Sari la conținut

Just the Tip: Are You Queer if You Date Trans Folks?

Vizitator marmotto

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Un articol interesant pentru cei care au chef sa inteleaga anumite lucruri, din perspectiva psiho-medicala.

"First, if you are only attracted to women and femininity, then it is important to understand that one’s identity is not defined by genitals, but rather genitals are defined by identity. If you enjoy having sex with cisgender women and transgender women, the presence of a penis does not suddenly make that straight sex with cisgender women into queer sex with transgender women, just as being penetrated by a cisgender woman wearing a strap-on does not make a straight man gay or bisexual.

If you enjoy playing with the female penises of transgender women, then you are still experiencing straight attraction to a woman, just including a different sex act then our mainstream sexual culture envisions when we say “sex with a woman.”

Mai multe aici: https://rebelliousmagazine.com/just-the-tip-are-you-queer-if-you-date-trans-folks/

Autoarea articolului are si un blog interesant. Un articol mi-a atras atentia:

So could Jesus have been intersex?

• Oras:BACAU
  • Oras:BACAU
Postat

Nu am inteles care e ideea, ce ai vrut sa spui :)

ideea era ca daca veniti la ts si va penetrează nu inseamna ca sunteti bi sau gay 😂😂😂😂 mister rezolvat

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Eu am pus acolo link catre articol, dar se pare ca... 

In fine...

Aveti explicatiile Alenei. 

Cititi articolul, nu e greu de inteles, chiar daca e in engleza nu este in termeni de specialitate, doar cuvintele sunt intr-o limba straina. :)

Cat despre art. numarul doi la care am pus link, nu am pretentii ca o sa-l citeasca careva, ca tot e zi de mare sarbatoare astazi ! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...