lykz12 Reputație: 1 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu.Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] .P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€). Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Toate anunțurile de aici (forum) spun cam același lucru, caut investitor :))) (fraier) 1 Link spre comentariu
lykz12 Reputație: 1 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Toate anunțurile de aici (forum) spun cam același lucru, caut investitor :))) (fraier)Păcat ca nu ai inteles NIMIC. Este o diferenta discrepanta intre SPONSOR si INVESTITOR. Sponsor sau activitatea de sponsorizare are rolul de a susține,a ajuta,este o activitate nelucrativa,de multe ori este in scop publicitar. Investitor sau activitatea de a investi se refera la faptul ca o persoana vine cu un capital pe care îl investește într-un anume domeniu în vederea obținerii unui PATRIMONIU. Link spre comentariu
lykz12 Reputație: 1 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu.Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] .P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€). Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Prințul din Nigeria... într-o variantă latino-americană... Mișto! Link spre comentariu
lykz12 Reputație: 1 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Prințul din Nigeria... într-o variantă latino-americană... Mișto!Ce are a face scamingul aici?😂😂😂Eu vin cu infrastructura si ideea,omul cu banii mergem tovarăși atât faptic cat si scriptic. Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salonele de masaj sunt intr-o cadere libera,se inchid unul dupa altul.Daca sud-americancele alea pe care vrei tu sa le aduci,nu se și fut,mai mult ca sigur ca intr-o luna-doua il vei inchide si tu.99% din romanii care intra intr-un salon de masaj,vor sex!!Cine vrea sa aiba parte de un masaj adevarat,apeleaza la un profesionist,nu la niste baragladine obosite care defileaza in curul gol prin fața ta,dar n-au nici o specializare in domeniu. 1 2 Link spre comentariu
razvan23 Reputație: 103 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Incercati un site de business angel, crowfunding. Din pacate, nu cred ca va investi cineva din aceasta comunitate mii de euro. Nimeni nu dispune de sume regaliene. Aici este un site de memorialistica si divertisment. Nu cred ca putem discuta in termenii astia "investitor", etc 1 Link spre comentariu
sifonaru Reputație: 48 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 25, 2019 eu as investi intr-un salon de masaj cu eschimoase Link spre comentariu
dirtyalx Reputație: 12 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu.Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] .P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€).Unde iti pot trimite, pentru inceput, 15 mii de euro? Ps nu vreau chitanta sau cacaturi de genul. 2 Link spre comentariu
lykz12 Reputație: 1 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Unde iti pot trimite, pentru inceput, 15 mii de euro? Ps nu vreau chitanta sau cacaturi de genul.Ironiile nu isi au locul,nu aici. Cu toate astea iti explic faptul că eu fizic nu am nevoie de nici un cent. Tot ce se face...se face pe numele persoanei în cauză eu fiind asociat. Chiria se gaseste împreună,de firma de ocupă un contabila,bietele angajaților se cumpara cum se cumpara un bilet de avion. Nu prea am eu ce sa fac cu banii. Dar eu inteleg ca există mult frustrări. Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu.Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] .P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€). Ai încercat sa-ti prezinți ideea de afacere unui salon existent? 1 Link spre comentariu
xoxounicul Reputație: -10 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 am eu 25k varuleunde ai trimet ? Link spre comentariu
pizdicu Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:* Oras:* Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Ba, săracilor, eu am 100k euroi. Unde îi trimit? :) Link spre comentariu
petrisordej Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu.Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] .P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€). eres una gran puta bete a la mierda Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Unde iti pot trimite, pentru inceput, 15 mii de euro? Ps nu vreau chitanta sau cacaturi de genul. Pune-mi-i mie, in cutia postala ! Eu am diploma de masaj, sunt si o amanta buna si imi place sa domin financiar. Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Ba, săracilor, eu am 100k euroi. Unde îi trimit? :)N-ai citit: cerul e limita..., așa că și tu cu 100k ești tot un sărac! Link spre comentariu
ionion2 Reputație: 63 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Daca ai nevoie de bani poți cere credit la banca , aici clar nu găsești investitor. In plus daca chiar doreai investitor poate îți făceai măcar cont premium. Link spre comentariu
limputze Reputație: -3 Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 ami voi investi pula an ma-sa OP-ului si ami poate trimite doi da bitcoini pentru asta si peste ceva timp, aia 2 o sa creasca an 3 bitcoini si ai dau anapoi 1 bitcoin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum