Sari la conținut

Cum dai vrăjeala pe Tinder?

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut confrati.

Topic nou pentru noi netiștii :)) cum agățam pe Tinder.

Mai bine zis, nu cum agățam, pentru ca metode sunt multe, începi cu o discuție lejera despre nimicuri, faci 2-3 glume după care ceri Facebook, Whatsapp și poate un date.. iar la final poate sexulet.

Deci nu cum agăți ci cum ii spui ca ai iubita/soție și cum te sustragi de la a ii oferi contul de socializare.

Exista vreo varianta?

ps: dacă ați fost deschiși din prima și sinceri și ați recunoscut ca aveți relații/căsătorii, care a fost continuarea?

Vizitator ga971774
Postat

Primul pas e Tinder gold, ai acces la mai multe posibilități de contact. Apoi da, care vrea sex, îți dă nr de tel. Am marcat de trei ori dar... e multă muncă de convingere. Plătești o masă în oraș și camera la pensiune.

Cât despre vrăjeală... nu există o rețetă anume, inspirația de moment.

• Like 1
Vizitator
Postat

Și când întreabă dacă ești căsătorit sau ai iubita și tu ai, ce le răspunzi? 🤣ðŸ˜

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Daca la precedentul topic deschis de tine am intervenit (in cunostinta de cauza fiind) aici nu am ce sa spun. Nu am nici Tinder, nici Facebook, practic nu exist pe nicio retea de socializare. In afara de nimfomane, evident :laugh2.

Dar, ca sa fiu cumva on-topic, iti spun cum procedez eu: niciodata nu ascund faptul ca sunt insurat. Ba chiar insit pe chestia asta inca de la prima intalnire. Am si o gluma pe care o folosesc: sunt casatorit de x ani, deci sunt bun, altfel nu m-ar fi tinut sotia atatia ani. O singura data am avut "de suferit". Ma intalnisem cu o fata la ea acasa si desi ne-am giugiulit noi vreo doua, trei ore, nu am reusit sa "o bag". La a doua intalnire, am fost inspirat si mi-am dat verigheta jos. Si a fost o nebunie, ne-am tras-o inca de la intrare. Cand am intrebat-o de ce n-a cedat din prima, mi-a spus: desi stiu ca esti insurat, nu puteam sa te vad cu verigheta pe deget. Si in urmatoarele luni cand ne-am vazut, nu mi-am mai lasat verigheta pe deget. Dar, repet: nu ascund niciodata faptul ca sunt insurat. Cine ma vrea, ma vrea si asa "defect" cum sunt.

• Like 4
Vizitator ga971774
Postat

Și când întreabă dacă ești căsătorit sau ai iubita și tu ai, ce le răspunzi?

Le răspund sincer :))). Ai mai mult de câștigat :))

Vizitator
Postat

Daca la precedentul topic deschis de tine am intervenit (in cunostinta de cauza fiind) aici nu am ce sa spun. Nu am nici Tinder, nici Facebook, practic nu exist pe nicio retea de socializare. In afara de nimfomane, evident :laugh2.

Dar, ca sa fiu cumva on-topic, iti spun cum procedez eu: niciodata nu ascund faptul ca sunt insurat. Ba chiar insit pe chestia asta inca de la prima intalnire. Am si o gluma pe care o folosesc: sunt casatorit de x ani, deci sunt bun, altfel nu m-ar fi tinut sotia atatia ani. O singura data am avut "de suferit". Ma intalnisem cu o fata la ea acasa si desi ne-am giugiulit noi vreo doua, trei ore, nu am reusit sa "o bag". La a doua intalnire, am fost inspirat si mi-am dat verigheta jos. Si a fost o nebunie, ne-am tras-o inca de la intrare. Cand am intrebat-o de ce n-a cedat din prima, mi-a spus: desi stiu ca esti insurat, nu puteam sa te vad cu verigheta pe deget. Si in urmatoarele luni cand ne-am vazut, nu mi-am mai lasat verigheta pe deget. Dar, repet: nu ascund niciodata faptul ca sunt insurat. Cine ma vrea, ma vrea si asa "defect" cum sunt.

Gluma e buna, o voi folosi și eu :)))) îmi place ðŸ‘ðŸ¼

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...