sanglierx Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2013 Postat Iulie 22, 2013 Salutare respectabililor forumisti.Avand in vedere ca sunt novice in domeniu as vrea sa ma ajutati daca vrei evident cu niste raspunsuri:- exisata in Ploiesti vreo Gilf?-as mai vrea sa incerc si o neagra si o chinezoica.-unde as putea gasii o fuck buddy in Ploiesti. Am concetrat toate dilele mele intr-un singur post considerand ca nu e necesar sa scriu 4 post-uri. Cu stima,
TheNymph Reputație: 38 Postat Iulie 22, 2013 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Postat Iulie 22, 2013 fuck buddy? ) cred ca ai gresit forumul dar asa de curiozitate, ia lasa-mi un id
sexxes Reputație: 16 Postat Iulie 23, 2013 Oras:ph Oras:ph Postat Iulie 23, 2013 fuck buddy? ) cred ca ai gresit forumul dar asa de curiozitate, ia lasa-mi un id
sexxes Reputație: 16 Postat Iulie 23, 2013 Oras:ph Oras:ph Postat Iulie 23, 2013 fuck buddy? ) cred ca ai gresit forumul dar asa de curiozitate, ia lasa-mi un id cam greu asa ceva daca nu chiar imposibil....Alice...vrei sa ma contrazici?
TheNymph Reputație: 38 Postat Iulie 23, 2013 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Postat Iulie 23, 2013 cam greu asa ceva daca nu chiar imposibil....Alice...vrei sa ma contrazici? bineinteles ca e greu, dar tare sunt curioasa )))
sanglierx Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2013 Autor Postat Iulie 23, 2013 fuck buddy? ) cred ca ai gresit forumul dar asa de curiozitate, ia lasa-mi un id buna,\poate imi recomanzi tu alt forum...este adresa mea de mail daca vrei sa imi scrii
sanglierx Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2013 Autor Postat Iulie 23, 2013 de ce esti curioasa?apelez si eu la cunostintele mai experimentatilor forumisti, colegi
negativ2u Reputație: 70 Postat August 6, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 6, 2013 treaba cu fuck buddy e interesanta...cred ca toti am vrea asa ceva ,cel putin eu sigur da . Am mai avut si e super misto .On topic ...chiar sunt si eu interesat de alte nationalitati (nu rroma desigur) . Ceva mai ..exotic sa zic asa...stie cineva ?
sanglierx Reputație: 72 Postat August 6, 2013 Autor Postat August 6, 2013 ceva exotic preferabil loco sau pe aproape....se pare ca colegei noastre ''nymph '' I-a pierit curiozitatea in ceea ce priveste.tot caut fuck buddy dar se pare ca totul trebuie recompesat financiar.Mon cher da' nici una nu se mai fute de placere ?
sanglierx Reputație: 72 Postat Septembrie 17, 2013 Autor Postat Septembrie 17, 2013 Bai, da nu mai e in orasul as ta nici o matura doritoare de pula?S-au ascuns toate?
sanglierx Reputație: 72 Postat Septembrie 25, 2013 Autor Postat Septembrie 25, 2013 deci concluzionam, se merge numa pe interes financiar,.
inc3rc_0r1c3 Reputație: 9 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 26, 2013 deci concluzionam, se merge numa pe interes financiar,. Esti dus taticu'.
Postări Recomandate