rianna Reputație: 67 Postat Iunie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 Nicio locatie disponibila?:(. Deocamndata nu am gasit nimic Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Iunie 4, 2020 Membru Premium Partajează Postat Iunie 4, 2020 O pozica pt admiratorii tai pana la sosire?:) Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Iulie 8, 2020 Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2020 Mai ajungi pe zona? Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Iulie 9, 2020 Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2020 Nu am intrebat daca este pe zona, ci daca mai vine pentru a avea o idee despre perspective pentru viitorul apropiat, daca nu sa ma reorientez pe ceva ce este on in momentul de fata...insistenta mea e dublata de un dezgust raportat la calitate-pret pentru ce ofera “piata” si cu domnisoara am avut sa zicem o experienta ok Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Septembrie 23, 2020 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Baby in sv nu mai vii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum