Sari la conținut

Va demasc !

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Ce demaști? 

Număr de telefon ai pus?

O luăm de la capăt? 

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Vizitator danezudan
Postat

Mai pasarico ce demaști ? ÃŽnvățați fetițele sa își facă prezinte marfa cu preț cu tot ca de nu va ia OPC și iar mori de foame.Tu chiar crezi ca suntem prosti și nu știm cine ești ? I-ați mândra și stați cuminte in infecția aia de locație de lângă Tarom.Nu te mai da tu cu părerile ca n-ai vrăjeala de noi.Lasane lasă-ne.Tu nu ai o recenzie și vi sa ne dai la noi educație?Te pui sa ameninți alte fete pt ca ai cei 200 de kg care crezi ca te avantajează?Nu uita ca garda e cu ochișorii pe tine mai bine apucate dracu de agricultura acolo la tine in sat ca produci mai mult decât din prostituție.

ðŸ‘

Postat

Ce plm zici ma danezule acolo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Du te drq de labar. Nu vexi ma ca o gasesti in toate orasele. In cate plm orase sa i se fure poza ca nu e vreun vip .

Eu cred ca mirosi putin asa a fish ..stai linistit in banca ta de batran ce esti :)

Vizitator vasileblej
Postat

Ce plm zici ma danezule acolo

Du te drq de labar. Nu vexi ma ca o gasesti in toate orasele. In cate plm orase sa i se fure poza ca nu e vreun vip .

Eu cred ca mirosi putin asa a fish ..stai linistit in banca ta de batran ce esti :)

Doamna.

Pardon domnul (plm nu are doamna). Ai greșit secțiunea.

Vizitezi poate o domnisoara din ce postezi aici sau incerci sa omori concurența?

Vizitator danezudan
Postat

Ce plm zici ma danezule acolo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Peștii îmi plac doar in tigaie. Ce ROUA și frig sa lăsat afara 😂Stai cuminte manzo ca te arzi.🤣
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vestita Roua(de dimineata),a reusit sa mai racoleze ceva "excorte",poate reuseste sa fraiereasca pe cineva...

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Astea nu stiu nici sa scrie corect! Inclin sa cred ca resedinta lor e undeva pe Craica!😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.