a ajuns în 10 minute just mi se pare să oferi nu un sfert academic dar jumătate de sfert academic pentru un potențial oaspete. Altfel riști să fii catalogată drept fast fuck şi să nu fii vizitată ci evitată.

Link spre comentariu

Razvan_dor. Credema ca tot timpul astept 10 20 de min peste. Dar daca zice ca vine in 10 min si nu vine sau vine peste o ora. E problema mea sau trebui sa il astept cateva zile pana ajunge. Daca într-adevăr a fost sa atașeze un print

Sunt de acord cu tine, să atașeze print screen.

Dacă mă întrebi de ce comentez îți răspund pentru că nu suport impolitețea.

mea culpa

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0

Eu am facut programare si a a fost ok am sunat cu 30 min inainte pt confirmare.E o tipa draguta simpatica si fara figuri o sa revin cu siguranta

și note nu dai?
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Vizitat zilele acestea domnisoara, contactata telefonic, stabilit tarif(150fin/250h, cu ON) Contrar discutiilor de mai sus, mi-a explicat destul de bine unde are locatia si si-a respectat programarea!

Ca si note:

ON-7, se implica ea dar nu cine stie ce

NP-7

Igiena:10, nu am observat nimic suspect la ea

Locatie- 8, destul de retrasa, curatenie in ap, o problema ar fi locurile de parcare dar avand in vedere ca e zona centrala, e de inteles

Atitudine/actiune-7( nu m-a intrebat daca am nevoie la dus, sau un pahar cu apa......direct hai in camera si let's go...si la NP, nu se implica foarte tare)

Ea ca si fata e ok..dar nu wow!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...