Sari la conținut

Denisa

Postări Recomandate

Postat

Buna dimineata! De astazi pt cateva zile in Cluj! Va astept cu drag sa ne cunoastem mai bine!va pupa deny si va asteapta pt servicii de calitate😘😘😘

Zona - Viva City

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Programarile se fac cu minim 30 de minutele inainte!

Nr tel:0762459648

200 fin

350 ora

Ce servicii oferi? OP/ ON? cat ii de mare motanelul?

Te pup

Postat

Buna dragilor! Astazi voi fii ultima zi in Cluj! Cine doreste sa ma viziteze o poate face cu mare drag! Va astept cu drag!Pt mai multe detalii serici si pret puteti suna la 0762459648..

Zona Viva City

Va pupa Deny

Postat

Sper sa ajungi prin Timisoara, iti recomand zona centrala, acum depinde si ce cauti Hotel/pensiune/Airbnb/Booking . Zona Tipografilor din punctul meu de vedere ar fi cea mai buna, zona de pe langa Iulius mall este iar ok (circumvalatiunii, Dacia, Lipovei partea apropiata de mall) , in Complexul studentesc ar mai merge. Iti mai recomand sa eviti calea Aradului, este prea cliseica, prea multe curve si pesti pe zona si daca nu vrei sa atragi prea mult atentia asupra ta as evita zona respectiva.

https://ibb.co/k5CmC6N

Iubitel de la ora 00:00 ma gasesti in Timisoara! Te astept cu drag! Pup!

Postat

Buna dragilor de astazi de la ora 00:00, ne vedem in Timisoara!

Va astept dragii mei pe toti cei care vor sa ma cunoasca si sa ma savureze!

Zona Iulius Mall

Servicii:oral protejat sau neprotejat in functie de igiena ta anal doar protejat finalizare anala doar protejata 69 saruturi si mici fantezii!

200 fin

350 ora

Postat

Si tot odata multumesc tuturor care m-au vizitat intr-un nr atat de mare in Cluj.. Va pup si va iubeac dragii mei si cu siguranta voi reveni cu cea mai mare placere si data viitoare!! Un oras superb la fel si oamenii care locuiesc in Cluj😘😘😘

Va pup si va iubesc!

• Like 2
Postat

Buna dimineata dragilor!

Azi imi incep programul la ora 12:00 pentru ultimele 2 zile in Timisoara!

Cine doreste sa ma viziteze o poate face cu drag!

Va pup si va astept cu drag! Pupiceii! 😘😘😘

Postat

Buna seara dragilor! Din pacate nu mai pot lucra pe publi24 din cauza ca cine nu poate sa doarma de mine mi au facut raport la anunt si mi-a fost inchis si sters contul😭😭ma puteti gasi aici sau la nr 0762459648! Nu pot sa cred cat de prost sa fii sa faci asta! Va pup dragii mei😘😘😘

Postat

Ai deranjat vreo fata pe acolo cine stie😄😄oricum e mișto în timi oameni super ok.in 2 sapt ajung în București și o sa te vizitez.

Postat

Ai deranjat vreo fata pe acolo cine stie😄😄oricum e mișto în timi oameni super ok.in 2 sapt ajung în București și o sa te vizitez.

Nu am deranjat pe nimeni aici cu toate ca am fost sunata de ele sa ma intrebe pe ce preturii intru! Si tot nu am dat curs circului pe care il faceau la telefon! In fine o sa incerc maine sa postez alt anunt sa vedem il v-a primi! Pup donntinno😘😘😘te astept cu drag oricand! 😘😘😘

Postat

Buna dragilor! Fiindca am fost vizitata intr-un nr foarte mare la Timisoara am hotarat sa mai raman o zi pt a va satisface fanteziile..

Va pup si va astept!

Locatie - Varsovia nr 3

Nr tel:0762459648

Postat

Te-ai îndrăgostit de Timișoara deniso :))

Daa o sa ma mut aici! 😛😛 iar pt ginecolog: chiar am sa imi iau ap aici este un oras ff faiN,liniste curatenie tot ce vrei! 😛😛😛

Postat

Lasa-l pe ginecolog ca nu are bani sa scape de galați și de aia tot cere fete mișto pe acolo :))))

Fiecare dupa posibilitati😂😂dar nu pot sa ma iau de el ca este sclavul meu😘😘😘

Pupucei donnitinno, ginecolog😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...