Sari la conținut

0761041577 - indianca

Postări Recomandate

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

Asa suna anuntul din AT:

60 L

BRUNETA super sexy, 1.70 m, cu forme provocatoare, te astept sa ne distram impreuna sunt deschisa la noi fantezii. Ofer sex oral si normal, 23 Jul 11:51

Bucuresti

Astea sunt pozele, si sunt reale:

post-757-0-03845900-1374611554_thumb.jpgpost-757-0-44734200-1374611558_thumb.jpg

si acum povestea... cu final nefericit din pacate

Sun la nr din titlu, voce foarte foarte draguta si amabila la telefon, ma imbie pe culmile futaiurilor catre alba iulia - traffic - gio cafe

Ajung sun, merg sus, ea dupa usa evident, intru si raman placut impresionat de prezenta fizica a ei. Zic fizica, pentru ca in afara de fizic e dezastru.

Ea, bruneta de la natura si la propriu si la figurat (da, e de etnie), inaltuta, pe la 1,68-1,70 par lung, brunet, un chip frumos ca in filmele cu indiene, partea de sus a corpului micuta, cu unii dintre cei mai frumosi si mai placuti la atingere sani de care am avut parte, potrivit si de mari si de tari, ce mai minunati. Partea de jos a corpului suna cam asa.. foarte putina burtica, total nederanjanta, in schimb fundul/soldurile foarte proeminente in comparatie cu restul corpului, cu picioare ce se subtiaza usor catre glezne. O prezenta fizica placuta si pe gustul meu dupa cum spuneam.

Si cam aici se termina partile bune.

Intru in barlog, ma intreaba sec daca vreau la baie (nu eram de nici 15 secunde in casa)... o intreb de una de alta.. sa detalieze.. serviciile.. pan la urma mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu ea.. parea foarte stresato/nervoasa... o intreb ce are si zice ca am prins-o eu intr-un moment nepotrivit ca a enervat-o un client inaintea mea.. etc.. povesti...

Imi dau seama ca nu va fi tocmai ok.. dar zic hai fie... merg la baie.. curat si in baie si prosopul, fara gel de dush dar cu un sapun liichid ieftin.

Revin in camera, ea era deja dezbracata (presupun ca facuse dush inainte ca nu am simtit nimic suspect), ma pune pe spate pe pat incepe un oral protejat (cica de poate si neprotejat daca insist dar nu ii place ei), dupa 1 min jumate ma intreaba cum vreau... zic ce sa vreau.,.. zice.. aaaa.. mai vrei oral... pffffff... imi e clar in gandul meu ca e o greseala faptul ca sunt acolo... apoi trec deasupra la un normal.. cat de rapid am putut eu ca nu o mai suportam cu atitudinea aia... i-am zis ca greseste ca face asta.. dar ea in ignoranta ei zice ca nu e nimic.. e doar o zi proasta pentru ea... cu o nonsalanta dezarmanta... urasc genul.

Cica finalizare se poate doar corporala.. eu am finalizat in prez.. fara prea mare chef.

door to door 15 min maxim pe ceas... si ceasu meu e bun :)

+uri ar fi locatia care chiar e foarte placuta, o garsoniera cu tot ce trebuie in ea si aspectul fizic al fetei (pentru gusturile mele cel putin desi nu sunt mare fan etnii).

-uri ar fi tot ce inseamna partea de servicii, atitudine, comunicare, implicare, gfe.. tot...

Si acum ca la scoala.. notele ar fi:

Prezenta fizica: 9

Locatia: 9

Oral protejat: 4 (de sculare)

Normal: o singura pozitie misionar... 3 minute pe ceas.. execrabil ca si atitudine.. nota 4

GFE: poti nota ceva ce nu exista???

Halatu': 60 Ron lasati din proprie initiativa la inceput.

Din punctul meu de vedere e de evitat clar... chiar si la pretul asta... stiu cel putin 3-4 variante in zona asta de pret muuuuulttt peste

DAR, daca va place f mult dpdv fizic si vreti neaparat sa marcati la una cu fatza de indianca, cur mare si sani belea... atunci merita incercat cu sperantza ca veti avea norocul sa o prindeti intr-o zi mai buna decat am prins-o eu.

Altfel... merita evitata cu succes.

Nu cred ca mai experimentez noutati ca m-am cam convins :(

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.