Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Fi sigura că vin. Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Babaete tinzi sa devii idolul futacioor din oras! Imi amintesti de Flavius...dragastos cu toate pizdele si promisiuni de vizita tuturor! 😂😂 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Babaete tinzi sa devii idolul futacioor din oras! Imi amintesti de Flavius...dragastos cu toate pizdele si promisiuni de vizita tuturor! 😂😂:thinking ... :hooray 1 Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Ce sa i fac. Dacă nu curge pica. O femeie chiar dacă se fute pe bani, numai dacă e o japita penală, nu e sensibilă la câteva cuvinte frumoase și sa i arăți ca te interesează. Să vezi că și ea se fute mai bine așa. Flavius știa el ce știa. 3 Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Și alin 985 mai vreau să iți spun ceva. Nu fac asta cu toate fetele dar sunt câteva care chiar merita atenție și chiar tandrețe. Darya Iza, Dianalux, pisicuțele și sa ști ca și răspund la asta și întâlnirea dintr un golit de coaie se transformă mai mult sau mai puțin într o partidă de amor6. Spune tu cine are de câștigat? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Ce sa i fac. Dacă nu curge pica. O femeie chiar dacă se fute pe bani, numai dacă e o japita penală, nu e sensibilă la câteva cuvinte frumoase și sa i arăți ca te interesează. Să vezi că și ea se fute mai bine așa. Flavius știa el ce știa. Un marinar stă mult timp plecat.. și atunci cand vine pe uscat.. dă să fută tot ce prinde..no? 🤣🤣ðŸ‘ðŸ¼ðŸ‘ðŸ¼ðŸ‘🼠Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Pai doar laba, laba, îți vine dor de pizda și când dai de ea nu te mai saturi mai cu seamă când o au frumoasa ca fetele de ți-am zis. HA. HA. HA!!!! Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Pai doar laba, laba, îți vine dor de pizda și când dai de ea nu te mai saturi mai cu seamă când o au frumoasa ca fetele de ți-am zis. HA. HA. HA!!!! Leșin!!🤣🤣 Nu știam că marinarii sunt așa sinceri ðŸ‘ðŸ¼ðŸ‘ðŸ¼ðŸ˜‚ Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Futaiul e o problemă serioasă și trebuie tratata cu seriozitate.Ha.Ha 2 Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Așa cum am promis am vizitat o azi pe Iza Pentru că nu prea am timp nu voi spune decât atât :fata asta e atât de frumoasă, atât de calmă și are un zâmbet atât de cuceritor ca iți alunga toate grijile. Atenție pleacă de sărbători. N o scăpați. Mulțumesc Iza și cum prind o fereastră sunt la ușa ta. Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Buna te pup marynar . Te mai astept . Mai sunt in oras cateva zile . Voi anunta cand plec din oras 😘😘â¤ï¸ Link spre comentariu
micutzumm Reputație: 7 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Vizitat ieri pe Iza. Locatie in spate la Libra, foarte bine amenajata si curata.Servicii, on bun un 9 si np de 8. Foarte frumoasa, inalta, atenta si comunicativa.De revenit,sigur da. Link spre comentariu
zuzulica69 Reputație: 79 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna te pup marynar . Te mai astept . Mai sunt in oras cateva zile . Voi anunta cand plec din oras 😘😘â¤ï¸Te mai întorci după sărbători ? Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna dimineata dragii meii . Mai stau cateva zile . Si mai revin in ianuarie 😘😘 va astept cu drag Link spre comentariu
sorinph Reputație: 867 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 mda, am fost si eu la fata, nu stiu de ce e atat laudata: grasuta si larguta.pare ca nu te grabeste dar se simte ca vrea sa scape cat ma irepede de tine, sa te duci cu pula sculata si sa te termini in 3 min, desi ea zice de 30 min...locatie: 8aspect: 6 (dupa gustul meu)gfe: 6 (nu a initiat conversatie, raspunde monosilabic)on: 7 (macar o suge lent dar doar maxim jumate)np: 8 (n-a comentat si cand era capra se parca auzea ceva din gura ei) 100/nrdesi imi plac cele mai slabute voiam ceva cu curul mare si am incercat la ea. nu m-a convins si va las pe voi s-o vizitati in continuare.fata nu e rea, nu te enerveaza, tot ce am scris este doar parerea mea subiectiva 1 Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna sorinph mda mersii de recenzie sau parerea ta .ðŸ˜ðŸ˜˜ Link spre comentariu
oneageorge98 Reputație: 9 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Alte poze nu ai? Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Buna dragii meii 💋💋 ma mai gasiti in oras 4 zile 💋 va astept cu drag cu o programare pup Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Buna â¤ï¸ Mai sunt in oras 3 zile va pup si va astept 💋 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Numărătoarea finală a început 😀 ca la Revelion !!! 🤣😂 Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 😂😂 Link spre comentariu
toxyc94 Reputație: 3 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Mai pune si tu niște poze noi 🤨 mai esti in oraș ? Link spre comentariu
izabela22 Reputație: 4 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Buna da mai sunt in oras pana marti . Link spre comentariu
toro11 Reputație: 44 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Am vizitat si eu domnisoara in cauza.. ca idee pentru mine NU.Ajuns in locatie intampinat cu zambetul pe buze, in clasica tinuta din pozele din anunt.locatie: 8 destul de curat, nu am vizitat baia venind de acasa aranjat si parfumat.gfe: destul de prietenoasa si placuta.op: 7 sa zic,se chinuia sa o ia toata fara succes (tind sa cred ca-s mediu ca dimensiune)np: 6 e deasupra putin plictisita si urmata de pozitia mama iedului la marginea patului in care am si finalizat. 100/200 tragerea, am optat pentru o finalizare si bine am facut. ca si minusuri: destul de plictisita si pusa pe repede inainte si cred ca avea 3-4 zile de cand nu era epilata. 5 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Izabella dacă mai stai așa neepilata cel puțin o săptămână, două.. spune-mi si fac o programare ðŸ‘🼠Ms 😘😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum