dennis28 Reputație: 12 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 22, 2023 Am vizitat-o acum vreun an și ceva, pe vremea când stătea pe Liege. Ea este, cea din poze. Are corp f frumos, pielea fină și bronzată (poate și de etnie, habar n-am, nu știu să evaluez), dar la față nu mi-a plăcut deloc. Și vina mea, că mi-am creat niște așteptări false, văzând în poze cum arată de la gât în jos. Atitudinea nu prea a fost ce trebuie. Foarte tăcută, poate timidă, însă totuși zâmbitoare și docilă. Oral protejat banal. Nu a refuzat nicio poziție cerută, dar nici nu a scos vreun sunet cât a durat totul. O experiență slăbuță, clar nu o să mai trec pe la ea. Nu știu dacă mai are, dar atunci avea și ceva cățeluș drăgălaș pe care l-a scos din cameră pe scurta durată a acțiunii, și care a zgâriat în ușă continuu 😂 150 costa atunci descărcarea, cred că am stat 15-20 de minute maxim cu tot cu dușul de după. 1
TheRadagon Reputație: 70 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 30, 2023 Am fost pe la ea recent și tariful este 200fin acuma. Locația e pe Aradului imediat după intersecția cu Iulius. Descrierea perfecta este necrofilia. Cam asta simți când incepe acțiunea și OP și la NP....ca futi o bucată de carne și atat. De evitat și stat frumos cu banul in buzunar clar ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum