Sari la conținut

Antonya TS

zaza90

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Buna Dimineata din pacate numai permit recenzi despre mine si clientii care ma cunosc si care au fost la mine in brasov nu vor lasa recenzi pentru ca numi mai place sa se stie cum ce fac pe camera :).....Multumesc De intelegere ...

• Like 1
  • Oras:Brasov
Postat

Buna Dimineata din pacate numai permit recenzi despre mine si clientii care ma cunosc si care au fost la mine in brasov nu vor lasa recenzi pentru ca numi mai place sa se stie cum ce fac pe camera :).....Multumesc De intelegere ...

OK! o sa te vizitez si eu cat de curand. Sa simt pe pielea mea cum esti!

Postat

Ce pot sa spun decat atata eu :sunt reala ,Sex Total  Activa pasiva diferite poziti :P iar in brasov voi fii activa pana maine dimineata dupa aceea urmeaza Ploiesti 

• Like 1
Postat

Ce pot sa spun decat atata eu :sunt reala ,Sex Total  Activa pasiva diferite poziti :P iar in brasov voi fii activa pana maine dimineata dupa aceea urmeaza Ploiesti 

Ok! Poate ne vedem in Ploiesti! Te pup! App poti sa finalizezi?

Postat

Pot depinde de cat lucrez si depinde de cati isi doresc acest lucru :P..ok si multumesc

• Like 1
Postat

Pot depinde de cat lucrez si depinde de cati isi doresc acest lucru :P..ok si multumesc

Trebuie sa fiu printer primii in ziua respective daca vreau o ejaculare frumoasa:) 

Postat

Sincera sa fiu da .....pentru ca fac hormoni si daca stii mai greu unpicut cu erectia dar o am pana la urma si ejaculez da :P

• Like 2
Postat

Sincera sa fiu da .....pentru ca fac hormoni si daca stii mai greu unpicut cu erectia dar o am pana la urma si ejaculez da :P

Bine. Vorbim! Abia astept sa te cunosc.

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

La gl nu vii?

Acum, pe bune, dar devenim penibili cu rugamintile astea "Da acolo nu vii ?" "Da dincolo ?" Da cand vii in orasul x ?" 

Da, recunosc, as dori si eu sa avem macar pentru o saptamana, in Galati, anumite fete, dar gandeste-te dpdv economic, sunt anumite orase in Romania care nu prezinta interes, sau nu mai sunt ceea ce erau odinioara dpdv al resurselor economice/sociale. Si mai sunt si aspectele legate de cererea pentru astfel de servicii. In afara de tine, de mine si de (poate) inca 2-3 persoane, ce sa faca aici, sa vina ca sa caste ochii pe pereti si sa nu-si scoata nici macar cheltuielile cu drumul si cazarea ???

No offence, dar nu avem ce face decat sa asteptam, cand fetele se vor decide sa ne viziteze in oras, cu siguranta vom afla.

Postat

in ploiesti voi afla maine adresa cand voi ajunge tot ceea ce pot spune este ca urmariti anuntul si cu cea mai mare placere ne vom intalni iar restul despre mine veti descoperi voi daca is reala si daca sunt ok ..eu tot ce va pot spune este ca va astept si va pup :*

Postat

la galati inca nu am avut in plan este un tur al meu de foarte multe orase planificate cum ar fi bucuresti  constanta vreau sa ajung ,timisoara iarasi pentru ca is foarte multi care nu mau prins si vreau sa dau ocazia tuturor pe cat posibil sa ma prinda :P......iar despre mine aflati singurei la fata locului cand va voi deschide usa si despre ceea ce fac si ce va invat in patut :P 

Postat

buna n

Acum, pe bune, dar devenim penibili cu rugamintile astea "Da acolo nu vii ?" "Da dincolo ?" Da cand vii in orasul x ?" 

Da, recunosc, as dori si eu sa avem macar pentru o saptamana, in Galati, anumite fete, dar gandeste-te dpdv economic, sunt anumite orase in Romania care nu prezinta interes, sau nu mai sunt ceea ce erau odinioara dpdv al resurselor economice/sociale. Si mai sunt si aspectele legate de cererea pentru astfel de servicii. In afara de tine, de mine si de (poate) inca 2-3 persoane, ce sa faca aici, sa vina ca sa caste ochii pe pereti si sa nu-si scoata nici macar cheltuielile cu drumul si cazarea ???

No offence, dar nu avem ce face decat sa asteptam, cand fetele se vor decide sa ne viziteze in oras, cu siguranta vom afla.

buna nu este vorba despre cazare scoasa sau cheltuieli sau despre cum merge acolo ..eu tot ce va pot spune si va pot asigura daca esti reala si faci ceea ce un client doreste in limita bunului simt si il inveti atunci totul decurge ok ...iar despre clientela este peste tot atata pot sa va spun ...multumesc :*

Postat

in ploiesti voi afla maine adresa cand voi ajunge tot ceea ce pot spune este ca urmariti anuntul si cu cea mai mare placere ne vom intalni iar restul despre mine veti descoperi voi daca is reala si daca sunt ok ..eu tot ce va pot spune este ca va astept si va pup :*

Te rog sa scrii tot aici unde ce si cum pt Ploiesti.

Multumesc!

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

buna n

Atunci te asteptam, cand vei dori, si pe la Galati.

Apropo, ar trebui sa zambesti si tu ceva mai mult. Sunteti cateva fete dragute foc, dar parca mult prea serioase in pozele pe care le aveti. Un zambet niciodata nu strica ! ;)

Postat

Te rog sa scrii tot aici unde ce si cum pt Ploiesti.

Multumesc!

de maine is in Ploiesti inca nu stiu adresa exacta decat ca va fi in centru :*

• Like 1
Postat

Atunci te asteptam, cand vei dori, si pe la Galati.

Apropo, ar trebui sa zambesti si tu ceva mai mult. Sunteti cateva fete dragute foc, dar parca mult prea serioase in pozele pe care le aveti. Un zambet niciodata nu strica ! ;)

Multumesc dar is mai serioasa eu de fel :P o sa tin cont de sfat :*

Postat

buna voi fi disponibila cateva zile inca nu stiu sigur cat voi sta pentru ca in ploiesti stau si parinti mei si merg si in vizita la ei(dupa ploiesti voi merge pe bucuresti   :).....pentru preturi si locatie ma suni si discutam ..multumesc 

Postat

Buna activez momentan cateva zile la Cluj dupa care am sa incep iarasi un tur dupa care ma opresc la Bucuresti :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna activez momentan cateva zile la Cluj dupa care am sa incep iarasi un tur dupa care ma opresc la Bucuresti :*

Buna! Ai si brasovul in itinerariu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...