Sari la conținut

Denisa

Postări Recomandate

Postat

Multumesc tuturor care m-ati vizitat intrun nr atat de mare in Timisoara! Cu siguranta voi reveni cu drag!

De maine voi fi disponibila in Bucuresti!

Locatie-Piata Muncii

Va pup si va astept cu drag!

😘😘😘

Postat

Ce face Stapana mea ?

Ce sa fac sclavul meu muncesc cu drag si spor! Te astept si pe tine sa te pun la treaba😂😂ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Ești amorezat de ea? Du-te la București 😄😄😄😄

Lasa baiatul bby ca am nevoie de unul ca El😂😂😂

Postat

Fa un efort și. ÃŽndeplinește-i dorința ia-l. Moca la. Tine o ora și fă-l cel. Mai. Mare sclav:)))

Doamne fereste da ce este la mine casa de bunafacere😂😂😂

Postat

Buna dragilor disponibila in Bucuresti incepand cu ora 15:00!

200-finalizarea

300-ora-full service! Finalizez doar la ora!

Va pup si va astept!

• Like 1
Postat

Denisa am. Văzut un comunicat dat de Valeriu steriu ca au fost 509 cazuri de SIDA. Ai mare grija. Fenomenul. Este spre amploare. Te pup.

Postat

Denisa am. Văzut un comunicat dat de Valeriu steriu ca au fost 509 cazuri de SIDA. Ai mare grija. Fenomenul. Este spre amploare. Te pup.

Bby cand am zis full service- OP/ON in functie de igiena clientului anal doar protejat, finalizare corporala, anala doar protejata,sarutari(gat, spate, sani picioare etc) mici fantezii pe care clientul le are,precizez:Nu fac finalizare orala nici pt extra pret! Si cu asta am spus si serviciile mele! Pupi donnittino😘😘😘

Postat

Numărul românilor infectați cu virusul HIV a ajuns la 16.190 de persoane, dintre acestea 9.793 fiind bărbaţi şi 6.397 femei. Managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase ''Prof. Dr. Matei Balş'', Adrian Streinu Cercel, a arătat că în acest an au fost înregistrare 506 noi cazuri.

Postat

Sa aveți grija mare. 😘😘😘

Mai mare grija de mine nu poate sa aiba nimeni decat eu insumi! Tu crezi ca nu stiu la ce riscurii sunt expusa?ba da sunt fff conatienta! Cu siguranta voi anunta pe forum daca voi merge undeva! Te pup si te astept cu drag😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...