izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Programarile se fac doar la telefon . 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Sorinph are dreptate, el a comentat ce am scris eu și recunosc nu a fost o recenzie dar stau prost cu timpul și știind ca fata pleacă m am gândit sa n-o scăpați căci este faina. Scuze și succes. 2 Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Vizitat fata asta seara.am avut programare la 18.30 respecta programul si programarile...e o fata super dulce comunicativa....cu mult bun simtDin pacate sapt asta pleaca din Ploiesti dar a promis k va revenii de luni....cu siguranta si eu voi revenii la ea...merita Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Sorinph are dreptate, el a comentat ce am scris eu și recunosc nu a fost o recenzie dar stau prost cu timpul și știind ca fata pleacă m am gândit sa n-o scăpați căci este faina. Scuze și succes.Stai linistit, nu trebuie sa ne dai explicații, toti scriem cate ceva in măsura în care avem timp sa facem acest lucru. Eu doar am constatat ca nu sunt recenzii facute conform regulamentului. 4 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Vizitat fata asta seara.am avut programare la 18.30 respecta programul si programarile...e o fata super dulce comunicativa....cu mult bun simtDin pacate sapt asta pleaca din Ploiesti dar a promis k va revenii de luni....cu siguranta si eu voi revenii la ea...meritaNu vreau sa par nesimtit, dar recenziile tale sunt de toata jena. Mai bine nu spui nimic despre aceasta fata. Decat sa povestesti asemenea " conspect" mai bine taci...ii fc mai mult rau decat binr 2 Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Dak ce am zis eu aici e de toata jena nu te obliga nimeni sa citesti......fiecare dintre noi are dreptul sa si spuna punctul de vedere in privinta acestei fete....k nubti place tie ce se scrie sau scriu eu aici nu e probl mea Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Dak ce am zis eu aici e de toata jena nu te obliga nimeni sa citesti......fiecare dintre noi are dreptul sa si spuna punctul de vedere in privinta acestei fete....k nubti place tie ce se scrie sau scriu eu aici nu e probl meaEra un sfat...bafta 2 Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Buna dragii meii 💋💋 astazi revin in oras . Pentru programarii dupa ora 14:00. Va pup si va astept cu mare drag â¤ï¸ Link spre comentariu
babuin01 Reputație: 15 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Buna!Maine, de la ce ora incepi? Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Buna.. de la ora 09:00 Link spre comentariu
lionel6986 Reputație: 76 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Poze? Tarif? Locație? 1 Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Bine ai revenit Iza.Bineantels ca te voi vizita cum imi fac putin timp.Te pup si succes la clienti civilizati asa cum meriti tu. Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Multumesc te pup si te astept 💋💋 Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Buna dragii meii . Ma mai gasiti in oras cateva zile 😘😘 Link spre comentariu
themendis Reputație: 58 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Macar o poza dezbracata? Sau e kinder cu surprize pe sistemul "daca tot am venit, hai sa raman"? Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Pentru că Iza a spus ca pleacă am dat năvală s o mai prind o data:și am prins o.La fel de frumoasa, de calma și primitoare cum o știam. Un futai scurt(eram în mare criză de timp) dar reușit. Mulțumesc Iza, succes pe acolo pe unde te duci și anunta-ne când revi. Te pup acolo unde îți place ție. Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Te pup marynar .. voi anunta cand plec din oras si cand revin . Va pup💋💋 Link spre comentariu
anefsex Reputație: 773 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Bună ziua Am sa scriu și eu o recenzie despre Izabela O fata super frumoasa, vorbește frumos și știe cum sa se comporte cu clientul. Am ajuns pe la ea acum 2 luni. Totul programat pe Whatapp. Oral neprotejat bine executat nota 10Normal protejat decât 2 poztitii nota 10 Ne-am luat cu vorba și a trecut repede timpul. Este o companie plăcută. 1 Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Te pup si te mai astept 💋 Link spre comentariu
lionel6986 Reputație: 76 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Bună ziua Am sa scriu și eu o recenzie despre Izabela O fata super frumoasa, vorbește frumos și știe cum sa se comporte cu clientul. Am ajuns pe la ea acum 2 luni. Totul programat pe Whatapp. Oral neprotejat bine executat nota 10Normal protejat decât 2 poztitii nota 10 Ne-am luat cu vorba și a trecut repede timpul. Este o companie plăcută.Se fute gratis? Link spre comentariu
anefsex Reputație: 773 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Se fute gratis?Greșeala mea lion69sexyman bine ai revenit 200 lei ora Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Buna dimineata dragii mei ma mai gasiti doar astazi in oras . Va pup si va astept 💋💋💋 Link spre comentariu
zuzulica69 Reputație: 79 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Când te întorci ?Pentru cei ce nu au putut ajunge la tine. Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Buna seara . Revin inapoi in oras posibil pe 9-10 decembrie . Va anunt 😘😘 Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Buna seara dragii meii maine revin in oras . Va astept cu programarii dupa ora 13:00. ❤️❤️ Va astept si va pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum