valy95 Reputație: 362 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 27, 2019 Am deschis un topic nou sa-i fac o recenzie unei tipe, am dat apoi submit post si mi-a aparut mesajul ,,google chrome is checking your browser" stiti voi, mesajul ala cand intri prima data pe site, apoi recenzia nu apare nicaieri, nici la mine pe profil nu imi apare ca as fi postato undeva. E aiurea, ca am stat vreo 20 de min sa fac acea recenzie.
pidsadera_ Reputație: 6799 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Octombrie 27, 2019 Am deschis un topic nou sa-i fac o recenzie unei tipe, am dat apoi submit post si mi-a aparut mesajul ,,google chrome is checking your browser" stiti voi, mesajul ala cand intri prima data pe site, apoi recenzia nu apare nicaieri, nici la mine pe profil nu imi apare ca as fi postato undeva. E aiurea, ca am stat vreo 20 de min sa fac acea recenzie.este de la Cloudfare, din mai multe motive tehnice Ce zici tu se intampla des, de asta e bine sa salvezi recenzia intr-un note (pe desktop sau mobile) inainte de a o posta 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Am deschis un topic nou sa-i fac o recenzie unei tipe, am dat apoi submit post si mi-a aparut mesajul ,,google chrome is checking your browser" stiti voi, mesajul ala cand intri prima data pe site, apoi recenzia nu apare nicaieri, nici la mine pe profil nu imi apare ca as fi postato undeva. E aiurea, ca am stat vreo 20 de min sa fac acea recenzie.Daca ai fi apasat buton back până ajungeai la recenzia ta, apoi se posta.:)
valy95 Reputație: 362 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Autor Postat Octombrie 27, 2019 Multumesc de raspunsuri. Totusi e ciudat ce se intampla, mesajul cu ,,checking your browser" a inceput sa apara doar de acum o luna, inainte nu era asa.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Multumesc de raspunsuri. Totusi e ciudat ce se intampla, mesajul cu ,,checking your browser" a inceput sa apara doar de acum o luna, inainte nu era asa.Și la mine apare.:)
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Multumesc de raspunsuri. Totusi e ciudat ce se intampla, mesajul cu ,,checking your browser" a inceput sa apara doar de acum o luna, inainte nu era asa. După verificare.... Așteaptă până se reîncărcă din nou pagina(cred ca te trimite pe principală a forumului) apoi folosește butonul back al browserului. Găsești ce ai scris intact. Apoi continui de unde ai rămas (sa postezi sau sa scrii) . Edit Eu folosesc google crome. Văzusem după ce am scris ca ți-a mai dat soluția ccftig
valy95 Reputație: 362 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Autor Postat Octombrie 27, 2019 Da, sunt un mare prost, dupa ce mi-a aparut acel mesaj am uitat sa dau back :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum