Sari la conținut

0768905669 24 ianurie

Vizitator marynar

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Eu am fost la ea acum doua saptamani si nu mai revin. Pozele alea sunt facute acum 3-4 ani cred. Nu mai are nicio forma, si mai nimic feminin. Eu am ramas ca e un pic dragutica la fata si ma gandeam ca face un oral mai ok, dar zero barat si la acest capitol, cand i-am zis sa o ia toata in gura acum la inceput cat e mica, a zis ca nu poate ca are pircing in limba, cand s-a sculat va dati seama...... decat capul in gura. Am oservat ca face ce-i spui dar nu este de ajuns.

Oral - 5

Normal - 5

Aspect - 4

Incearca sa pui poze reale Iza

• Like 3
Link spre comentariu

Bai, aici va contrazic puțin, mie unul, atitudinea mi s-a părut okk, imi susțin recenzia anterioara, fata e okk, e atenta cu tine, drăguță, amabila, la oral, într-adevăr, destul de slab, însă se adaptează dacă ești okk ca și atitudine, și la normal, se lubrifiaza cam mult, de asta pare puțin lărguță, fiindcă da lubrifiant cu tonele.... Ehhh... La aspect, fata e chiar okk, drăguță la fața, și e capra, înaltă era cât mine în condițiile în care eu am 1,78 cracii și sanii okk, curul destul de frumos.... Însă na, gusturile nu se discuta...... Mie îmi plac blondele..... Deșii ea, sigur e vopsita! În fine, per total, părerea mea e ca merita! Deci, subliniez, dacă încearcă sa umble la oral și sa nu mai foloseasca atât lubrifiant, e super fata! Pasarica e punctul forte, arata super!

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitat acum cateva zile pe blonda si vreau doar sa punctez esentialul...

Inalta, pe placul meu insa cu sanii medii...aici are un minus din punctul meu de vedere.

Amabila insa nu vorbeste decat strict ce intrebi

Nu comenteaza la pozitii insa un oral soft.

Nu m-am simtit grabit insa nici binevenit prea mult timp...adica a fost ok ca nu am stat tot timpul planificat.

Curata, intr-adevar se lubrifiaza cam mult

Concluzie....e ok din toate punctele de vedere insa nu ceva extra ....merita vizitata😉

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...