Sari la conținut

0742705572 Iasmina, bruneta slim

Postări Recomandate

In afară de anal și finalizări orale se poate orice ( oral protejat/neprotejat , normal protejat , 69 , diferite poziții , masaj de relaxare sau daca aveți alte fantezii mi le puteți spune telefonic) . 100 lei finalizarea totul protejat, 150lei oral neprotejat , 250 lei ora. Pt alte detalii aștept apelul vostru 💋💋

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal

Vizitat caprioara inainte de Sarbatori. Atunci statea pe bul. Dacia . Este intradevar slim ( dar foaarte slim ), cu picioare foarte lungi si sani aproape inexistenti.Pentru aspect nota 8. Oral neprotejat nota 7.5, zonele invecinate nefiind bagate in seama.Normal in vreo 3 pozitii, nota 8. Se observa ca fata este la inceput in aceasta meserie. Amenda 150 de lei on si normal. Parca exista si varianta de 100 lei cu oralul protejat.

• Like 2
Link spre comentariu

Eu vad doar recenzii negative. Nu trebuie mutata la De evitat?

Nici chiar asa. Mai are insa de invatat cum sa ofere placere celor ce o viziteaza.Mici detalii care fac ca intalnirea sa fie ok, cum ar fi: atentie la ouțe sau un pic de gfe si socializare.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

fa si o recenzie sa nu credem ca e prietena ta

Daca te uiti la istoricul hulkului o sa vezi ca nu-i peste. Probabil faptul ca stapaneste mai putin bine limba romana il face sa se exprime in propozitii scurte. Oricum hulk niste note ai putea sa dai si o mica descriere a fetei si locatiei. Promitem sa nu radem de eventuale dezacorduri.

• Like 2
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
Vizitator traian_ionescu
Reputație: 0

Daca te uiti la istoricul hulkului o sa vezi ca nu-i peste. Probabil faptul ca stapaneste mai putin bine limba romana il face sa se exprime in propozitii scurte. Oricum hulk niste note ai putea sa dai si o mica descriere a fetei si locatiei. Promitem sa nu radem de eventuale dezacorduri.

sincer nu stiu daca ai fost ironic sau nu :)) caci printre cele 9 postari ale lui Hulk nu am vazut recenzii. Dar, o recenzie de la Hulk nu strica. O asteptam :), poate ne facem si noi curaj apoi...( me included )

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Ceau baieti eu de obicei nu prea scriu aici mai mult studiez, garantez ca nu is peste. In legatura cu Iazmina ii o fata foarte frumoasa ii slim inalta o data am fost la ea si ma asteptat in tinuta foarte sexy ma servit cu apa fiind nu prea beau suc. Momentan nu ii in oradea dar unde a stat a fost foarte curat

Fk: Da

Gfe: Da eu mam simtit bine cu ea . Nu am simtit grabit nu sa uitat la ceas

Locatie :10. in ianuarie am fost la ea.Statea in rogerius langa perla.

Op:10

Np: nu stiu nu am incercat ii vina mea ca o lucrat bine la oral :p

De revenit : DA pentru mine a fost fb

Ma scuzati daca nu am explicat bine ceva o zi buna si sper ca revine in oradea cat mai repede 😊

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...