Sari la conținut

Antonya TS

zaza90

Postări Recomandate

• Oras:Lisbon
Postat

Buna! Ai si brasovul in itinerariu?

Nu te sfatuiesc,stai pe pula ta-Atentie la portofel!!!! :laugh2

Acum merge si la Bv sa mai puna mana pe ceva si acolo!

Cand o prindeti tundeti-o cheama sau ii trageti de extensii se rup usor...nu are par ea e cheala....rara la par :laugh2  :laugh2

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Intrebarea este cate profile noi iti vei face ca tt blokat o sa fi asta cu invidia mare ...si apropo na exteni repet este parul meu iar repet ma cunosc multi clienti asa ca shhh.....vai e plina lumea de invidie si minciuni :)))) pana acuma tio fost blokate 3 conturi noi oare nu vezi ca ai cont nou mereu:))))   bitchy alt cont fake

Postat

Intrebarea este cate profile noi iti vei face ca tt blokat o sa fi asta cu invidia mare ...si apropo na exteni repet este parul meu iar repet ma cunosc multi clienti asa ca shhh.....vai e plina lumea de invidie si minciuni :)))) pana acuma tio fost blokate 3 conturi noi oare nu vezi ca ai cont nou mereu:))))   bitchy alt cont fake

mancai-ai ceva la Bitchy si lu Pisicut,suge-le ouale chealo :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

mancai-ai ceva la Bitchy si lu Pisicut,suge-le ouale chealo :laugh2  :laugh2  :laugh2

dragutzule sau dragutza altceva nu ai de facut decat sa vb la foarte mute profile plus aberatiile care le aduci despre multe plus minciuni...nu vezi ca tot cont nou faci si esti blokat :))))))) bitchy  pls blok si la acest profil ....apropo cred ca esti o colega de breasla ca SE VEDE INVIDIA :))))))

Vizitator transexuala
Reputație: 0
Postat

La oradea vii?

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Am sunat. Am primit detalii am ajuns la locatie sever bocu...pauza nu mai raspunde si imi si da ocupat.Am asteptat dar degeaba...

Postat

lasa ca n-ai pierdut nimic, am fost eu, e o creatura mica cu picioare scurte si voinica, cam trecuta pt meseria asta

in rest figuri de si harfe de diva de provincie

Postat

Buna dimineata din cate imi amintesc programarea era la ora 23.30 eu am asteptat undeva in jur de ora 12.00....iar din cate am observat acuma dimineata mai sunat la ora 01.50,01,32 noaptea ...Nu stiu care dintre noi nu a fost serios sau a asteptat..Mulumesc de intelegere...sper ca data viitoare daca te ti de cuvant cu programarea ma si prinzi..Multumesc

Am sunat. Am primit detalii am ajuns la locatie sever bocu...pauza nu mai raspunde si imi si da ocupat.Am asteptat dar degeaba...

Postat

Oare am picioare scurte din cate stiu in anunt scrie .1,68 nu stiam cas creatura nu stiu ce figuri sau harfe..pe bune :))))) din cate stiu am dat afara 3 cl din cauza pretului si comportamentului...poate ar trebui sa fu ca ltele sa postez ce fel de mesaje primesc in momentul care ii dau afara sau ii refuz..DAR MS CA MAIK FACUT CREATURA")))))

lasa ca n-ai pierdut nimic, am fost eu, e o creatura mica cu picioare scurte si voinica, cam trecuta pt meseria asta

Postat

IAR DIN CATE STIU AM AVUT CHEAR NISTE CLIENTI EXTRAORDINARI CARE AU MERS LA TOPURI DIN ROMANIA SI MAM INTELES FOARTE FRUMOS OK CU UNII CHEAR AM STAT PESTE TIMPUL MEU SI AM POVESTIT SI O TIGARE SAU UN PAHAR DE SUC.....MLTUMESC FRUMOS DE INTELEGERE

Postat

PLUS VEZI CA NU SE BATE REALITATEA CA AI FOST LA MINE IN MOMENTUL CARE SCRIE IN ANUNT CA AM 1,68 NUJ VENEAI CAUTAI UNA INALTA..DECI TE ROG ..SPECIFICA ETAJUL APARTAMENTUL SI ASA PARE CREDIBIL ..MS

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, esti in bucuresti momentan? Daca da, pana cand te pot gasi in bucuresti?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...