Sari la conținut

Andreea poze 100% reale , noua in oraș - 0724829115

behemoth

Postări Recomandate

Vizitator lovemebaby79_bz
Reputație: 0

Vezi că Remy e purtător de sculă dar nu e gay așa că nu te va lăsa să i-o sugi.

Se vede că ești prost, tocmai în postarea anterioară se spune că fata nu mai intră pe forum.

nu ca el lasa mesaje la toate ca le da limbi :D

Link spre comentariu
  • Oras:Rm.Sarat

Falnicu 15?

Ce stii tu frate

Veziti de ale tale

Aici e un forum

Am lasat un mj gen...

As da i limba in pizda excortei

Prostul de coleric sa.bagat ca pizda...

Ca gen ce sunt eu tigan

Sugeamear pula si de tigan daca as fii

Sa nu mai jigneasca

Asa ca hai so lamam moale si gata

Sunyem aici penteu puzde

Nu pentru martalogi gen

Colericu

Nu mai scriu nimic la acest subiect

Pa

Link spre comentariu

Falnicu 15?

Ce stii tu frate

Veziti de ale tale

Aici e un forum

Am lasat un mj gen...

As da i limba in pizda excortei

Ca gen ce sunt eu tigan

Sa nu mai jigneasca

Suntem aici pentru pizde..

Nu pentru martalogi gen

Colericu

Pa

Link spre comentariu

Falnicu 15?

Ce stii tu frate

Veziti de ale tale

Aici e un forum

Am lasat un mj gen...

As da limba in pizda excortei

Ca gen ce sunt eu tigan

Sa nu mai jigneasca

Suntem aici pentru pizde..

Nu pentru martalogi gen

Colericu

Pa

Link spre comentariu
  • Oras:necunoscuta
  • Oras:necunoscuta

Din cate vad eu colericul mai zice cate o remarca inteligenta si prietenosul si nicoty se intrec cu postarile retardate.

Doi retardati dintre care cel putin unul țigan (vezi ca si-a zis pretentyosul nu prietenosul)

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Potolesc off-topicul chiar daca acum va fi o crestere. Cei ce citesc (implicati sau nu) se vor gandi mai mult inainte de a pune intrebari al caror raspuns se poate afla doar citind ultimele postari la subiect. Pe Buzau recenzii nu se gasesc, din cand in cand se mai scrie cate o opinie ce multi cred ca e recenzie dar seamana mai mult cu o reclama (pozitiva sau negativa) dar chat e la greu pe topicele fetelor active (Lory si Alexandra). Deja fete ce au fost prezente pe Buzau si pe forum prefera sa se duca in alte parti (aici si fauna locala are un rol deloc de neglijat). Si multe conturi noi si cu postari putine sunt fie ale concurentei, fie ale pestilor, fie chiar ale fetei care isi face un up mascat.

Ai dreptate, dar Alexandra nu prea știe cum e cu forumul. Ea vrea să mulțumiască pe toți și le răspunde la fiecare în parte, nu cred eu să aibă Alexandra pește, de fapt sunt aproape sigur că nu, ea doar vrea sa mulțumiască pe toți. Nici nu am văzuto să citească pe alte orașe să vadă cum stă treaba. Da cred eu că o să învețe să nu le mai răspundă la toți pe topic.

Link spre comentariu
Vizitator reemy79

Ai dreptate, dar Alexandra nu prea știe cum e cu forumul. Ea vrea să mulțumiască pe toți și le răspunde la fiecare în parte, nu cred eu să aibă Alexandra pește, de fapt sunt aproape sigur că nu, ea doar vrea sa mulțumiască pe toți. Nici nu am văzuto să citească pe alte orașe să vadă cum stă treaba. Da cred eu că o să învețe să nu le mai răspundă la toți pe topic.

Aici trebuie sa-ti dau dreptate colegu.. Fata știa de forum dar nu e prea interesată întrucât la cum se comportă și la cum arată cred că-i e de ajuns să aibă clienți.. Eu la prima întâlnire cu ea i-am sugerat că ar fi bine măcar să intre să anunțe pe fiecare topic când vine și când pleacă întrucât și eu că și client nu stau să mă iau după anunțurile de pe publi unde jumătate sunt ori fake cu poze ori câte ainșpe anunturi la cate una de evitat.

Ce pot spune despre "Andreea " e că mulți clienți de la noi din zonă îi duc dorul.

Săptămână faină la toti!

• Like 2
Link spre comentariu

Buna dragilor !

Ce se intampla aici ce ati pățit?

ÃŽntr-adevăr eu nu prea intru pe forum nu sunt prea interesată de el ...astăzi ma anunțat un client ca este cearta pe tipicul meu ...🤦â€â™€ï¸

Nu va mai certați nu are rost băieți daca este ceva ce va deranjează sa stiti ca cea mai buna este indiferența va pupăcesc pe toti

Si am văzut că cineva mia spus "Alexandra" 🤣..Ma numesc Andreea !

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator reemy79

Frumoaso.. Pe la noi pe când ai în plan să revii că întreabă lumea de tine și am văzut că pe topicul acela nu ai mai intrat?

Link spre comentariu
Reputație: 2569
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Da, asta e anuntul Andreei. Pozele nu sunt ale ei, dar,i in cazul acesta,- o exceptie fata de majoritatea anunturlor de pe publi- realitatea este mult peste  "prezentare". Fata merge pe un sistem de "fidelizare" profesionist si original, de la utilizarea aceleiasi locatii cand vine in orasul asta,, si pana la memorarea in telefon a numerelor clientilor ok si cu multe vizite. La fel ca si Remy, i-am spus sa scrie pe forum cand vine si cand pleaca...mi-a replicat ca are cont pe forum de 1 an fara a simti vreo schimbare in ceea ce priveste numarul/calitatea/frecventza clientilor...in plus, userii au inceput sa se certe si pe topicul ei. Motiv pentru care va continua sa aiba aceeasi atitudine vizavi de aceasta pllatforma. Daca mai adaug si faptul ca serviciile sunt oferite corect si cu implicare, eu, unul, nu pot decat sa aprob modul ei de lucru. 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...