Sari la conținut

Dating me doesn't change your sexuality

Vizitator marmotto

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Poate acum se va intelege:

Sadly, there’s still a lot of stigma around straight men dating trans women. A lot of straight men get a lot of opinions thrown at them about their sexuality because of it. But remember no, she’s a woman. Just because you’re dating a trans woman, it doesn’t make you any less of a man, or any less straight.

https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/relationships/a40339/dating-a-trans-girl-information/

• Oras:Dark Side
Postat

eu nu inteleg pe cine vrei sa convingi

parerea mea e ca daca te intalnesti cu o TS nu esti chiar "straight", esti un pic bi, in functie si de ce faceti; dar nu e nimic rau in asta, beneficiezi de "best of both worlds" :)

Vizitator marmotto
Postat

eu nu inteleg pe cine vrei sa convingi

parerea mea e ca daca te intalnesti cu o TS nu esti chiar "straight", esti un pic bi, in functie si de ce faceti; dar nu e nimic rau in asta, beneficiezi de "best of both worlds" :)

Dacă ii place mult e chiar bi :)) dar fiecare cu treaba lui.... Acuma desigur daca dai de o she...tipla.... :))

Daca asta arata a barbat, eu ma duc la Polul Nord (cat mai exista, pana nu se topeste de tot) in salbaticie !

https://thumb-p5.xhcdn.com/a/h0960YOD6cxdTnb7kcelLQ/000/273/361/415_1000.jpg

Ce conteaza mai mult, faptul ca are o chestie acolo sau faptul ca si-a facut un numar mare de interventii chirurgicale, terapii si tratamente pentru a arata a femeie. Plus ca ala este penis feminin, nu mai este penis masculin ceea ce apare acolo.

Dar barbatii care se duc la un barbat cu vagin, credeti ca sunt straight ? Nope, aia sunt homosexuali de-a binelea, femeia aia este barbat, dupa tranzitie, nu mai este femeie. 

MtF = Masculin ---> Feminin

FtM = Feminin ---> Masculin.

Ce sa mai abordam subiecte legate de faptul ca ingerii si Arhanghelii sunt androgini, sau ca Mantuitorul IIsus Hristos a fost intersex, sau ca Dumnezeu este si barbat si femeie, si altele, cand noi, ca specie umana ne omoram intre noi din ura, gelozie sau lacomie ?

Ce pretentii sa mai ai ca specia umana va incerca sa (se) inteleaga, cand cei care stiu anumite secrete cauta sa domine planeta ???

Postat

Tranziția este tranziție, iar cum te-a născut mamica este altceva ca să nu mai zic cum. Te-a lăsat Dumnezeu. Pana la urma exista liber arbitru și crezi ce vrei fără sa te intereseze de x sau y pentru ca oricum ești judecat.... Fie ca esti b și vrei sa fii f, sau f care sa vrea sa fie b, sau bi sau gay sau ce vrei tu...

Vizitator marmotto
Postat

Da, este o discutie fara rezultat... 

Un singur lucru mai adaug.

(sunt perfect de acord cu ce spune Becky)

1. Anumite persoane nu pot intelege sau accepta. Atata pot, atata accepta.

2. Singurele persoane care resping sau nu accepta femeile transexuale (sau ii clasifica ca fiind gay pe cei care au relatii cu fetele transgender) sunt cele care sunt nesigure pe propria sexualitate !!!

In fond, ficare intelege ce si cat poate (si cat si ce doreste sa inteleaga)....

• Like 1
Postat

Din punctul meu de vedere gay sunt cei care se intalnesc doar cu persoane de acelasi sex, se mangaie, se saruta, se iubesc, se indragostesc de persoane de acelasi sex, chestii de genul asta mai intime...restul sunt bi.

Oricum am studia problema sexul cu o TS nu e chiar la fel ca sexul cu o femeie. Daca tu esti doar parte activa intr-o partida cu o TS nu esti chiar bi dar ai o inclinatie, eu asa cred. Daca esti si ca parte pasiva, parerea mea e ca e clar ca esti bi. Referitor la sexul cu un barbat, indiferent daca esti activ sau pasiv, iar e clar din punctul meu de vedere ca esti bi. Deci parerea mea e ca daca iti place sexul si cu barbati si cu femei esti bi, dar daca vrei doar cu barbati sau faci si alte chestti cum am zis mai sus atunci discutam de gay. Dar e doar parerea mea, nu e o definitie.

Cu toate astea nu inteleg ce problema ai tu, te-a facut cineva gay sau ce s-a intamplat de tot incerci sa ne convingi chestii legate de TS. Sau vrei sa te convingi pe tine. Partea asta nu am inteles-o :)

Da, este o discutie fara rezultat... 

Un singur lucru mai adaug.

(sunt perfect de acord cu ce spune Becky)

1. Anumite persoane nu pot intelege sau accepta. Atata pot, atata accepta.

2. Singurele persoane care resping sau nu accepta femeile transexuale (sau ii clasifica ca fiind gay pe cei care au relatii cu fetele transgender) sunt cele care sunt nesigure pe propria sexualitate !!!

In fond, ficare intelege ce si cat poate (si cat si ce doreste sa inteleaga)....

Vizitator marmotto
Postat

Din punctul meu de vedere gay sunt cei care se intalnesc doar cu persoane de acelasi sex, se mangaie, se saruta, se iubesc, se indragostesc de persoane de acelasi sex, chestii de genul asta mai intime...restul sunt bi.

Oricum am studia problema sexul cu o TS nu e chiar la fel ca sexul cu o femeie. Daca tu esti doar parte activa intr-o partida cu o TS nu esti chiar bi dar ai o inclinatie, eu asa cred. Daca esti si ca parte pasiva, parerea mea e ca e clar ca esti bi. Referitor la sexul cu un barbat, indiferent daca esti activ sau pasiv, iar e clar din punctul meu de vedere ca esti bi. Deci parerea mea e ca daca iti place sexul si cu barbati si cu femei esti bi, dar daca vrei doar cu barbati sau faci si alte chestti cum am zis mai sus atunci discutam de gay. Dar e doar parerea mea, nu e o definitie.

Cu toate astea nu inteleg ce problema ai tu, te-a facut cineva gay sau ce s-a intamplat de tot incerci sa ne convingi chestii legate de TS. Sau vrei sa te convingi pe tine. Partea asta nu am inteles-o :)

Nu ma intereseaza partea legata de barbati ! Ma intereseaza strict partea legata de fetele trans.

Am aflat ca o persoana pe care o cunosteam ca barbat am avut surpriza sa o revad, in strainatate pe undeva, ca femeie. :) Detaliile nu intereseaza. 

Mi-as dori o relatie cu o fata/femeie trans ? Cu siguranta DA, DACA ar arata cel putin 90% feminina, indiferent de organul sexual din chiloti. Daca un fost barbat ar arata ca fata din videoclip nu as fi idiot sa dau cu piciorul unei asemenea oportunitati. :)

Totul tine de cat de multa feminitate exprima persoana in cauza. Uite alt exemplu de fata trans cu care m-as fute 24/24 :)

Multumit, ti-am satisfacut curiozitatea ? :)

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Mi-as dori o relatie cu o fata/femeie trans ? Cu siguranta DA, DACA ar arata cel putin 90% feminina, indiferent de organul sexual din chiloti. Daca un fost barbat ar arata ca fata din videoclip nu as fi idiot sa dau cu piciorul unei asemenea oportunitati. :)

Totul tine de cat de multa feminitate exprima persoana in cauza. Uite alt exemplu de fata trans cu care m-as fute 24/24 :)

Si nu ai avea nici o jena sa apareti impreuna in lume? :)

Exemplul care l-ai ales pare un shemale nu tocmai feminin, sunt cateva trans aici pe forum care arata mult mai feminine 

Postat

Pai dacă vrei relație cu o shemale du-te afara, ca sunt o grămadă de locuri cluburi etc și găsești și fără bani.... Ai un milion de perspective... Îți pui prea multe probleme... E lumea mare...

Vizitator marmotto
Postat

Si nu ai avea nici o jena sa apareti impreuna in lume? :)

Exemplul care l-ai ales pare un shemale nu tocmai feminin, sunt cateva trans aici pe forum care arata mult mai feminine 

Repet, nu, nu as avea DACA feminitatea celei cu care merg pe strada este evidenta. Pentru ca, la ce avant tehnico-medical a luat stiinta astazi, nu mai putem fi siguri 100% ca cele dupa care intoarceam capul pe strada nu au fost cumva, in trecut, barbati.

Mai mult ! Tipul ala plin de muschi, care transpira ca un miner in timp ce ridica gantera de 50 kile de la sala, injurand ca un birjar, sau - cine stie - colegul tau ala cu barba si mustata, sau poate seful, care fumeaza cate doua, trei trabucuri pe zi, in timp ce colegele tale alea sexy intra la el in birou si stau cam mult pe acolo, da, de tipul ala zic, stii ca...este posibil, probabil, uneori foarte sigur, sa fi fost... femeie, alta data !? :)

In ziua de astazi, nu mai poti fi sigur de nimic, in afara de lucrurile pe care le descoperi singur ca fiind reale....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...