Sari la conținut

Denisa

Postări Recomandate

Postat

Buna seara dragilor cine ma cunoaste stie cine sunt! Sunt Denisa o fata Ts sub tratament hormanal confirmare wapp sau fb :Barbu Denisa sau instagram:isukaden.. Cine inca nu ma cunoaste va astept sa ma contactati la nr :0762459648!multumesc 😘😘😘

Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

Buna.. Bucuresti baby

haide la pitesti . ce tarife ai ?
Postat

haide la pitesti . ce tarife ai ?

Buna.. O sa vin si la Pitesti si la Iasi! Iar tarifele mele sunt 200 fin si 400 ora! Va pup

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

👅isukaden Welcome dear 🥂

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

A mintit ca vine in Galati asa ca ...

Dar NU vad aici pe topic vreo postare unde ar fi promis ca vine la Galati. In orasul asta din ce in ce mai rupt de realitate nu avem ce face decat sa avem rabdare. So, be patient (zic) ;)

Postat

A mintit ca vine in Galati asa ca ...

Cum am spus o si o mai spun inca odata avem si noi viata noastra personala familie, prietenii etc nu am de ce sa promit ca vin intr-un anumit oras deodata ce nu stiu sigur ce va fi in viitor.. De fiecare data cand am mers undeva am anunta inainte cu 2 3 zile. Si plus de alta nu sunt obligata sa vin pt tine special la Galati asa ca te rog sa te a tii de la cometarii pe topicul meu! Ms

Postat

Te rugam sa postezi ceva poze noi :p

Postat

Buna dragilor! Sunt in Galati cine doreste sa ma viziteze ma aflu in Zona Mazepa si ma puteai contacta la nr 0762459648...

Preturile:200-300 de min

:400 o ora

Multumesc 😘😘😘

Postat

Buna dragilor! Sunt in Galati cine doreste sa ma viziteze ma aflu in Zona Mazepa si ma puteai contacta la nr 0762459648...

Preturile:200-30 de min

:400 o ora

Multumesc 😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna dragilor! Ma poate ajuta cineva cu o zona buna in Timisoara?

Sper sa ajungi prin Timisoara,  iti recomand zona centrala, acum depinde si ce cauti Hotel/pensiune/Airbnb/Booking . Zona Tipografilor din punctul meu de vedere ar fi cea mai buna, zona de pe langa Iulius mall este iar ok (circumvalatiunii, Dacia, Lipovei partea apropiata de mall) , in Complexul studentesc ar mai merge. Iti mai recomand sa eviti calea Aradului, este prea cliseica, prea multe curve si pesti pe zona si daca nu vrei sa atragi prea mult atentia asupra ta as evita zona respectiva.

https://ibb.co/k5CmC6N

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...