tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 19, 2020 Buna Dimineta da si la Brasov Ajung :)
totumoka Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Lisbon Oras:Lisbon Postat Ianuarie 19, 2020 Buna! Ai si brasovul in itinerariu?Nu te sfatuiesc,stai pe pula ta-Atentie la portofel!!!! :laugh2Acum merge si la Bv sa mai puna mana pe ceva si acolo!Cand o prindeti tundeti-o cheama sau ii trageti de extensii se rup usor...nu are par ea e cheala....rara la par :laugh2 :laugh2
tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 19, 2020 Intrebarea este cate profile noi iti vei face ca tt blokat o sa fi asta cu invidia mare ...si apropo na exteni repet este parul meu iar repet ma cunosc multi clienti asa ca shhh.....vai e plina lumea de invidie si minciuni :)))) pana acuma tio fost blokate 3 conturi noi oare nu vezi ca ai cont nou mereu:)))) bitchy alt cont fake
totumoka Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Lisbon Oras:Lisbon Postat Ianuarie 19, 2020 Intrebarea este cate profile noi iti vei face ca tt blokat o sa fi asta cu invidia mare ...si apropo na exteni repet este parul meu iar repet ma cunosc multi clienti asa ca shhh.....vai e plina lumea de invidie si minciuni :)))) pana acuma tio fost blokate 3 conturi noi oare nu vezi ca ai cont nou mereu:)))) bitchy alt cont fakemancai-ai ceva la Bitchy si lu Pisicut,suge-le ouale chealo :laugh2 :laugh2 :laugh2
tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 19, 2020 mancai-ai ceva la Bitchy si lu Pisicut,suge-le ouale chealo :laugh2 :laugh2 :laugh2dragutzule sau dragutza altceva nu ai de facut decat sa vb la foarte mute profile plus aberatiile care le aduci despre multe plus minciuni...nu vezi ca tot cont nou faci si esti blokat :))))))) bitchy pls blok si la acest profil ....apropo cred ca esti o colega de breasla ca SE VEDE INVIDIA :))))))
veresdan Reputație: 141 Postat Ianuarie 27, 2020 Postat Ianuarie 27, 2020 Buna dimineata, Esti in Timisoara?
adrrian Reputație: 39 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 28, 2020 Am sunat. Am primit detalii am ajuns la locatie sever bocu...pauza nu mai raspunde si imi si da ocupat.Am asteptat dar degeaba...
resoss Reputație: 2 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 lasa ca n-ai pierdut nimic, am fost eu, e o creatura mica cu picioare scurte si voinica, cam trecuta pt meseria astain rest figuri de si harfe de diva de provincie
tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 28, 2020 Buna dimineata din cate imi amintesc programarea era la ora 23.30 eu am asteptat undeva in jur de ora 12.00....iar din cate am observat acuma dimineata mai sunat la ora 01.50,01,32 noaptea ...Nu stiu care dintre noi nu a fost serios sau a asteptat..Mulumesc de intelegere...sper ca data viitoare daca te ti de cuvant cu programarea ma si prinzi..MultumescAm sunat. Am primit detalii am ajuns la locatie sever bocu...pauza nu mai raspunde si imi si da ocupat.Am asteptat dar degeaba...
tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 28, 2020 Oare am picioare scurte din cate stiu in anunt scrie .1,68 nu stiam cas creatura nu stiu ce figuri sau harfe..pe bune :))))) din cate stiu am dat afara 3 cl din cauza pretului si comportamentului...poate ar trebui sa fu ca ltele sa postez ce fel de mesaje primesc in momentul care ii dau afara sau ii refuz..DAR MS CA MAIK FACUT CREATURA")))))lasa ca n-ai pierdut nimic, am fost eu, e o creatura mica cu picioare scurte si voinica, cam trecuta pt meseria astain rest figuri de si harfe de diva de provincie
tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 28, 2020 IAR DIN CATE STIU AM AVUT CHEAR NISTE CLIENTI EXTRAORDINARI CARE AU MERS LA TOPURI DIN ROMANIA SI MAM INTELES FOARTE FRUMOS OK CU UNII CHEAR AM STAT PESTE TIMPUL MEU SI AM POVESTIT SI O TIGARE SAU UN PAHAR DE SUC.....MLTUMESC FRUMOS DE INTELEGERElasa ca n-ai pierdut nimic, am fost eu, e o creatura mica cu picioare scurte si voinica, cam trecuta pt meseria astain rest figuri de si harfe de diva de provincie
tskrisstal Reputație: 19 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 28, 2020 lasa ca n-ai pierdut nimic, am fost eu, e o creatura mica cu picioare scurte si voinica, cam trecuta pt meseria astain rest figuri de si harfe de diva de provinciePLUS VEZI CA NU SE BATE REALITATEA CA AI FOST LA MINE IN MOMENTUL CARE SCRIE IN ANUNT CA AM 1,68 NUJ VENEAI CAUTAI UNA INALTA..DECI TE ROG ..SPECIFICA ETAJUL APARTAMENTUL SI ASA PARE CREDIBIL ..MS
dasaunu Reputație: 10 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2020 Buna, esti in bucuresti momentan? Daca da, pana cand te pot gasi in bucuresti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum